folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankaradaki Uygun Oteller. Gezilcek Mekanlar

Ankaradaki Uygun Oteller. Gezilcek Mekanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ankaralı müridler ocak ayında ankaraya geliceğim. 1 hafta kalmam gerekiyor . Beşevlere fazla uzak olmayan güzel oteller önermenizi istiyorum .

Birde Ankarada nerde gezilir ne yapılır içilcek mekanlar nelerdir bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Sheraton htttp://www.sheratonankara.com

Gezilcek mekanlardan bir tane söleyim eğlenmek istiyorsan ulus gençlik parkına git ve asansör yada çekice bin :|

Gel bili bili gates
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Bütçeni, yemek/alkol/müzik zevkini ve kimlerle olacağını söylersen hepsine ayrıntılı yanıtlar verebilirim.

sigara değil, balık olan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

genelde tek olucağım.bütçe konusunda orta seviye diyebilirim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyKo
    HyKo's avatar
    Erkek

ankarada gezilcek yer mi var hocam ya:D

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

çankayadaki  kuleye çıkıp çay içmiştik öğrenciyken. cebimizdeki tüm para iki bardak çaya gitmişti :D

Temel adalettir .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Karanfil 2'de Ergen Hotel var, kisi basi 40 tl idi, adina yakisir bir sekilde evlilik cuzdani sormuyor.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------

Karanfil 2'de Ergen Hotel var, kisi basi 40 tl idi, adina yakisir bir sekilde evlilik cuzdani sormuyor.

-----------------------------
    ergen in oralarda adını hatırlamadığım 2 yıldızlı bi otel'de kaldık 100 lira'ya 2 ay oluyor,kahvaltı filanda gayet başarılıydı,adını hatırlamıyorum ama karşısında metal grupları tshirtlerini satan bi dükkan filan vardı,hemen sağda merdivenler vardı ordan çıkıyorsun yan da otel , merkezi bi yermiş...ama eğer istanbuldan gidiyorsan hayal kırıklığına uğrayacaksın,bumu büyükşehir diyeceksin çünkü gezip göreceğin hiç bi bok yok.

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

burdaki işin nedir hocam bilgi verirmisin? yani neden geliyorsun tek amaç ankarayı görmek mi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hoca bu yaz sonu sınav için arkadaşları da topladım  3 kişi ankaraya gittik hem okul işi hemde gezi yapalım dedik

ilk önce aşti (otobüsle gittk ) den metro var zaten ankarada naparsan yap otobüslere binme hoca :( nefret ettim muavin resmen içerde takla attırdı

kızılay da bi turla tüm merkezi gez bazı mekanlara otur (yol kenarındaki cafe ler çok güzel)

biz 1 gün kızılayda demir yolları nın misafir hanesinde kaldık adam başı 20TL verdik (oda çok iyidi manzara güzeldi tavsiye ederim tam yerini ankaralılar yazarsa iyi olur)

başken öğretmen evi de güzeldi çay bahçesi ortamı felan güzel , ama gördüğüm en güzel yer anıtkabir oldu mutlaka bir kaç tur at hem içerde (müzede) hemde dışarısında

özellikle ankara kızlarının misafir perverliğini çok sevdim kime adres sorsak (erkekleri yolu bile tarif etmedi) kızları o adrese kadar götürdü bizi hatta küçük bi kent turu bile attırdılar saolsunlar

burdan HolyZone ye sitem ediyorum beni yüzüstü bırakmanı unutmadım bi daha ankaraya gelirsem adresin var ! 

- kızılay da barlarsokağında pek bişi yok hoca (yada benim bodrum da alışık oldugum hareketlilik yok ) barların çoğu meyhane tarzı 

club müzik çalıyo diye sandık bi bara girdik (fiesta bar dı sanırım) biralarımızı aldık canlı müziğe geçti x))

- menü olarak restoranlarda yiycekler ucuz (döner ayran vs vs) 

- en iyi ulaşım tabanvay ve metro hoşa başka bişi kullanma

- ben gitmeden önce tüm ankara haritasini telefonuma atmıştım okulu o sayede buldum işi kolaylaştırıyor hoca

bide hazır gitmişken bir kaç mürid ile buluş hoca iyi gelir

hoca toplam maliyetimi vereyim sana 

git gel otobüs paraları yeme içme telefon konuşmaları vs vs herşey dahil 3kişi 3    2 gece 3 gün 500-600 para harcadık 

içtik yedik gezdik bol bol para yedik anlayacağın ama bizi kurtaran  misafirhane çok iyidi ve ucuzdu (20tl adam basi) 2. gece de bi tanıdığın evinde kaldık

tek kötü tecrübem gece yapacak birşey bulamıyorduk ama gündüz gezmekten gece hal kalmıyordu zaten 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

tek kişiysen valla boşver gezme derim ben :D

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
Toplam Hit: 4418 Toplam Mesaj: 25