folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara'da Gezilecek Yerler , Kitapevleri , Teknoloji Vakıfları,Konaklama

Ankara'da Gezilecek Yerler , Kitapevleri , Teknoloji Vakıfları,Konaklama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Ankarada çok fazla bir yer yok hocam. Anıtkabir, beypazarı, AVM, PAVYON.

Sokaklarda yerlerde kerhane kartları göreceğin bir yer ankara. Adriana lima, miranda kerr fotoğraflı kartvizitlerin altına, alev, sevda, aşkın diye isimlerde bir çok telefon numarası göreceğin kaldırımlarda yürürsün ancak.

Dikmen'in o sokakları cidden çok dik lan. Geçen askerlik işlemi için gittiydim. Yokuş, yokuş yokuş. Araban yoksa yaşamanın bir manası yok gibi. Öyle bir yer.

Dediğim gibi pek birşey yok aslında. Eski Meclis felan gezersin işte. AVM aşağı AVM yukarı.

Şu travesti kartı olayı cidden rezillik. Ankara'da ilk Ulus'a gittiğimde şok oldum. Koskoca İstanbul'da bile böyle bir şey görmedim. Kaldırımlar boydan boya kartla dolu. Malum birileri bu işten kazanç elde ediyor(du) galiba. Diğer yandan bu kartları atanlardan, basan matbaaya kadar yakalayıp ceza vermek zor değil.

"Kazanç elde ediyordu" dedim. Zira henüz birkaç ay öncesinde bu kişiler yakalanıp cezalandırıldı. Oysaki yıllardır bu kartlar atılıyordu. Artık ortalık iyice sirke dönünce bıraktılar tabii. Bugün başkaları devam ettirse bile (şu an o kaldırımlar ne durumda bilmiyorum) uğraşılsa elbet sonu gelir. En son oradan geçtiğimde kaldırım taşları travestilerden görünmüyordu.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Ankarada çok fazla bir yer yok hocam. Anıtkabir, beypazarı, AVM, PAVYON.

Sokaklarda yerlerde kerhane kartları göreceğin bir yer ankara. Adriana lima, miranda kerr fotoğraflı kartvizitlerin altına, alev, sevda, aşkın diye isimlerde bir çok telefon numarası göreceğin kaldırımlarda yürürsün ancak.

Dikmen'in o sokakları cidden çok dik lan. Geçen askerlik işlemi için gittiydim. Yokuş, yokuş yokuş. Araban yoksa yaşamanın bir manası yok gibi. Öyle bir yer.

Dediğim gibi pek birşey yok aslında. Eski Meclis felan gezersin işte. AVM aşağı AVM yukarı.

Şu travesti kartı olayı cidden rezillik. Ankara'da ilk Ulus'a gittiğimde şok oldum. Koskoca İstanbul'da bile böyle bir şey görmedim. Kaldırımlar boydan boya kartla dolu. Malum birileri bu işten kazanç elde ediyor(du) galiba. Diğer yandan bu kartları atanlardan, basan matbaaya kadar yakalayıp ceza vermek zor değil.

"Kazanç elde ediyordu" dedim. Zira henüz birkaç ay öncesinde bu kişiler yakalanıp cezalandırıldı. Oysaki yıllardır bu kartlar atılıyordu. Artık ortalık iyice sirke dönünce bıraktılar tabii. Bugün başkaları devam ettirse bile (şu an o kaldırımlar ne durumda bilmiyorum) uğraşılsa elbet sonu gelir. En son oradan geçtiğimde kaldırım taşları travestilerden görünmüyordu.

o kartları atanların Allah bin belasını dememek elde değil. Malesef  çoğalarak devam etmekte. Kaldırımlar da Yağmur'dan, Banu'dan, İrem'den ve bilimum kartvizit lierinden geçinmiyor. Yeter.! :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

"Ankara‘da Gezilecek Yerler" Görünce ister istemez gülümsedim asfasdas

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

yhaa anqarada deniz yoq

la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    burakbet bunu yazdı

yhaa anqarada deniz yoq

balık mıyız la biz :P

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

bende biri ankara da gezilecek yerleri buldu konu açtı falan diye daldıydım ya :) :) içimde patladı konu

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

ne adamlarsınız siz :D ? yaşadığım yer keçiören gibi bir yer biraz insaflı olun :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    rui bunu yazdı
    burakbet bunu yazdı

yhaa anqarada deniz yoq

Mogana gitsek mi bu pazar?

sigara değil, balık olan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Kizilgun bunu yazdı

ne adamlarsınız siz :D ? yaşadığım yer keçiören gibi bir yer biraz insaflı olun :)

double geçmiş olsun :) ama öle deme şelale falan var :D

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    rui bunu yazdı
    burakbet bunu yazdı

yhaa anqarada deniz yoq

Mogana gitsek mi bu pazar?

Sen bunu ayarlarsın hadi koçum

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
Toplam Hit: 3068 Toplam Mesaj: 31