[Anime] Captain Earth
-
5Agustos1921 bunu yazdı80 ler mi 90 lar mı hatırlamıyorum bi videoda gördüm. araçlardan ve veya kedilerden büyük bi robot oluşturuluyordu. var mı bu cizfilmlerin adını bilen ?
videoyu atma şansın varsa daha güzel olur
-
bu mailce diye bi siteden gelmişti. orda gördum sonrasında sildim gitti, bulamadım sonrasında.
çok anlamlı değildi, ama takım oyunu vardı işin içinde o nedenle begenmiştim. aynen madagaskar penguenleri gibi. -
Daft bunu yazdı5Agustos1921 bunu yazdı80 ler mi 90 lar mı hatırlamıyorum bi videoda gördüm. araçlardan ve veya kedilerden büyük bi robot oluşturuluyordu. var mı bu cizfilmlerin adını bilen ?
videoyu atma şansın varsa daha güzel olur
voltron olabilirmi hocam

-
hah, voltran mış biri, eyvalla nako19. ;)
digeri araçlardan oluşuyordu onun adı ne acaba? -
5Agustos1921 bunu yazdıhah, voltran mış biri, eyvalla nako19. ;)
digeri araçlardan oluşuyordu onun adı ne acaba?transformers?
-
@torpedoXL, değil hocam. tek araçtan tek robot oluşmuyor, çok araçtan tek ve büyük bir robot oluşuyordu. tırdan gövde, sedanlardan kollar bacaklar, golflerden ayaklar gibi.
-
5Agustos1921 bunu yazdıhah, voltran mış biri, eyvalla nako19. ;)
digeri araçlardan oluşuyordu onun adı ne acaba?önemli değil hocam bide böyle birleşen power rangers var ama araç değiller :)
-
5Agustos1921 bunu yazdı@torpedoXL, değil hocam. tek araçtan tek robot oluşmuyor, çok araçtan tek ve büyük bir robot oluşuyordu. tırdan gövde, sedanlardan kollar bacaklar, golflerden ayaklar gibi.
Robotech olabilirmi :)
-
sanırım transformers farklı yıl farklı yapım. wiki.ing.
Toplam Hit: 2442 Toplam Mesaj: 20