folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Androidde Para Var Mı ?

Androidde Para Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ios şuan geliri daha yüksek olsada android platformunda daha çok kitleye hitap ediyorsunuz.

ios da da android de de uygulamayı geri vermek , hatta binlerce dolarlık uygulama içi satın almayı iptal etmeniz mümkün tabi geçerli sebebi varsa.

bende ileride uygulama yazmak istiyorum fakat şuanda hiç zaman ayıramadıgım için parlak gözükmüyor.

ücretsiz uygulamalar reklam veya oyun içi satın alma ile coşturdu kendini , oyun özellikle multi playerse gelsin itemler.

Hak eden uygulamalara para veririm.

PanxeR tarafından 20/Ara/13 00:27 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

Android'den para kazanmak zor iş.Google'a uygulamaismi.apk yazmaya bakar her şey.

Hocam işte ondan artık uygulamalar genelde free oluyor. Asıl para uygulama içi satın alma dalgasından gelen parada.

Onunda çözümü var.Oyunun dosyalarıyla oynayıp her şeyi sınırsız yapıyorlar. :)

Android legend online hilesi varmi mesela?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Fikrin varsa Android'de de para var iOs'da da para var.

bknz: http://www.acunn.com/haber/iste-sahibinin-candy-crushtan-kazandigi-para/119662

Kendi uygulamaların ile para kazanmak dışında da yöntemler var. Freelance iş yaparsın, uygulama başına 1.000 TL ile 10.000 TL aralığında paralar kazanabilirsin.

Freelance dışında mobil iş yapan bir firmada işe girebilirsin -ki ben öyle çalışıyorum- her ay maaşını alırsın keyfine bakarsın. Hafta sonların boşsa ve akşamları da zaman ayırabilirsen ayrıca yukarıdaki iki yöntemden birini daha kullanabilirsin: freelance iş ya da kendi uygulamaların.

Tekrardan sorunun cevabına gelirsek: evet var.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Her insan yapı gereği hırsız değil. Sen uygulamanı yaz, satın alanlardan 3-5 kalacaktır.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam ios ile android arasındaki kazandırma farkı çok gerilerde kaldı. Bugün böyle bir durum sözkonusu değil. 

Şuan istore ile google play arasında uygulamalar arası kazanç farkı %10 dur. Ve google play büyümeyi sürdürüyor. Aradaki fark daha da azalıyor. 

Kısaca android uygulama para kazandırır. ios ile aralarında çok fark yok artık... 

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 2336 Toplam Mesaj: 16