Ankara‘Da Cisco CCNA Eğitimi Almak İsteyenler
-
Aylar sonra öylesine bu siteye girdim ve haftasonu gidecek olduğum merakla beklediğim CCNA kursunun başlığına denk geldim şaka gibi resmen.. Ve bu kursun eğitmeniyle burada tanışmak da varmış :D Merhaba hocam merhaba :)
-
ahahah :)
Merhaba :)
-
Başka Kimler Geliyor Tahribattan Arkadaşlar Buraya Yazalım.
1. Niste10
2. SARI
3. BarisYigit
4.
SARI tarafından 13/Ara/12 09:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Zamanım olsa sırf Rene ile tanışmak amaçlı giderdim.İyi dersler şimdiden :D
-
Eğitimin ankara olması sıkıntı.
İstanbul'da yapılıyor olsaydı gelirdim.
Öncelikle şunları açıklayayım.
Eğitim fiyatları piyasanın çok altında bunun yanında birçok firma size ip telefon router vs switch ile bire bir eğitim vermez.) Genellikle eğitim kurumları cihazlar ile eğitim vermek yerine bu cihazların yazılım tabanlı simulasyonları gösterir geçerler.
Fakat renenin vermiş olduğu eğitim tamamen cihazlar ile veriliyor. Bu cihazların en düşük fiyati 600 700 liradan başlıyor.
Ankarada yaşayan network eğitimi almak isteyen arkadaşlara şunu belirtmek isterim: Bu fiyata bu tür bir ortam da kaçırılmayacak bir eğitim fırsatı ile karşı karşıyasınız.
-
Birşey sormak istiyorum, Güvenpark'tan dolmuşa binince kaç dakikada kursa ulaşırım acaba?
-
Niste10 bunu yazdı
Birşey sormak istiyorum, Güvenpark'tan dolmuşa binince kaç dakikada kursa ulaşırım acaba?
dün ben kayıt olmak için gititğimde 4.cadde de inmişim :) oraya 15-20 dk sürdü.
orasıda tahminen öyledir. mail gelmiştir sizlerede zaten en geç 08:45 de orda olucaz ona göre işte :)