Aniden Kapanma
-
Arkadaşlar merhaba bir dostumun laptopu var ve geçen gün yere düşürmüş, az önce içini açtım baktım ve hdd den ses geliyor pc açılmıyor.Hdd yi değiştirdim fakat pc yi çalıştırdığım zaman yaklaşık 30 saniye sonra elektirik gitmiş gibi aniden kapanıyor,bios ayarlarına girdim orda dahi kapanma olayı oluyor yani sadece windows açılışında değil düğmeye bastıktan belli bir süre sonra kapanıyor.
sıkıntı ne olabilir acaba laptop içi sökülmüş bir şekilde önümde duruyor.
-
1. fanı bozulmustur
2.makina acıktır pil takılı aktiftir düşmüştür akım atlamıs olabilir dogal olarak anakart bozulmus olabilir
makinaya kulagını koy bakalım fan calısıomu diye ona göre i yol izle -
the_behulder bunu yazdı
1. fanı bozulmustur
2.makina acıktır pil takılı aktiftir düşmüştür akım atlamıs olabilir dogal olarak anakart bozulmus olabilir
makinaya kulagını koy bakalım fan calısıomu diye ona göre i yol izleFan çalışıyor şuan pc önümde içi açık, :)
-
Hatta bazen kapanması 30 saniyeyi buluyor,windows yazısını görebiliyorum bazen ondan sonra hönk diye kapanıveriyor.
-
marka modeli ne ?
-
the_behulder bunu yazdı
marka modeli ne ?
Dell n5010
-
hocam entegrelerin birinde arıza vardır diye düşünüyorum. baska yardımcı olamayacam
-
Up olsunnnn
-
n5010 larda fan bi dönüyo bi duruo gibi saçma olaylara şahit oldum. termal macun+fanı değiştirdim sıfır sıkıntı :)
ısınma varmı alette?
-
hacı ramleri bi bızdıkla
-
bence tamamen anakartla alakalı hocam bütün çevre bileşenleri çıkart anakart üzerinden sadece monitör ram bağla öyle dene ki sıkıntı anakartta mı net emin ol.