Ankara Da Yaşam
-
yenimahalle büyük bir yer neresinden bahsediyorsun? biraz daha ayrıntı verirsen daha net cevaplar verebiliriz
-
Ankaralılar kızmasın ama Ankara hiç yaşancak bi yer değil kanımca :)
-
konpi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------eyvallah farkındayız bok gibi amg
-
TeRRoR bunu yazdı:
konpi bunu yazdı:
-----------------------------Yok lan ben çok memnunum. Memur şehri. Dolmuşların fiyatlarına bi indirim gelse süper olcak ama.
-
Salu3 bunu yazdı:
TeRRoR bunu yazdı:
konpi bunu yazdı:
-----------------------------Yok lan ben çok memnunum. Memur şehri. Dolmuşların fiyatlarına bi indirim gelse süper olcak ama.
-----------------------------ankara yazın çekilmio ama bence türkiyenin en yaşanılır kenti en azından diğer ikisinden çok düzenli.:)
-
Ankara bile yaşanır şehir değilse Türkiyede durmayalım
-
ankara adı kara :)) şaka bir yana çok gidip geldim güzel de anılarım vardır mazide kalan.. :) kışın resmen nofrost buzdolabından farkı yok..donuyorsun yaa..herşey çok pahalı falan filan..ama ulaşımı güzel düzenli bir şehir..Aşti deki metro süper , yok böyle bir rahatlık :)) ama şunu söyliyim başkentte olmasa gercekten yaşanmaz..
@bilie_jean hayırlı olsun işin küçük kapıcı dairelerini araştır bulursun inş..Oyun oynamaktan kurtuldun işte sonunda.. :))
-
Hocam bak şöyle yaparsın. Batıkentten bi tane ev bul. Metro ile yenimahalleye ulaşım çok kolay. 15 dk'da metorunun Yenimahalle durağında olursun. İş yerin metroya yakın mı ?
-
600tl ye gazi ünv. arkasında, ddy hastenesinin yanında , tren durağına 3dk, metroya 10dk uzaklıkta ev var dayalı döşeli .Gazi mah. diye geçiyor.kızılaya otobüsle 15dk falan , ankamall a yürüme 10dk falan
-
Ankara'nın merkezi neresi oluyor? Kızılay mı?