Ankara'da C#'Cı Arıyorum :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Tavsiyem object orienteda iyi hakim birini bulup .net core öğret 1 ayda falan öğrenilir.

.net core cu kolay kolay bulamazsın henüz

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marslan
    Marslan's avatar
    Erkek

Bir türlü bulamadın @renegadealien yurt dışından ithal edelim kesin çözüm :)

Marslan tarafından 16/Tem/19 17:50 tarihinde düzenlenmiştir

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

aaa rene hesabın şifresini hatırlamış

Anarsistherif...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı

aaa rene hesabın şifresini hatırlamış

^^D`

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

Hocam merhaba yardımcı olabilecgim birsey varsa hazırım 

c# cı oldum 2 yıldır 

ebys yazılımı yapan bir şirkette c# yazılımcı olarak calısıyorum hocam

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Yalnız bütün projelerinizi mümkünse .net core geçirin. Amk microsoft hayatında yaptığı en güzel şey bu sanırım. Bir prpje vardı 5 sunucuda çalışan. Core a geçirdik 3 sunucuyu kapattık gerek kalmadı. Şu an 2 sunucu o 5 sunucudan daha verimli çalışıyor. Ef core daki hatasızlık, performans artışı hat safhada.

İdentity server 4 jwt tokenları da bi tam öğrenirsek harika olacak.

Hız, sadelik, cross platform, community bir noktada buluşmuş.

Yalnız hem .net core hem mobil bilen adam aramak size yakışmamış rene.

Web ayrıdır, mobil ayrı

Bende tam tersi server yazılımları .net core'dan golang'a geçiriyorum. Daha sade, daha hızlı, daha kolay. .NET framework bazen gerçekten lüzumsuz kompleks olabiliyor ya.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diplomali-issiz
    diplomali-issiz's avatar
    Erkek

hollandadaki bir damadımız var türkiyeye yerleşmeyi isteyen teyzem için tabi.. ona yazdım gelir misin diye. kaç lira verirler diye sordu :D tahminim 5000 civarı dedim. burada 3000 euro teklif ettiler 2 ay önce ben kabul etmedim dedi :D şuan hollandanın en büyük mobilya firmasının katalog çekimlerini yapıyor geçici olarak :) Tabi orada hayat pahalı o ayrı mesele kendiside belirtti yani :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    diplomali-issiz bunu yazdı

hollandadaki bir damadımız var türkiyeye yerleşmeyi isteyen teyzem için tabi.. ona yazdım gelir misin diye. kaç lira verirler diye sordu :D tahminim 5000 civarı dedim. burada 3000 euro teklif ettiler 2 ay önce ben kabul etmedim dedi :D şuan hollandanın en büyük mobilya firmasının katalog çekimlerini yapıyor geçici olarak :) Tabi orada hayat pahalı o ayrı mesele kendiside belirtti yani :D

gercekten gelmeyi dusunuyor ve rakam karşılaştırmak yerine doviz cinsi karsilastiriyorsa gelemez. once kafasını degistirmesi lazım.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    diplomali-issiz bunu yazdı

abi tecrübeli adama 5bin az btw :D . Yeni giren elemana o civarda ücret veren çok firma var.

Toplam Hit: 4502 Toplam Mesaj: 20
ankara c# eleman