Anime Önerisi ?
-
burada kimse manga okumuyormu
-
Arkadaşların önerdiği gibi FMA Brotherhood kesinlikle izle hocam.
Ve kesinlikle Bleach.Sebeblerine gelirsek ;
Hiçbir animede çizim ve animasyon kalitesi , yine eşsiz soundtracklar falan.Vurdulu kırdılı istiyosan Bleach'i izlemezsen çok şey kaçırırsın.DAha devam ediyo bana gelmez demişsin ama bitmesini beklersen Bleach,Naruto,One Piece olsun 5-10 seneden aşğı bitmez.
Ama onlardan önce bana kalırsa kısa soluklularla başla.Misal Darker Than Black izlersen sevebilirsin çokta kral seridir.
Ondan sonra 103 bölüm d. gray man var çok sağlamdır.
Spor serisi istersen ;
Basketbol olarak : Slam Dunk
Futbol Olarak : Giant Killing.
@Hna hocam ben okuyorum.Hatta su sıralar anime izlemiyorum desem yeridir , manga daha zevkli geliyor : )
-
NonStop bunu yazdı:
-----------------------------
@Hna hocam ben okuyorum.Hatta su sıralar anime izlemiyorum desem yeridir , manga daha zevkli geliyor : )
-----------------------------hangi mangalar
bu arada manga candırr yaa :D
-
Hna bunu yazdı:
NonStop bunu yazdı:
-----------------------------hangi mangalar
bu arada manga candırr yaa :D
-----------------------------3 büyükleri okuyoruz.Gerçi onlar artık sarmıyo :D
20th Century Boys,Pluto,Vagabond,Berserk,Beelzebubi,Veritas,The Breaker,KHR!,Dogs Bullets & Carnage ,D.Gray Man , Fairy tail falan daha var bayağı :D
-
veyso dmc izle
-
GOLDEN BOY :D 5-6 bölüm bişe :D yarılırsın.
Berserk. Animesi süper zevkli. ama mangası kopuyo tam anlamıyla dehşet sahnelerle dolu.
hellsing. vampir alucard ve saz ekibi.
Gantz :) +16 denebilir hele birde köpeğin kız yaptıklarından sonra yada kızın çocuğun evine sığınmak için gitti bölüm ohaaa yaaa fena olmuştum :D mangasını merakediyorum.
Crows Zero filmlerini indir tr altyazı var. normal film ama bildiğin anime gibi :D kime izlettiysem kız erkek herkez beğendi bazıları bağırdı :D milletin dilinde muhabbetleri geçmeye başladı.
süper güç istiyorsan Code Geass...
-
hocam baslamadan karar verme :|
Bleach super :) Ama cok filler var :S
-
beyleri mangaları nereden okuyorsunuz?
-
DeadLyShadoW bunu yazdı:
one piece derim daha bişey demem
----------------------------- -
husnuweb bunu yazdı:
beyleri mangaları nereden okuyorsunuz?
-----------------------------Hocam mangaturk.com 'dan online okuma var.Bazen gecikebilir çevirilenlerin eklenmesi adminin insiatifine bağlı.Ama çoğu mangayı burdan bulabilirsin türkçe olarak onun dışında bir kaç çeviri grubunun adresini vereyim ordan indirebilirsin çevrildiği gibi.
www.mnaki.com ( Benim zevkime hitap eden mangaları çeviren grup zaten şuanda türkiye'de onalra rakip olabilicek kimse yok : )
www.mangaframe.com ( bleach,naruto,op,kenichi,beelzebub vs.)
pandemoniumceviri.com ( khr! , bleach vs.)
Güncel serilerde türkçe bekleyemem diyorsan ;
www.mangastream.com naruto bleach op , khr , dgm falan en önce bu grup cıkarır zaten cogu türk grubuda bu grubun scanlarını kullanıyor naruto bleach ve op'de.