Androidde Para Var Mı ?
-
ios şuan geliri daha yüksek olsada android platformunda daha çok kitleye hitap ediyorsunuz.
ios da da android de de uygulamayı geri vermek , hatta binlerce dolarlık uygulama içi satın almayı iptal etmeniz mümkün tabi geçerli sebebi varsa.
bende ileride uygulama yazmak istiyorum fakat şuanda hiç zaman ayıramadıgım için parlak gözükmüyor.
ücretsiz uygulamalar reklam veya oyun içi satın alma ile coşturdu kendini , oyun özellikle multi playerse gelsin itemler.
Hak eden uygulamalara para veririm.
PanxeR tarafından 20/Ara/13 00:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Citizen bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Android'den para kazanmak zor iş.Google'a uygulamaismi.apk yazmaya bakar her şey.
Hocam işte ondan artık uygulamalar genelde free oluyor. Asıl para uygulama içi satın alma dalgasından gelen parada.
Onunda çözümü var.Oyunun dosyalarıyla oynayıp her şeyi sınırsız yapıyorlar. :)
Android legend online hilesi varmi mesela? -
Fikrin varsa Android'de de para var iOs'da da para var.
bknz: http://www.acunn.com/haber/iste-sahibinin-candy-crushtan-kazandigi-para/119662
Kendi uygulamaların ile para kazanmak dışında da yöntemler var. Freelance iş yaparsın, uygulama başına 1.000 TL ile 10.000 TL aralığında paralar kazanabilirsin.
Freelance dışında mobil iş yapan bir firmada işe girebilirsin -ki ben öyle çalışıyorum- her ay maaşını alırsın keyfine bakarsın. Hafta sonların boşsa ve akşamları da zaman ayırabilirsen ayrıca yukarıdaki iki yöntemden birini daha kullanabilirsin: freelance iş ya da kendi uygulamaların.
Tekrardan sorunun cevabına gelirsek: evet var.
-
Her insan yapı gereği hırsız değil. Sen uygulamanı yaz, satın alanlardan 3-5 kalacaktır.
-
Hocam ios ile android arasındaki kazandırma farkı çok gerilerde kaldı. Bugün böyle bir durum sözkonusu değil.
Şuan istore ile google play arasında uygulamalar arası kazanç farkı %10 dur. Ve google play büyümeyi sürdürüyor. Aradaki fark daha da azalıyor.
Kısaca android uygulama para kazandırır. ios ile aralarında çok fark yok artık...