Anestezi Farkındalığı
-
rushOut bunu yazdıpiiiranha9242 bunu yazdı
Sıkıntı yok gençler artık iğneyle direk damara veriyolar narkozu eskisi gibi maske takıp gaz vermiyolar, yakın akrabalarımdan kim ameliyat olduysa hepsi damardan, sonra yok maske tam oturmamış yok hasta iyi solumamış gibi sıkıntılar olmuyo , 2014 de mide amelyatı oldum damardan bi koydular uyandığımda karnımda koca bir yarık ile uyandım,,, cidden hani derler ya uyku ölümün yarısı diye narkozluyken %95 ölüsün valla insan öleceği tarihi gün saat şeklinde bilse versinler narkozu ohh tertemiz
Bölgesel olarak uyuşturulacaksan ne yapacaksın kardeş ? Çokca ameliyatlar geçirdim belilir yerlerğimden gözümden 2 kere ve sadece göz civarını uyuşturmak için o amına koduğumun ışığının altında gözünü açık tutmaya çalışıp gözün içine 2 tane iğne yedim :) velhasılı genel anestezi ile lokali karıştırmayalım birbirine :)
Konuyu açanı bayıltmışlar hocam, adam operasyonun ortasında uyanmış, benide bayılttılar sanılanın aksine korkulacak bişey yok demeye getirdim lafı tabi ama lokal zor, ben benim doktora ameliyat öncesi yapılacak eziyetli tüm tetkikleri ameliyat esnasında yapması için rica etmiştim adam gibi adam çıktı narkozdan sonra yaptı ne yapacaksa ( endoskobi vs)
-
Biraz önce filmi izlerken fark ettim, ben bu filmi daha önce izlemiştim
-
Konuyla ilgili bilgisi olan şunun nasıl olabildiğini acıklayabilir mi ?
Yıllar once kolumdan bir ameliyat oldum. Anestezi verdiler ayılana kadar ne bişey hissettim ne bişey duydum ettim. Olması gerektiği gibi bayılmışım.Ama ameliyatın ortasında ve ayılma esnasında sağa sola saldırrmaya ve ana avrat küfretmeye başlamışım. Bu nasıl olabiliyor ?
italyan tarafından 04/Oca/18 22:50 tarihinde düzenlenmiştir -
ben de yakın bir zamanda lokal anestezi ile beyin ameliyatı olacağım. korkmuyorum hatta ilginç geliyor. sanırım sakinleştirici bir ilaç vs verirler zaten.
-
rebellisch bunu yazdı
ben de yakın bir zamanda lokal anestezi ile beyin ameliyatı olacağım. korkmuyorum hatta ilginç geliyor. sanırım sakinleştirici bir ilaç vs verirler zaten.
geçmiş olsun hocam , sağ salim atlatırsın inşşlh