Ankara Da Yaşanılacak Semt
-
Bir kaç hafta içerisinde ankaraya taşınmam gerekiyor ama karar veremedim hangi semte taşınsam.
Kirada kalacağım. Kızılaya yakın olması gerekiyor (metro ile en azından 20dk felan) ailecek kalabiliceğimiz düzgün bir yer.
Karar veremedim henüz. Ankaralı müritler bir yardımcı olursanız çok iyi olur.
-
Koleji düşünüyordum bir de nasıldır orası?
Edit: Metrosuz kızılaya yürüyerek gidebilieceğim 10k mesefa de olan yerlerde 700 liraya kadar kira verebilirim. Diğerleri içinde 500-550.
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 02:44'da bannedolacaz tarafından düzenlendi. -
usta kurtuluş falan nasıl 1 ay sonra aynı telaş bizde de olacak ap
-
metro ile kızılaya heryer 20dakkadan fazla sürmez hocam zaten.
ama batıkent güzeldir elittir. siteler çok fazladır güzel geniş otoparklı evler.
-
Subayevlerini tavsiye ederim. tam ailece yaşanacak yerdir.Boşbakan da burda oturdugu için güvenlik konusunda da sorun yok.
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 03:01'da nights_judge tarafından düzenlendi. -
15 sene batıkentte oturdum güzeldir barışın dediği gibi tek metro ile 20dk da kızılaydasın seversen 500-600 arası bahçeli dubleks bile vardır
-
Hocam kolej tarafi ya da demirtepe tarafini oneririm. gerci demirtepe tarafi aile hayatina pek uyduramayabilirsin, gezip gormen lazim
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 10:27'da gkhn759 tarafından düzenlendi. -
hocam dikmen'de kal heryere her türlü rahat gidersin metroyla olmasada 10dk'da kızılaydasın...
-
İstediğin yer; Cebeci-Kurtuluş tarafları.
Kızılay'a yürüyerek 15 dakika.
Kiralar Kolej'den daha ucuz.
-
Batıkent iyidir hocam barışın dediği gibi nezihtir,gerçi diğer yerlerde öyle ama daha yaşanılır..
-
500-550'ye ev bulman çok zor ama Emek'i tavsiye ederim.