Ankara‘Da Cisco CCNA Eğitimi Almak İsteyenler
-
video eğitim olursa 10 numara olur. istanbuldayız sonuçta. ücretli olsada olur.
-
Hocam o eğitimi veremeyiz video ile, benim eğitim anlayışım video ile eğitim vermeye uyun değil bikere :)
murathan hocam eğitim aldı zaten bir önceki kurda.
-
Rene hocamin dedigi gibi kablo nedir ? den basliyor kurs. =)
murathan tarafından 01/Ara/12 23:59 tarihinde düzenlenmiştir
Genel icerige
http://www.ankailetisim.com.tr/cisco-ccna-mufredati/
http://www.ankailetisim.com.tr/meb-ccna-mufredati/
linklerinden ulasabilirsiniz.
Laboratuvar ortami tabiki farkli videolu egitimden ziyade o ortamin havasini solumaniz gerekiyor diye dusunuyorum :))
Birde bircok yerde olmayan imkanlar kisi basina 3 router dusuyor. Switch de var tabiki. Fazla soze gerek yok gittiginiz zaman daha iyi anlayacaksiniz ne demek istedigimizi beyler. =)
Katilacak olan arkadaslara simdiden basarili ve eglenceli bir kurs olmasini diliyorum. Siki bir calisma donemine kendinizi hazirlarsaniz sizin acinizdan daha faydali olur. Zaten kurs suresince zaman zaman gerekli tavsisyeler ve rehberlik yonlendirmeleri derslerde veriliyor.
Yine de sormak istediginiz sorular olursa seve seve yanitlamaya calisirim. :)
edit:
Hafta bittiginde odevleriniz olacak. Bu odevlerinize egitmeninizin belirtmis oldugu tavsiyeler icerisinde + kendi ekstra calismalarinizla aksatmadan ozen gosterin. Duzenli olarak odevlerinizi yapin. Sik sik not alin, onemli yerleri zaten Rene hocam soyler surasi onemli felan diye. -
Merhaba, cahilliğime verin bir kaç soru sormak istiyorum.
Temel olarak bu bilgilere sağlam şekilde sahip olsak iş bulma konusunda bize nasıl bir yararı olur ve geleceği ne durumda? Yani kurs bittikten sonra sürekli kendimizi geliştirebileceğimiz bir platform mudur Cisco?
Gerçekten bilmiyorum kusura bakmayın.
-
daha sonraları istanbulda yapılma ihtimali varmı bu eğitimlerin.
-
renegadealien bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
Fiyatlar bana biraz pahalı geldi
birde eğitimlerin içeriğinide açıklarsak girecek olanlar daha iyi anlar ne eğitimi alacağını bilir diye düşünüyorum
saygılar
Hocam eğitim alanlara sorarsan, süreyi, lab ortamını, sistemi, eğitimi o zaman anlarsın.
emin ol gel vatandaş ccna 1000 tl olan eğitimlerden değil :)
Eğitimin içeriğinde, Bilgisayar Nedirden başlayıp, orta ölçekli bir ağın kurulması için gerekli olan bütün eğitim ve altyapıyı veriyoruz.
%20 indirim geçerli, parasını ben almıyorum zaten, eğitimi ben verirken yakındaki eş dost faydalansın diye yazıyorum.
Buradan eğitim alan arkadaşlar var açıklarlar zaten
Seminer şeklinde bir eğitim için fiyatı fazla bulmuştum o yüzden değilse network eğitimi teryağı bal kadar tatlı ve güzeldir, uygulamalı taban temel eğitimleri için fiyat fazla değil.. anladıgım kadarı ile daha detaylı ve orta ölçekli bir ağ kurulumunu yönetimini iycene anlatıp yaptırıyorusunuz. adam dokunuyo hissediyo cihazı mühendislik kafası ile düşünüyor ve yapıyor
eğitim alan arkadaşlara başarılar dilerim...
-
Fiyatlar makul; Bu fiyatta bu egitimi istanbulda verseniz gozumu kapatim 3000'i basa tam paketi alirim.
Yazilimcida olsaniz Sistemcide olsaniz Network hakkinda bilginizin olmasi her zaman faydalidir. (hatta belli bir kismi ihtiyactir)
-
konudışı ama bi sorum var rene hocam.
ben ccna kursunu tamamladım yalnız sertifika almak için sınava girmedim.
sınav ücreti ne kadar acaba bi bilgin varmı?
ve sadece ankarada mı acaba sınavı?
-
r10aldinho bunu yazdı
konudışı ama bi sorum var rene hocam.
ben ccna kursunu tamamladım yalnız sertifika almak için sınava girmedim.
sınav ücreti ne kadar acaba bi bilgin varmı?
ve sadece ankarada mı acaba sınavı?
pearsonvue.comdan öğrenebilirsin hocam 295$ dı en son diye haırlıyorum
-
saatler uygun olsa bana 5 dakika durmam ... düşüncelilere tavsiyem o cihazları hiçbir labda bulamazsınız eğitmeni söylemiyorum bile :)