Ankaradaki Uygun Oteller. Gezilcek Mekanlar
-
Ankaralı müridler ocak ayında ankaraya geliceğim. 1 hafta kalmam gerekiyor . Beşevlere fazla uzak olmayan güzel oteller önermenizi istiyorum .
Birde Ankarada nerde gezilir ne yapılır içilcek mekanlar nelerdir bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
-
Sheraton htttp://www.sheratonankara.com
Gezilcek mekanlardan bir tane söleyim eğlenmek istiyorsan ulus gençlik parkına git ve asansör yada çekice bin :|
-
Bütçeni, yemek/alkol/müzik zevkini ve kimlerle olacağını söylersen hepsine ayrıntılı yanıtlar verebilirim.
-
genelde tek olucağım.bütçe konusunda orta seviye diyebilirim.
-
ankarada gezilcek yer mi var hocam ya:D
-
çankayadaki kuleye çıkıp çay içmiştik öğrenciyken. cebimizdeki tüm para iki bardak çaya gitmişti :D
-
Karanfil 2'de Ergen Hotel var, kisi basi 40 tl idi, adina yakisir bir sekilde evlilik cuzdani sormuyor.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Karanfil 2'de Ergen Hotel var, kisi basi 40 tl idi, adina yakisir bir sekilde evlilik cuzdani sormuyor.
-----------------------------
ergen in oralarda adını hatırlamadığım 2 yıldızlı bi otel'de kaldık 100 lira'ya 2 ay oluyor,kahvaltı filanda gayet başarılıydı,adını hatırlamıyorum ama karşısında metal grupları tshirtlerini satan bi dükkan filan vardı,hemen sağda merdivenler vardı ordan çıkıyorsun yan da otel , merkezi bi yermiş...ama eğer istanbuldan gidiyorsan hayal kırıklığına uğrayacaksın,bumu büyükşehir diyeceksin çünkü gezip göreceğin hiç bi bok yok. -
burdaki işin nedir hocam bilgi verirmisin? yani neden geliyorsun tek amaç ankarayı görmek mi
-

hoca bu yaz sonu sınav için arkadaşları da topladım 3 kişi ankaraya gittik hem okul işi hemde gezi yapalım dedik
ilk önce aşti (otobüsle gittk ) den metro var zaten ankarada naparsan yap otobüslere binme hoca :( nefret ettim muavin resmen içerde takla attırdı
kızılay da bi turla tüm merkezi gez bazı mekanlara otur (yol kenarındaki cafe ler çok güzel)
biz 1 gün kızılayda demir yolları nın misafir hanesinde kaldık adam başı 20TL verdik (oda çok iyidi manzara güzeldi tavsiye ederim tam yerini ankaralılar yazarsa iyi olur)
başken öğretmen evi de güzeldi çay bahçesi ortamı felan güzel , ama gördüğüm en güzel yer anıtkabir oldu mutlaka bir kaç tur at hem içerde (müzede) hemde dışarısında
özellikle ankara kızlarının misafir perverliğini çok sevdim kime adres sorsak (erkekleri yolu bile tarif etmedi) kızları o adrese kadar götürdü bizi hatta küçük bi kent turu bile attırdılar saolsunlar
burdan HolyZone ye sitem ediyorum beni yüzüstü bırakmanı unutmadım bi daha ankaraya gelirsem adresin var !
- kızılay da barlarsokağında pek bişi yok hoca (yada benim bodrum da alışık oldugum hareketlilik yok ) barların çoğu meyhane tarzı
club müzik çalıyo diye sandık bi bara girdik (fiesta bar dı sanırım) biralarımızı aldık canlı müziğe geçti x))
- menü olarak restoranlarda yiycekler ucuz (döner ayran vs vs)
- en iyi ulaşım tabanvay ve metro hoşa başka bişi kullanma
- ben gitmeden önce tüm ankara haritasini telefonuma atmıştım okulu o sayede buldum işi kolaylaştırıyor hoca
bide hazır gitmişken bir kaç mürid ile buluş hoca iyi gelir
hoca toplam maliyetimi vereyim sana
git gel otobüs paraları yeme içme telefon konuşmaları vs vs herşey dahil 3kişi 3 2 gece 3 gün 500-600 para harcadık
içtik yedik gezdik bol bol para yedik anlayacağın ama bizi kurtaran misafirhane çok iyidi ve ucuzdu (20tl adam basi) 2. gece de bi tanıdığın evinde kaldık
tek kötü tecrübem gece yapacak birşey bulamıyorduk ama gündüz gezmekten gece hal kalmıyordu zaten
-
tek kişiysen valla boşver gezme derim ben :D