Ankara Da Yaşanılacak Semt
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------İstediğin yer; Cebeci-Kurtuluş tarafları.
Kızılay'a yürüyerek 15 dakika.
Kiralar Kolej'den daha ucuz.
-----------------------------
katiliyorum :) -
kiralar 200 250 ulusa yakın çinçinde oturmanı tavsiye ederim yardımcı olurum başgan
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------kiralar 200 250 ulusa yakın çinçinde oturmanı tavsiye ederim yardımcı olurum başgan
-----------------------------2 günde adamı keserler orada....
Sakın sakın Çinçin taraflarına gitme...
---------------
Bannedolacaz zaten kararını vermiş.. Kızılaya 15 - 20 dakika mesafede Kolej - Dikimevi - Cebeci mahalleleri var.. Buradan metro ile Kızılay a gidebilirsin...
Çankaya - Dikmen - Öveçler - Sokullu tarafları da iyidir.. Ama Kızılay a ulaşım süresi değişir..
-
Keçiören Aşaği Eğlencede oturuyorum gata hastahanesi tarafında.Buralar gerçekten çok güzel.Taşınalı 1 sene oldu.Kızılaya ulusa da yakın.400 lira kira veriyorum.3+1 yakinda kismetse bu çevreden ev almayi düşünüyorum
-
eryaman. ama metrosu daha gelmedi :)
-
Kolej, kurtuluş yada cebeci civarlarından bir yer bulacak gibiyim. Buralar ile ilgili kötü yorumlarada raslamadım.
-
tunus-bestekar sokakta arka cephelerde bulursun 600-700e. gece hayatın varsa bu taraf uyar.
-
bannedolacaz bunu yazdı:
-----------------------------Kolej, kurtuluş yada cebeci civarlarından bir yer bulacak gibiyim. Buralar ile ilgili kötü yorumlarada raslamadım.
-----------------------------kötü bir yorum'a ne gerek varki tanşındığında kesecek değillerya :) kalabileceğin semtler belli
Tunalı
Ayrancı
Çankaya
Dikmen
İlker
Sokullu
Öveçler
Balgat
Cevizlidere
100.yıl
Emek
Beşevler
Cebeci
Dikimevi
Kolej
Kurtuluş
Bahçelievlerkiralarıda ortalama 400-700 arasında bu saydığım yerlerde istediğin herhangi birinde kalabilirsin kızılay'a metro,dolmuş ve otobüs hepsiyle max. 20dk varırsın Kurtuluşta olursan yürüyerek gidersin :)
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 16:42'da sezeruludag tarafından düzenlendi. -
Bizim Abidinpaşa'da kirada ev var 325lira 3+1 kombili. 10dk yürüyüp Kızılay'a giden otobüslere binibiliyorsun. 20dk'ya da Kızılaydasın. Biyraz daha uygun birşey düşnüyorsan böyle birşeyler ayarlayabilirsin.