folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara - Sivas Yol Tercihi

Ankara - Sivas Yol Tercihi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

:) Teşekkürler herkese..  Fırsat bulursam burdaki alternatiflere göz atmaya çalışıcam kesinlikle.. Güzergahımıda Yozgat üzerinden hazırladım..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

yozgat yolu ne alemde bilemiyorum.. ama kötü deniyordu?

bir tokatlı olarak benim bildiğim :)

not: yozgattan gideceksen yozgat-sorgunda(sanırım yanından geçeceksin emin değilim) kaplıca var. mola verip dinlenebilirsin. bir gece uyuyabilirsin. iki tane havuzu var yan yana bir olimpik biride komple kaynar su havuzu. hemde masaj falanda yapıyorlar, kese attırırsın

BerkayCit tarafından 25/Mar/16 21:12 tarihinde düzenlenmiştir

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

yozgat yolunu kullan. gayet düzgün yollar.

kalacak yerin yoksa en ucuz yer öğretmen evi. belediyenin restoranında eti güzel. diğer yemeklere bulaşma. mis dönerde döner + baklava yemeden dönme

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    clogu bunu yazdı

Gez dünyayı gör Yozgatı demişler. :D

kendisi Yozgatlı olan birisi, Yozgat için " Yoz`göt " dedi niye anlamadım. var mi bir bilgin? benim aklıma, ayaklanmalar geliyor ama ?.?, )/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 1614 Toplam Mesaj: 15
yol durumu ankara-sivas