Androidde Para Var Mı ?
-
Androidci hacılar orta dereceli yazılımcılar için sizce Androidde para var mı? Şuan piyasadaki hemen hemen herkes app storenin android markete göre çok daha üstün ve daha çok kazandırdığını söylüyor ama bana öyle geliyor ki bu iphone modası sona yaklaşıyor.
Şuan java üzerine yoğunlaştığım için başka bir dil düşünmek istemiyorum o yüzden androidde gerçekden para var mı diye deneyimli arkadaşlara soruyorum.
Bide androidde uygulamayı geri verme olayı falan varmış.Adam indirip ertesi gün geri veriyormuş uygulamayı yada oyunu falan.Bu da Android marketten para kazanma konusunda programcının belini büken maddelerden biri.
-
Hocam genelde millet uygulamayı free koyup in-app purchase ile kazanıyor artık. Böylece geri verme falan da olsa bile olmaz :D
Benim bildiğim appstore da ios developer olmak için belli bir miktar ücret ödemen gerekiyor. Ayrıca ios uygulamaları sadece mac de derlenebiliyor, sanal makinada falan da oluyor ama performansı nasıl bilmiyorum. Bence orta seviye bir yazılım bilgisine sahipsen görece daha kolay olan android programlama işine yönel, hele tanıdık çevren çoksa program çıktığı gün indirierek top download kısmına çıkartabilirsen parayı vurursun :)
-
Android'den para kazanmak zor iş.Google'a uygulamaismi.apk yazmaya bakar her şey.
-
Citizen bunu yazdı
Android'den para kazanmak zor iş.Google'a uygulamaismi.apk yazmaya bakar her şey.
Hocam işte ondan artık uygulamalar genelde free oluyor. Asıl para uygulama içi satın alma dalgasından gelen parada.
-
Abicim, ne olursa olsun. İster android, ister ios, isterse bbos. İstersen site aç, istersen televizyon aç...
Para dediğin olay : REKLAM'DA
-
u235 bunu yazdı
Bide androidde uygulamayı geri verme olayı falan varmış.Adam indirip ertesi gün geri veriyormuş uygulamayı yada oyunu falan.Bu da Android marketten para kazanma konusunda programcının belini büken maddelerden biri.
Aynısı App Store'da da var. Ayrıca ben de ilerleyen yıllarda mobil uygulama yazmayı düşünüyorum ama App Store için. Bilmem anlatabildim mi.
-
uygulamayı aldıktan sonra 15 dakika içerisinde iade edebiliyorsun. eskdendi o bir gün.
-
Reklamında cılkı çıktı artık r10da elemanlar appstore uygulamarına 5 yıldız ve yorum yapma hizmeti veriyor bir diğeride konu açmış 5 yıldız ve yorum yapana 1 tl veriyor üstte çıksın diye.
-
insidae bunu yazdı
Reklamında cılkı çıktı artık r10da elemanlar appstore uygulamarına 5 yıldız ve yorum yapma hizmeti veriyor bir diğeride konu açmış 5 yıldız ve yorum yapana 1 tl veriyor üstte çıksın diye.
Oha bokunu cikartmislar resmen. Hadi twitter vs. tamamda App Store yorumda fazla kacmis.
-
torpedo_XL bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Hocam işte ondan artık uygulamalar genelde free oluyor. Asıl para uygulama içi satın alma dalgasından gelen parada.
Onunda çözümü var.Oyunun dosyalarıyla oynayıp her şeyi sınırsız yapıyorlar. :)
-
Citizen bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Onunda çözümü var.Oyunun dosyalarıyla oynayıp her şeyi sınırsız yapıyorlar. :)
Datayı online tutuyorsan istediği kadar takla atsın. Yapamaz o işi. Zaten para kazanmaya niyetli adam bu işlerin etrafından dolanmayı iyi bilir. Offline bile tutsan kullanıcıdan kaçırmanın yolları var :)