Ankara`Da Pansiyon Yada Otel
-
Merhaba Arkadaslar
15 Gün Sonra Kız Arkadaşım İle Ankara Gitmeyi Düşünüyoruz. Gittigimizde 1 Gece Kız Arkadaşımla Kalacağım Ucuz Yollu Otel yada Pansiyon Onerisi Olan.. Gidecegim yerde Kızla Oyna Odada Kalamassiniz Muhabbeti Olmasa cok iyi olur. 4/5 yildizli bir otele gidip dunyanin parasini vermek istemiyorum. varsa boyle bildiginiz yer onerirseniz cok sevinirim.. -
Halin ordaki otellerin günlüğü 5 lira Elektirik yok su yok ama içeri usame bin ladinle bile girebilirsin.
-
Weldox bunu yazdı:
-----------------------------
Halin ordaki otellerin günlüğü 5 lira Elektirik yok su yok ama içeri usame bin ladinle bile girebilirsin.
-----------------------------gece 4 tane adam içeri dalıp lağım deliğine çevirirlerse senin postu ozaman 5e 10a bakmassın hocam kızla gidilmez tek gidilecekse belki :)
-
Sadece öneri :) çankırı caddesindeki otellerde herşey var o kadar pahalıda değiller.
-
yokmu hocalar onerisi olan yaw baska
-
Kardeşim git orda kendın ara bence...Ben kutahyaya gıttıgımde ole yaptım...bole olucak ıs degıl...ama eger ınternet uzerınden bulabılıyosan bı arastır bakalım...Ama yanında kız arkadasının olması bıraz sorun olabılır...mıllet serefsız olmus,sankı o serefsızlerın hıc anası,bacısı yokmus gıbı hareket edıyorlar ya,o zaman gıdıp bogazını sıkasım gelıyor insan dısı varlıkların!
-
Türkiyedeki her otelle anlaşma yaparak çalışıyorum.Ama hepsi 4-5 yıldız.
Özellikle istanbulda sadece 5 yıldız oteller evli olmayan çiftleri alır.4 yıldızlardan da bazıları alır.
Ankara için pek bilgim yok
-
hacı her otel alır sen yeter ki resepsiyondaki adama üç beş bişey at ...
-
4 gündür ankaradaydım bu sabah geldim
kız durumu yoktu sokullu caddesinde divriği konukevinde kaldım
geceliği 40 tl
şöle yapabilirsiniz, 2 yabancı gibi 2 oda tutun madem bir gün kalacan kız arkadaşınla senin odaya geçer
ne kamera var ne kontrol hiç sorun olmaz sadece 40 lira daha ödersiniz
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------
4 gündür ankaradaydım bu sabah geldim
kız durumu yoktu sokullu caddesinde divriği konukevinde kaldım
geceliği 40 tl
şöle yapabilirsiniz, 2 yabancı gibi 2 oda tutun madem bir gün kalacan kız arkadaşınla senin odaya geçer
ne kamera var ne kontrol hiç sorun olmaz sadece 40 lira daha ödersiniz
-----------------------------Evet mantıklı ama yanlız bana 40tl fazla gıbı geldı yaww :(
ama neyse kardes,sen paraya bakma,guvenılırlıge bak
-
40 dan ucuz bulamazsın hocam, bulursun ama nasıl bi yer olur :S