Ankara'da Ders Çalışılabilinir Mekanlar
-
Lemuria bunu yazdı
eğer arkadaşlarınız ile toplu halde çalışmak istiyorsanız eyvallah ama( öyle ise de okulun kütüphanesinde çalışabilirsiniz) öyle değil ise samimi bir soru soracağım arkadaşlar ; neden evinizde çalışmıyorsunuz ? ben şahsen evde bile sokaktan geçen araba sesi veya uçak sesinden filan rahatsız olup kulakiçi kulaklığımı tıkıyorum kulaklarıma,cafe de ders filan çalışılmaz,ne kadar sakin olmasını bekliyorsunuz ki,zaten vize haftası filan hiç fantazi aramanızı önermem ..
15-20 kişiyiz hangi eve sığalım onu geçtim çoğumuz yurtta kalıyoruz hocam diğer arkadaşlarda evde kalmıyordur belki :)
-
ev yok mu la evde, koyun çayı sobanın üstüne, çalışın dersinizi için sigaranızı.
-
Tengri bunu yazdı
ev yok mu la evde, koyun çayı sobanın üstüne, çalışın dersinizi için sigaranızı.
en güzeli o aslında da, şıp diye bulunmuyo ki boş ev :)
-
yörem hatırladığım kadarıyla kıraathanenin pahalı versiyonuydu değişti mi acep?
-
dersanedeyken 1-2 gittiğimiz yer vardıda yerleri hatırlıyorum adlarını hatırlamıyorum.. daha çok zaten kütüphane benzeri kafeler oluyo bina katlarında da adlarını çıkaramıyom.. hatırladığım an dönücem konuna :D
-
çizik
-
Bizim cafe var :D ev ortamı odalar felan kapıyı kapa rahatca ders çalış ;) ama tek sorun çayyolunda galerianını yanında :/
-
nders çalışacak adam için üniversite kütüphanelerini tek geçerim. ki ankaradasın muazzam üniversite kütüphaneleri mevcut. üstelik kahve ve çay makineleri var elli kuruşla çalışıyor.