Ankara'da Gezilecek Yerler , Kitapevleri , Teknoloji Vakıfları,Konaklama
-
izzmarit bunu yazdı
Ucuz konaklama: Couchsurfing, airbnb, Deeps Hostel
Gezilecek yer: Yok
Eglenceli aktivite: Yok
Oneri: Gelme.
Bi ihtimal Beypazarindan keyif alinabilir.
Deeps iyidir ev ararken bir sure kaldim.
Ayrica ankarayi öldürmeyin insan özlüyor
Ayrica gece cikqcaksan sunlardan sana
Uyanlari tercij edebilirsin.
Shaman,manhattan,fikrim,back house,zula
Eski yeni, telve,biber
-
Ulus a pavyonlara gidersin .kafeler kizilayda var da bok gibi bir ekstrasi yok eskisehir izmirdeki mekanlar cok daha iyi .su cok ovdugunuz keboya gitmistim kocaelideki katik donerin onda biri edemezler abartildigi kadar degil .
-
kızılayda zafer pasajına git ama saat 3 den sonra.
2. el sahaflar var. 20 tl lik kitapları 1 tl ye almıştım
o günü hiç unutamam kendimi kaybetmiştim :)
-
Hocam bilkentte Doğramacızade Camii'ne gitmeni öneririm. Aslında tam olarak camiide değil ibadethane, içinde sinagog ve kilisede bulunuyor. Oraya kadar gitmişken Ahmet Hamdi Akseki Camii'ni de görürsen iyi olur.
-
ozgunlu bunu yazdı
Teknolojinin, bilimin merkezidir ankara. Mutlaka görülmesi gereken ŞEY :
hocam bundan sonra dinazor koydular . sonra dün yenisi kondu yarın çekip koycam buraya .F çok fena olayı ne bu göbeğin :D
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29013782.asp
csr288 tarafından 16/May/15 23:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Dikmene git kesin yayan git ama
Bentderesine git kesin
Çinçinede uğra
Lugatından ankarayı çıkar sonra.
-
janni bunu yazdı
Dikmene git kesin yayan git ama
Bentderesine git kesin
Çinçinede uğra
Lugatından ankarayı çıkar sonra.
:D :D :D Adamın hayatına kastınızmı var. Gencecik adam yollanır mı oraya. Çinçin diyoruz. Yanında bi arkadaşı yoksa Onlardan oraya girmek pek te uygun olmayabilir. :)
-
Takip, haziranda bende gelmeyi düşünüyorum
-
Ankarada çok fazla bir yer yok hocam. Anıtkabir, beypazarı, AVM, PAVYON.
Sokaklarda yerlerde kerhane kartları göreceğin bir yer ankara. Adriana lima, miranda kerr fotoğraflı kartvizitlerin altına, alev, sevda, aşkın diye isimlerde bir çok telefon numarası göreceğin kaldırımlarda yürürsün ancak.
Dikmen'in o sokakları cidden çok dik lan. Geçen askerlik işlemi için gittiydim. Yokuş, yokuş yokuş. Araban yoksa yaşamanın bir manası yok gibi. Öyle bir yer.
Dediğim gibi pek birşey yok aslında. Eski Meclis felan gezersin işte. AVM aşağı AVM yukarı.
-
DrKill bunu yazdı
Ankarada çok fazla bir yer yok hocam. Anıtkabir, beypazarı, AVM, PAVYON.
Sokaklarda yerlerde kerhane kartları göreceğin bir yer ankara. Adriana lima, miranda kerr fotoğraflı kartvizitlerin altına, alev, sevda, aşkın diye isimlerde bir çok telefon numarası göreceğin kaldırımlarda yürürsün ancak.
Dikmen'in o sokakları cidden çok dik lan. Geçen askerlik işlemi için gittiydim. Yokuş, yokuş yokuş. Araban yoksa yaşamanın bir manası yok gibi. Öyle bir yer.
Dediğim gibi pek birşey yok aslında. Eski Meclis felan gezersin işte. AVM aşağı AVM yukarı.
hocam kitapevi teknoloji vakfı vs de sordum işin aslı antrak var mesela adamlar bir zamanlar türkiyede hobi elektroniği öğreten insanlar hala açar açar okurum sitelerini