folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara`Da Pansiyon Yada Otel

Ankara`Da Pansiyon Yada Otel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

ankaraya geliyorsan çankırı cad ulus ve civarlarında sakınha kalma basılmayla karşı karşıya gelebilirsin kızılayda necatibeyde deniz atlanta otel var günlüğü 80 2 kişi kalabilirsiniz kayıdınızı yaptırıp ayrı kalma muhabbeti falan yok 80'e kalabilirsiniz 2 kişi aile oteli özelden ulaş bana hallederim

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

DevilKingtr bunu yazdı:
    -----------------------------

ankaraya geliyorsan çankırı cad ulus ve civarlarında sakınha kalma basılmayla karşı karşıya gelebilirsin kızılayda necatibeyde deniz atlanta otel var günlüğü 80 2 kişi kalabilirsiniz kayıdınızı yaptırıp ayrı kalma muhabbeti falan yok 80'e kalabilirsiniz 2 kişi aile oteli özelden ulaş bana hallederim

-----------------------------

ne guzel ıste... :) hadı kolay gele...umarım bı sorun olmadan gıder gelırsınız hayırlısıyla...

Allah büyüktür vesselam...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

tanidik ogretmen vs yok mu hocam hic etrafinda. ogretmenevleri uygun olur

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

ya haci tanidik kimseleri rahatsiz etmek istemiyorum.. otel yada pansiyon vs gunubirlik ev flan bulup kaliriz ins

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/search.php?c2=16621&b%5Bspecial_type%5D=&b%5Bpromo_hpva%5D=&b%5Bpromo_fdva%5D=&b%5Bpromo_chva%5D=&b%5Bpromo_hpsa%5D=&b%5Bpromo_spva%5D=&b%5Ball%5D=&b%5Bsearch_text%5D=&c=16621&search_result_page_limit=20&b%5Bdetay_24_min%5D=&b%5Bdetay_24_max%5D=&b%5Bdetay_23%5D=&b%5Bdetay_808%5D=&b%5Bdetay_27%5D=&b%5Bcountry_id%5D=1&b%5Bcity_id%5D=6&b%5Blrt%5D=1&b%5Blocation_data%5D=&b%5Bregion_id%5D=0&b%5Btown_id%5D%5B%5D=0&b%5Bdistrict_id%5D%5B%5D=0&b%5Buncompleted%5D=0&b%5Bminprice%5D=&b%5Bmaxprice%5D=&b%5Bpricecurr%5D=1&b%5Bilantarih%5D=&b%5Bdate_type%5D=&dpage=

şu aralar çok işime yarıyo burası tabi benim niyet farklı ama bence bi bak :)

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
Toplam Hit: 4936 Toplam Mesaj: 16