folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara'da Ders Çalışılabilinir Mekanlar

Ankara'da Ders Çalışılabilinir Mekanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeratul
    zeratul's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı

eğer arkadaşlarınız ile toplu halde çalışmak istiyorsanız eyvallah ama( öyle ise de okulun kütüphanesinde çalışabilirsiniz) öyle değil ise samimi bir soru soracağım arkadaşlar ; neden evinizde çalışmıyorsunuz ? ben şahsen evde bile sokaktan geçen araba sesi veya uçak sesinden filan rahatsız olup kulakiçi kulaklığımı tıkıyorum kulaklarıma,cafe de ders filan çalışılmaz,ne kadar sakin olmasını bekliyorsunuz ki,zaten vize haftası filan hiç fantazi aramanızı önermem .. 

15-20 kişiyiz hangi eve sığalım onu geçtim çoğumuz yurtta kalıyoruz  hocam diğer arkadaşlarda evde kalmıyordur belki :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

ev yok mu la evde, koyun çayı sobanın üstüne, çalışın dersinizi için sigaranızı.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

ev yok mu la evde, koyun çayı sobanın üstüne, çalışın dersinizi için sigaranızı.

en güzeli o aslında da, şıp diye bulunmuyo ki boş ev :)

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

yörem hatırladığım kadarıyla kıraathanenin pahalı versiyonuydu değişti mi acep?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

dersanedeyken 1-2 gittiğimiz yer vardıda yerleri hatırlıyorum adlarını hatırlamıyorum.. daha çok zaten kütüphane benzeri kafeler oluyo bina katlarında da adlarını çıkaramıyom.. hatırladığım an dönücem konuna  :D

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiaD06
    MiaD06's avatar
    Erkek

çizik

Tek isteğim MiaD'ımın dolması .. cart curt.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

Bizim cafe var :D ev ortamı odalar felan kapıyı kapa rahatca ders çalış ;) ama tek sorun çayyolunda galerianını yanında :/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

nders çalışacak adam için üniversite kütüphanelerini tek geçerim. ki ankaradasın muazzam üniversite kütüphaneleri mevcut. üstelik kahve ve çay makineleri var elli kuruşla çalışıyor.

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 5152 Toplam Mesaj: 19