Ankara'da C#'Cı Arıyorum :)
-
Tavsiyem object orienteda iyi hakim birini bulup .net core öğret 1 ayda falan öğrenilir.
.net core cu kolay kolay bulamazsın henüz
-
Bir türlü bulamadın @renegadealien yurt dışından ithal edelim kesin çözüm :)
Marslan tarafından 16/Tem/19 17:50 tarihinde düzenlenmiştir -
aaa rene hesabın şifresini hatırlamış
-
Huerfanos bunu yazdı
aaa rene hesabın şifresini hatırlamış
^^D`
-
Hocam merhaba yardımcı olabilecgim birsey varsa hazırım
c# cı oldum 2 yıldır
ebys yazılımı yapan bir şirkette c# yazılımcı olarak calısıyorum hocam
-
DrKill bunu yazdı
Yalnız bütün projelerinizi mümkünse .net core geçirin. Amk microsoft hayatında yaptığı en güzel şey bu sanırım. Bir prpje vardı 5 sunucuda çalışan. Core a geçirdik 3 sunucuyu kapattık gerek kalmadı. Şu an 2 sunucu o 5 sunucudan daha verimli çalışıyor. Ef core daki hatasızlık, performans artışı hat safhada.
İdentity server 4 jwt tokenları da bi tam öğrenirsek harika olacak.
Hız, sadelik, cross platform, community bir noktada buluşmuş.
Yalnız hem .net core hem mobil bilen adam aramak size yakışmamış rene.
Web ayrıdır, mobil ayrı
Bende tam tersi server yazılımları .net core'dan golang'a geçiriyorum. Daha sade, daha hızlı, daha kolay. .NET framework bazen gerçekten lüzumsuz kompleks olabiliyor ya.
-
hollandadaki bir damadımız var türkiyeye yerleşmeyi isteyen teyzem için tabi.. ona yazdım gelir misin diye. kaç lira verirler diye sordu :D tahminim 5000 civarı dedim. burada 3000 euro teklif ettiler 2 ay önce ben kabul etmedim dedi :D şuan hollandanın en büyük mobilya firmasının katalog çekimlerini yapıyor geçici olarak :) Tabi orada hayat pahalı o ayrı mesele kendiside belirtti yani :D
-
diplomali-issiz bunu yazdı
hollandadaki bir damadımız var türkiyeye yerleşmeyi isteyen teyzem için tabi.. ona yazdım gelir misin diye. kaç lira verirler diye sordu :D tahminim 5000 civarı dedim. burada 3000 euro teklif ettiler 2 ay önce ben kabul etmedim dedi :D şuan hollandanın en büyük mobilya firmasının katalog çekimlerini yapıyor geçici olarak :) Tabi orada hayat pahalı o ayrı mesele kendiside belirtti yani :D
gercekten gelmeyi dusunuyor ve rakam karşılaştırmak yerine doviz cinsi karsilastiriyorsa gelemez. once kafasını degistirmesi lazım.
-
diplomali-issiz bunu yazdı
abi tecrübeli adama 5bin az btw :D . Yeni giren elemana o civarda ücret veren çok firma var.