folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Ankara Belediyesi‘Nin İnternet Sitesini Çökertildi

Ankara Belediyesi‘Nin İnternet Sitesini Çökertildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Haha yaw hocam ben kesinlikle o grubun sempatizanı falan değilim yukarıda arkadaş kırmızı yıldızlı kız falan yazmışta siklemiyorum bile onu

sonuçta ben kalkıp sana nickinden yada avatarından dolayı pis radikal islamcı gibi birşey demiyorsam sende bana kalkıp laf edemezsin

sitenin kurallarını iyi oku başka bir müridin hakkına girmediğin sürece herşeyi savunabilir kullanabilirsin . Kırmızı yıldızda olur 3 tane hilalde olur .

Ayrıca devilcode hocam :) 

Benim demek istediğim sadece gerçekten bu işi yapıp bahsettiğim aşamaları gerçekleştiren teknik  adamın bilgisine saygı duyarım .

Beni görüşü falan ilgilendirmez yani yoksa yoksa gerisi hikaye hocam ben kimseyi savunmuyorum :)

Twitter tarafından 22/Mar/13 14:11 tarihinde düzenlenmiştir

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

REdhack e sokayım :)

Ddos olayını basit görenlere götüm ile güler gecerim..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeynelbey
    zeynelbey's avatar
    Erkek
    erc bunu yazdı

la oğlum biri bunlara hackin böyle olmadığını anlatmalı

baya güldüm :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    Twitter bunu yazdı

Abi valla o ddos yapacakları exeyi kendileri yazıyor , fud ediyor o kadar botu bir araya toplayıp 

sitenin yayını kesmeyi başarıyorlarsa kim olursa olsun ben hack açısından düşünürsek tebrik ederim ... 

Az buçuk C bilen adam en fazla 1 haftalık network araştırması ile şu an piyasadaki çoğu server'ın ddos için koyduğu firewall ları rahatlıkla atlatır. Fud olayına gelirsek adam exe'yi kendi yazıyor diosun fud falan etmiyor hocam ilk çıkan exe fuddur zaten. Gidip de saçma sapan yerlerde taratmazsa da fud kalır. Onu da geçtim fudlama işi de kompleks bi iş değil zaten :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

REdhack e sokayım :)

Ddos olayını basit görenlere götüm ile güler gecerim..

Aynen hocam,

Kısa bir açıklama http://en.wikipedia.org/wiki/Denial-of-service_attack

İpimle kuşağım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Arkadaş redhack zerre şeyimde değil. Ama yok ddos hackmi amua goyim diyenlere söylüyorum götü yiyen varsa yapsın yazılımı salsın piyasaya binlerce zombi oluştursun ondan sonra konuşalım burda. Daha ddos un ne olduğunu bilmeyen adamlarla oturup burda tartışmaya girmeyi düşünmüyorum. Önce öğrenin arkadaşlar neyin ne olduğunu önce bi öğrenin sadece. Yazılımdan anlamayan adamlar gelip burda ddos da bişey mi peh demesin.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

Bu arada site güzelmiş. Beğendim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Ddos basit görülemez tabi fakat tek başına ddos yapıyorsan sen bir lamersin. Ayrıca Twitter nickli muridin dediği gibi kendi exesini kendisi yazıyor bunlar ile bot toplayabiliyor ve siteye saldırıyorsa ben bu adama hacker derim.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

10 yıldır aynı bokun tantanası...

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

Ddos basit görülemez tabi fakat tek başına ddos yapıyorsan sen bir lamersin. Ayrıca Twitter nickli muridin dediği gibi kendi exesini kendisi yazıyor bunlar ile bot toplayabiliyor ve siteye saldırıyorsa ben bu adama hacker derim.

bu nasıl bir tanım anasını satayım.

"Ddos basit görülemez tabi fakat tek başına ddos yapıyorsan sen bir lamersin."

biri çıkıpta demiyor aga bu nedir.

adam tek başına birden fazla yöntemle yapar.

kendi .exe sini yazıp bulaştırmakla uğraşıp çeşitli listlere düşüp takibe gireceğine,

adam tek makinadan kendi geliştirdiği ddos türünde saldırı gerçekleştirir sonucunu en sağlıklı şekilde alabilir.

ne nedir yorum yapmadan önce araştırma yapın bilgilenin de sırıtmasın böyle.

Chip tarafından 23/Mar/13 00:24 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 6037 Toplam Mesaj: 36