folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Android Uygulama'yi Developer Console'de Yayinlama

Android Uygulama'yi Developer Console'de Yayinlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Kanakan bunu yazdı

Tesekkürler arkdaslar,

son bir sorum olacak.

Yayinladigim uygulamayi  güncellemeden Goggle Playde uygulmayi anlatan resimleri ve uygulamanin tanitimini yaptigim yazilari degistirebiliyorumuyum?

evet ise yaptigim o degisiklikleer yine konzrolden geciyormu? bekliyormuyum?

google play i çok hatırlayamıyorum ama hocam, yazıları tabi ki değiştirebilirsin, kontrolden geçiyordur muhtemelen kısa süreli de olsa, zaten dediğim gibi android de fazla bekleme süresi yok, neden der ettin ki bu kadar onu anlamadım?

bugün apple dan mail geldi, 10 günden fazla süre sonra uygulamanın güncellemesine onay verdiler. Aslında bir kaç saatte onay veriyorlar ama çok sıra var.. Apple tüm tür cihazlarda test ediyor hocam. 

Daha önce login olmayı beceremediklerinden dolayı bug dedikleri şey için bir sürü screenshot yollamışlardı, iphone 5s den tut da tablete kadar, hepsine programımı yüklemişler denemişler ... 

Google un böyle yaptığını düşünmüyorum. 

Hatırladığım kadarıyla yazı değiştiğinde bir kaç saat sonra güncelleme oluyor. Uygulaman değişmemeşse zaten onu tekrar test etmezler, sonuçta sha ve md5 i aynı kalıyor.

unbalanced tarafından 16/Şub/16 03:45 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    Kanakan bunu yazdı

Tesekkürler arkdaslar,

son bir sorum olacak.

Yayinladigim uygulamayi  güncellemeden Goggle Playde uygulmayi anlatan resimleri ve uygulamanin tanitimini yaptigim yazilari degistirebiliyorumuyum?

evet ise yaptigim o degisiklikleer yine konzrolden geciyormu? bekliyormuyum?

google play i çok hatırlayamıyorum ama hocam, yazıları tabi ki değiştirebilirsin, kontrolden geçiyordur muhtemelen kısa süreli de olsa, zaten dediğim gibi android de fazla bekleme süresi yok, neden der ettin ki bu kadar onu anlamadım?

bugün apple dan mail geldi, 10 günden fazla süre sonra uygulamanın güncellemesine onay verdiler. Aslında bir kaç saatte onay veriyorlar ama çok sıra var.. Apple tüm tür cihazlarda test ediyor hocam. 

Daha önce login olmayı beceremediklerinden dolayı bug dedikleri şey için bir sürü screenshot yollamışlardı, iphone 5s den tut da tablete kadar, hepsine programımı yüklemişler denemişler ... 

Google un böyle yaptığını düşünmüyorum. 

Hatırladığım kadarıyla yazı değiştiğinde bir kaç saat sonra güncelleme oluyor. Uygulaman değişmemeşse zaten onu tekrar test etmezler, sonuçta sha ve md5 i aynı kalıyor.

Unbalanced abimin dediği Gibi eski uygulaman normal bir şekilde kalıyor insanlar eski yazıya göre indirme yapıyorlar 2-3 saat tabi çok fazla değil daha sonra eğer apk güncelleme yoksa yazın değişir hatta yazıyı anlık. Bile değiştirebilirsin zaten text olduğu için süzgeçten getirmeyecektir ben denedim az önce de hemen düzeldi yazı...  (güncellerken neler yenilendi yazısından bahsetmiyorum o bekletir) 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kanakan
    Kanakan's avatar
    Erkek

@MhmdAlmz

evet aynen dedigin gibi usta yazi ve resimleri degistirdim 3-5 dakika icinde degisti.

GEÇERLİ / TOPLAM YÜKLEMELER  bölümünde benim hala hic bir sayi yok. Oysa app indirip kuran en az 10 kisi var.

neden acaba benim orda hic bir sayi göstermiyor bu konuda bilgin varmi?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kanakan bunu yazdı

@MhmdAlmz

evet aynen dedigin gibi usta yazi ve resimleri degistirdim 3-5 dakika icinde degisti.

GEÇERLİ / TOPLAM YÜKLEMELER  bölümünde benim hala hic bir sayi yok. Oysa app indirip kuran en az 10 kisi var.

neden acaba benim orda hic bir sayi göstermiyor bu konuda bilgin varmi?

hocam nedir bu acele yahu ?

hemen tık diye düşmez, 24 saate kadar uzayabilen bir güncelleme süresi var.

google play store' da da öyledir.

sabır yani :)

2015 temmuz 1.6m uygulama diyor, hepsinin anında güncellenmesi mümkün mü sence ?

ozgunlu tarafından 17/Şub/16 14:04 tarihinde düzenlenmiştir

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kanakan
    Kanakan's avatar
    Erkek

dostum acele degil iste bilmedigim icin soruyorum.Bu ilk uygulama yüklemem.

baska yerdede yazmiyor ki okuyup ögrenelim?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kanakan bunu yazdı

dostum acele degil iste bilmedigim icin soruyorum.Bu ilk uygulama yüklemem.

baska yerdede yazmiyor ki okuyup ögrenelim?

http://stackoverflow.com/questions/12804998/google-play-how-often-are-the-developer-console-statistics-updated

Başka birinin edindiği tecrübelere göre haftaiçleri 18-24 saat arasında güncellenirken haftasonları 36 saati bulabiliyormuş. (indirenler istatistiği)

Benim gördüğüm kadarıyla da, resmi verilen süre max. 24 saat ama uygulama apksi güncellemeleri 2-3 saat de olurken indirilenler istatistikleri daha geç (1-2 gün sonra) güncelleniyor.

ozgunlu tarafından 17/Şub/16 14:31 tarihinde düzenlenmiştir

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hocam benim uygulamam da aynı şekilde oldu ilk 4 gün boyunca 0/0 diyordu daha sonra 3 gün birden attı şuan mesela 6 gün geride hala güncellenmedi biraz geç oluyor Indirme sayısı az olduğu için etkileyebilir yani indirme sayısı 100-500-1000-5000-10000-1m-10m gibi gibi devam ettiği için uygulama yükselince pek takmayacaksın o yüzden ilk başlarda sabırlı olmak gerekiyor 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 3763 Toplam Mesaj: 18
app developer console abdroid