Ankara Belediyesi‘Nin İnternet Sitesini Çökertildi
-
beyler cidden ddos ne bilmeden yazmayalım :|
neden? eskisi gibi serverlar artık ddos ataklarına karşı eli kolu bağlı değil. hatta bu iş için donanımlar bile var (netscaler).
bu tip siteleri ddos ile indirmek çok zordur. bireysel 50 kişiyle dalsan 5 dakika sonra herkes server a ping dahi atamaz hale gelir.
adamlara saygı duymak lazım
SharpShooter tarafından 23/Mar/13 09:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Yav yazacam simdi agır olacak..
Bu exe mexe yok lamer diyen kişiler...
ulan size exenizi ben yazayım. fudlamasınıda yaptırayım.. ( ha birisi demiski exe yazdıgın zaman fudlu oluyor : Cvp B.s.g )
size 1 ay süre vereyim 1k bot yapın. Tabi yiyorsa :)
önünüze 300 400 bot koysak gidip kendinizi kevin mitnick sanar CIA in sitelerine dalarsınız :)
Kimse bu yazıdan redhack savunması cikarmasın onlarında anasını s..eyim. ok ;)
-
Bu yapılan işin zor olması zahmetli olması büyük bir başarı olduğu anlamına mı geliyor onu anlamadım ben :)
-
HoLyCat bunu yazdı
Yav yazacam simdi agır olacak..
Bu exe mexe yok lamer diyen kişiler...
ulan size exenizi ben yazayım. fudlamasınıda yaptırayım.. ( ha birisi demiski exe yazdıgın zaman fudlu oluyor : Cvp B.s.g )
size 1 ay süre vereyim 1k bot yapın. Tabi yiyorsa :)
önünüze 300 400 bot koysak gidip kendinizi kevin mitnick sanar CIA in sitelerine dalarsınız :)
Kimse bu yazıdan redhack savunması cikarmasın onlarında anasını s..eyim. ok ;)
şu kişi sayısı muhabbetini geçip daha çok teknik olarak hangi ddos türü üzerinden muhabbete girseniz daha doğru olucak.
artık script kiddie lerin yoğun olarak kullandığı araçların önlemleri çoktan alınmaya başlandı.
zaten bu tarzda yapılan kitlesel eylem araçları yaptığı saldırı bakımından basit olarak kalmaktadır.
bir iki saniye siteye abanır daha sonra sorgu bazlı banı yer site açılmayınca siteyi kapattım zanneden gırla eleman dolu.
artık botnet ağı kurayım http üzerinden abanayım muhabbetleri geçti.
adamlar botnet araçlarını ddos türlerinde nasıl geliştiririm üzerinde konuşurken hala burda fud bilmem ney 300-400 diye konuşmanın anlamı kalmadı.
sharpshooter güzel bir noktaya değinmiş fakat hardware firewall çözümleri çok pahalı ve türkiye'de kullanılmıyor.
genelde ddos saldırılarına karşı sunucu hizmeti veren kanada - amerika şirketleri tarafından kullanılıyor.
bunları aylık olarak kiralarsanız araba fiyatı - anlık gelen saldırının boyutuna göre alırsanız ayda bir ev fiyatına çıkıyor.
-
DevilRullz bunu yazdı
Ddos basit görülemez tabi fakat tek başına ddos yapıyorsan sen bir lamersin. Ayrıca Twitter nickli muridin dediği gibi kendi exesini kendisi yazıyor bunlar ile bot toplayabiliyor ve siteye saldırıyorsa ben bu adama hacker derim.
alşwfkafawlşgf. kaç gün geçti aradan, aniden aklıma geldi bu yorum. bu nasıl bir cümle yapısıdır cidden. ara ara bakmalıyım bu mesaja, bu mesaj bu yüzden atılmıştır. ciddiye almayın.
edit: birde kimsede demiyor ki bu ne biçim bir başlıktır.
ankara Belediyesi‘nin internet sitesini çökertildi
exception tarafından 18/Nis/13 20:00 tarihinde düzenlenmiştir