Anka Kuşu Bugün İniyor Sakın Kaçırmayın - Marstan Canlı Yayın
-
İlk Fotolar:
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------be_cool bunu yazdı:
-----------------------------
abi merak ediyorum adamlar ta eskinin teknolojisiyle aya adam gonderdik diyolar simdi ise teknoloji aya arac gondermek icin yetersiz mi diyorlar birde neden aya baska insan gondermediler soyle yuruyen bayrak diken :d
-----------------------------onun mavra olduğunu ispatlayan birçok belgesel var, bitanesini rene vermişti. onu seyredin mutlaka, ben seyrettikten sonra tamamen inandım aya inilmediğine. adamlar tamamen bilimsel olarak kanıt gösteriyorlar çünkü
bende izlemistim seneler once burdada verildiydi dedigingibi zaten inanmiyorum bir donem are 51 i inceliyordum neyse sadece iste bu tezi curutmek icin soyledim :D -
son bilgilere ve görüntülere
http://www.nasa.gov/mission_pages/phoenix/main/index.html
burdan ulaşabilirsiniz lan
-
lordvader89 bunu yazdı:
tekuna bunu yazdı:
hajilar simdi inaniyormusunuz bu olaylara ? yok ay yok mars filan gittik (gonderdik) geldik hesaplarina....
sen inanmazmısın hocam :?
-----------------------------ben hic inanmiyorum; heleki isin icinde amerika varsa....
-
İlk fotolara bakın la, göz alabildiğince arazi, şimdi burdan bir arsa kapatsan 600-700 yıla ne değerlenir bea...
-
arizonanin collerine ne kadarda benziyor :P
-
"Bu muydu yayın?" diye soran arkadaşlar. Siz ne bekliyordunuz aq, futbol maçı gibi canlı yayın mı bekliyordunuz? İlker Tahsin'in yorumlarıyla jdsfsa. "Evet, Anka Kuşu iniyooor! İnanın çocuklar! Biz inandık sizde inanın! Evet! İndiiieeeieieieeeEeE!!!" dsfsdga.
-
rene bunada inanmaz şimdi...insan aya gitmedi diyodu =)
-
iç anadoluda bir bayır sanki, hiç marsa benzemiyor :D Bu mu yani mars, insan şöyle teknolojik bir şey bekliyor yahu :)
-
yaw sitelerindeki resimlere bakıyorumda çoğu siyah beyaz, sen git marsa araç gönder, renkli kamera koyma. bide en yüksek çözünürlüklü fotolar bile 2-3 megapixel. o ay belgeselinde bilerek siyah beyaz resim çekildiğini söylüyordu. detaylar belli olmasın diye.