Anka Kuşu Bugün İniyor Sakın Kaçırmayın - Marstan Canlı Yayın
-
Ulan uyuyya kalmışım mk yaa deli oldum ittifak saldırısı yapcaktım anca ona yetiştim. :@
-
@seadog
olm ezan okurum zaten istanbul 2.siyim
ama imamlık yapamam malum :|
ben bi yıkaniim :D
-
resimleri 9 da verceklermiş amerika saatine gore burdada 5-6 felan herald
-
tamam bugunluk sadece ezan okuda yarın namazıda kıldır yoksa darılırım bak haa :DD
-
Evet arkadaslar şuan itibari ile upload ı tamamlamış oldum..
İşte 24 dk lık video: http://rapidshare.com/files/117634895/NASA-NASATV4tht2005.rar.html
Real Player ile izleyebilirsiniz..yarın İsteyen olursa mpeg yaparız..
Bir teşekkür yeter :)
----------------------------------
ben yatar herkeze iyi sabahlar :) uyumayan varsa diğer verilecek olan görüntüleri bir arkadas kaydetsinde izleriz :) :) yüzeyi nasıl acaba merak ediyorum a.k :)
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------Evet arkadaslar şuan itibari ile upload ı tamamlamış oldum..
İşte 24 dk lık video: http://rapidshare.com/files/117634895/NASA-NASATV4tht2005.rar.html
Real Player ile izleyebilirsiniz..yarın İsteyen olursa mpeg yaparız..
Bir teşekkür yeter :)
-----------------------------tesekkurler
danke
thank
merci
grazi
gracias..
bilinen dilerde tskler :DD
-
tht2005 sağol görüntüler için (istedin ya ondan:)
bu arada herkese ii uykular :) kendimede
-
saol herkeze iyi geceler bu arada
-
abi merak ediyorum adamlar ta eskinin teknolojisiyle aya adam gonderdik diyolar simdi ise teknoloji aya arac gondermek icin yetersiz mi diyorlar birde neden aya baska insan gondermediler soyle yuruyen bayrak diken :d
-
be_cool bunu yazdı:
-----------------------------
abi merak ediyorum adamlar ta eskinin teknolojisiyle aya adam gonderdik diyolar simdi ise teknoloji aya arac gondermek icin yetersiz mi diyorlar birde neden aya baska insan gondermediler soyle yuruyen bayrak diken :d
-----------------------------onun mavra olduğunu ispatlayan birçok belgesel var, bitanesini rene vermişti. onu seyredin mutlaka, ben seyrettikten sonra tamamen inandım aya inilmediğine. adamlar tamamen bilimsel olarak kanıt gösteriyorlar çünkü