folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankarada British Shorthair Kedi Arıyorum

Ankarada British Shorthair Kedi Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Merhaba, 

İnternette çok aradım ama bulamadım. Şu fotoğraftaki gibi bir kedi arıyorum, Ankarada nerede bulabilirim?

Kesinlikle yavru olmalı.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Pet shop gibi yerlerden almayın, sahibinden'de sürekli ilanlar oluyor. Güncel ilanlara bakmanı tavsiye ederim.

http://www.sahibinden.com/hayvanlar-alemi-evcil-hayvanlar-kedi

Ben burda gördüğümü hatırlıyorum çünkü, şu an scottish fold bile var ilanlarda. Normalde ücretli satılan, fiyatı yüksek bi cins. Ama sahibinden de ücretsiz, aşıları falan yaptırılmış, kısırlaştırılmış bir sürü kedi var. Onun haricinde kedisi doğurduğundan 5-6 yavru için ilan verenler de var. Günlük bak mutlaka denk gelecektir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

scottish fold bak hocam daha sevimliler

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek

ilana bedava yazıp arayınca para istiyor hocam onlar benim bildiğim

om mani padme hum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

Pet shop gibi yerlerden almayın, sahibinden'de sürekli ilanlar oluyor. Güncel ilanlara bakmanı tavsiye ederim.

Ben burda gördüğümü hatırlıyorum çünkü, şu an scottish fold bile var ilanlarda. Normalde ücretli satılan, fiyatı yüksek bi cins. Ama sahibinden de ücretsiz, aşıları falan yaptırılmış, kısırlaştırılmış bir sürü kedi var. Onun haricinde kedisi doğurduğundan 5-6 yavru için ilan verenler de var. Günlük bak mutlaka denk gelecektir.

bu küzelmiş. ;7

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zalimcocuq
    Zalimcocuq's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

hocam ilanlar ücretsiz görünüyor ama arayın sorun hepsi ücretlidir daha önce deneyimledim :)

http://tahribat.com/Forum-Djarum-Geldi-191190/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

adamlar solucan bile satıyor..

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-surungenler-diger-cinsler-kirmizi-kaliforniya-slocaniistanbul-ici-eve-teslim-160908164/detay

konuda up olsun

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

Merhaba, 

İnternette çok aradım ama bulamadım. Şu fotoğraftaki gibi bir kedi arıyorum, Ankarada nerede bulabilirim?

Kesinlikle yavru olmalı.

para sorunun yoksa göndertebilirim .

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

İnternetten hayvan satışı yasak olduğu için oraya ücretsiz giriyorlar, sahiplendirme adı altında, arayınca para istiyorlar hocam onlar :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Sahibindendekiler ücret ister &90'ı Şuraya bakmanı tavsiye ederim ben burdan daha önce sahiplenmiştim.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Güzel kediymiş hocam. İnşAllah bulursun güzle bir tane.

Toplam Hit: 5001 Toplam Mesaj: 14