Anime Önerisi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

manga okunmazmı ya 

bleach - naruto - veritas - gantz  bunların mangasını okuyorum ama haftalık takip ettiğim narutoyla bleach var birtek diğerlerinin mangasını birktirerek kuyorum zaten diğerleri tutarsız scan eden gruplar 3-4 haftada bir toplu yayınlıyor diğerlerini

ayrıca bleach zaten bitcek diyen eleman malesef yanılıyorsun bleach cok uzayacak.Mangada daha cehannem arca geççekler anime cok gerilerde

anime olarak da

macross frontier - samuraii champloo - cowboy bebop - hellsing - kaze no stigma - fma eski seri - X tv - ghost in the shell (film) - d.gray man - code geass

bunlara bir bak konusu hoşuna gideni izlersin

ayrıca tr dublajlı anime bulamassın 90lı yıllarda rtükün kanaları daha serbest bıraktığı zamanlar trt-star filan veriyordu anime evangelion - rurouni kenshin -tenjou tenge - one piece filan ama onları da bulamassın.en son olarak mtv anime yayınladı ama yayınladıkları animeler fazla kaliteli değildi.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NonStop
    NonStop's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:
    -----------------------------

manga okunmazmı ya 

bleach - naruto - veritas - gantz  bunların mangasını okuyorum ama haftalık takip ettiğim narutoyla bleach var birtek diğerlerinin mangasını birktirerek kuyorum zaten diğerleri tutarsız scan eden gruplar 3-4 haftada bir toplu yayınlıyor diğerlerini

ayrıca bleach zaten bitcek diyen eleman malesef yanılıyorsun bleach cok uzayacak.Mangada daha cehannem arca geççekler anime cok gerilerde

Galiba bana söylüyorsun.Bleach 5-10 yıldan aşağı bitmez yazmışım : )

Ayrıca manga'da arc'a girilmeden 4. movie cıkıcak.

Jigoku no Hen miydi neydi adı. :D  ichigo ve saz arkadaşları cehennem'e birini kurtarmaya gidiyorlarmış.

darker than black...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

yok sana soylemedim

milamber demiş bleachin esprisi kalmadı animede aizeni yenicek bitcek demişde ona cevap olarak mangada daha aizenle dövüşülmediğini söylemeye caşlımıştım yani animenin aizen ichigo dövüşünü görmesine daha cok var

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

Fatih bunu yazdı:

Gantz'da erkek.

yazdım bu çıktı

başroldeki bu değil.

Tanıtım:

Kei Korono, kendi halinde sıradan bir lise öğrencisidir. Pek sevilmez ama bunu da umursamaz, zira kendinden başka kimseye değer vermemektedir.

Bir gün metro istasyonunda raylara düşen bir alkolik gördüğünde, her zamanki gibi hiç bir şey yapmadan durur. O sırada yanında duran ama kendisini tanımamış çocukluk arkadaşı Kato Masaku dayanamaz ve yardım etmek için raylara iner. Onun yardım çağrısına isteksizce uyan Kei, alkoliği raylardan çıkartır. O ve Kato hızla gelmekte olan metro treninin altında kalırlar.

Vücudu tamamen parçalanmış olması gereken Kei, kendini bir anda boş bir odada bulur. Oda aslında tamamen boş değildir, kendisi gibi Kato da odaya gelmiştir ve başkaları da vardır. Bir de siyah bir küre. Odadan çıkamazlar ve tam o sırada siyah küre - Gantz - konuşur.

Odanın sırrı nedir? Siyah küre, neleri saklıyor? Ölümden sonraki bu hayatta, Kei ve diğerlerini zorlu bir savaş beklemektedir.

Bu anime yoğun şiddet ve cinsellik içerir.

enjoy i'm vaccinated
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    death note'u izlemediysen mutlaka izle bitince ağlıycan İzledikten sonra anime manyagı olucan kendimden biliyom daha sonra bleach izleyebilirsin. Oda mükemmeldir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

"Naruto" hocam kesinlikle

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zachariah
    Zachariah's avatar
    Erkek

edit

Anime - Manga
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zachariah
    Zachariah's avatar
    Erkek

edit

Anime - Manga
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Fatih bunu yazdı:

Kreyzi bunu yazdı:

Fatih bunu yazdı:

Gantz'da erkek.

yazdım bu çıktı

başroldeki bu değil.

Tanıtım:

Kei Korono, kendi halinde sıradan bir lise öğrencisidir. Pek sevilmez ama bunu da umursamaz, zira kendinden başka kimseye değer vermemektedir.

Bir gün metro istasyonunda raylara düşen bir alkolik gördüğünde, her zamanki gibi hiç bir şey yapmadan durur. O sırada yanında duran ama kendisini tanımamış çocukluk arkadaşı Kato Masaku dayanamaz ve yardım etmek için raylara iner. Onun yardım çağrısına isteksizce uyan Kei, alkoliği raylardan çıkartır. O ve Kato hızla gelmekte olan metro treninin altında kalırlar.

Vücudu tamamen parçalanmış olması gereken Kei, kendini bir anda boş bir odada bulur. Oda aslında tamamen boş değildir, kendisi gibi Kato da odaya gelmiştir ve başkaları da vardır. Bir de siyah bir küre. Odadan çıkamazlar ve tam o sırada siyah küre - Gantz - konuşur.

Odanın sırrı nedir? Siyah küre, neleri saklıyor? Ölümden sonraki bu hayatta, Kei ve diğerlerini zorlu bir savaş beklemektedir.

Bu anime yoğun şiddet ve cinsellik içerir.

resimdeki kız gantz kapak kızlarında biri

gantz kapak kızlarıyla meşhur bir manga

animesi yayında kaldırıldı bu yüzden saçma sapan bir final yaptılar animeye

mangası kraldır gantzın şiddetle tavsiye ederim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek
    Anime Dünyasının 3 büyükleri Bleach , One piece & Narutodur. Bu ücü arasından istediğini şeçip başlayabilirsin hepsi 100 lerce bölümü çoktan geçmiştir. Özel gücler büyüler dövüşler fazlasıyla vardır. Kısa Serilerden Fantastik animeler istersen izlediklerim arasından ilk aklıma gelenler ; Fate stay nigt Claymore Trigun ( Çok fazla özel güc yoktur ama ölümsüz bi arkadaşımız ve eglenceli bi hikayesi vardr.) Chrono Crusade Aşık olan bi şeytanın hikayesi Gun X Sword Robotların dövüşlerinden hoşlanmayı bırakmadıysan ... Aklıma ilk gelenler. Unutmadan Bleach biticek demiş bi arkadaşımız da bleach daha yeni başlıyor emin olabilirssin. Kishi Naruto icin 2 yıl içinde biticek demişti. Bleach icin böyle bişey söz konusu değil. İchi daha cehenneme gidicek... neyse spoiler olmasın

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
Toplam Hit: 7473 Toplam Mesaj: 58