folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankaradaki Uygun Oteller. Gezilcek Mekanlar

Ankaradaki Uygun Oteller. Gezilcek Mekanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    Ankara'ya bok atanlar bi yer görmemişsiniz gezmemişsiniz daha konuşuyosunuz :) hocam beşevlere yakın oteller rahatlıkla bulursun sorun olmaz. ordan bahçeliye inersin tunalıya çıkarsın orda bi ton cafe bar var zaten gözünün tuttuğuna otur. kuğulu parka gidip ördeklere ekmek atarsın güzel yerdir. atatkuleye gidip bi ankara manzarası seyredebilirsin, anıtkabire kesin gidersin zaten. Ankara simidi yemeden dönme simidin ne demek olduğunu anlarsın. tek başına gidiyosan park caddesine falan gitme aklında olsun. kızılaya inip dolaşırsın acıkırsan bi ton yemek yenecek yer var. metro heryere gidiyo zaten. bütün yolculuklarını metroyla yapmanı öneririm

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

la daha ne arıyon olum gelecen gezecez yok mekan cart curt (: gelde mekan gör

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

http://www.hoteletapmola.com.tr/

Ankara'ya gittigimde surekli kaldıgım otel. kızılayda. fiyat olarak biz 2 kişilik odada kalıyoruz 120 tl oduyoduk. oldukca hos bir oteldir.

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Prognate
    Prognate's avatar
    Erkek

ankarakavaklidere.jpg%20%28578×338%29

İran caddesi üzerinde çok güzel bir italyan lokantası,
    Pizzalar 40 şaraplar 60 liradan başlıyor.
    Güzel bir et yemeği ve bira için ödeyeceğin hesap 60 lira.
    Gitmeni tavsiye ederim.

Sosyetikmiyiz arkadaş biz,
    Rakı-balık yapalım dersen bence ankaranı nen iyi rakı-balık lokantalarından birisi

Yosun Lokantası
    Bu mezaaluna'nın yukarısıdan iran caddesinde
    mezesi rakısı balığı ödeyeceğin hesap 70 lira.

Oturayım bara bira içeyim dersen:
    Random bar.Kuğulu parkın hemen yanında,mado'nun yanından yürüyerek gidersen görebilirsin tabelasını.
    Genelde üniversite öğrencileri gider,ucuzdur ve gece overall'a gitmeden uğradığım bir makandır.

Overall ankaranın en eski ve en iyi gece klublerinden giriş 20 lira.
    İçerde alkol bira 10 votkaburn 25 lira.
    Normalde damsız almazlar ancak,tipin düzgünse alabilirlerde,girebilmek sana kalmış.Cuma-Cumartesi kendini siktirmek isteyen ankaralı üniversitelilerin uğrak mekanı.Bu mekandan belimde çıktığım hiç bir kız otele hayır demedi.

Ne gece hayatı ne alkolu dersen,
    Kızılay-Konur sokak Ezgi çay evi.
    Üniversite-Lise öğrencileri hippiler,punk metalciler hepsi burdadır nargile içme,yemek yeme sadece çay iç gazeteni oku.Ankaralı ne yapar ne konuşur ne yer ne içer orda görebilirsin.Tam bir ortadirek çaybahçesi.

Acıktım nerde yemek yerim?

Kızılay-Leman Kafe,konur sokakda ezgi çay evinin 5 apartman yanında ortalama yemekler 7-10 lira arasında.
    Öğlen saatleri çok yoğun olur.Yemeğin geç gelirse bana kızma.

Otel işine karışmıyorum.

İcap etmez.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Konaklama:

*Favorim günlük kiralık evler. Gayet kocaman ev senin oluyor ve ne senin kaydın tutuluyor ne kim girecek çıkacak içerde ne yapacaksınız diye soran oluyor, fiyatları da uygun. Şuradan ilanlara bakabilirsin, kefilsiz mefilsiz falan yazıyor bazılarında da ben kefil isteyen görmedim hiç, istersen benim kaldığım yerlerin sahibinin telefonunu da verebilirim.

*Onun dışında couchsurfing olayını seviyorum ben. Eğer kalacak yere para harcamayayım hem de birileriyle tanışmış olurum diyorsan incelemeni öneririm. Temel mantık şöyle, örneğin diyelim ki 2 odalı bir evin var bir tanesi boş, oraya ilan veriyorsun bir ya da iki kişiyi misafir edebilirim diye. Sen de bu ilanı görüp arayıp soruyorsun şu tarihlerde orda olacağım uygun musunuz diye. Yurtdışındayken çok kaldım İstanbul ve Eskişehirde de kaldım epeyce, hiç saçma bir şey denk gelmedi hep çok tatlı insanlardı ve çok eğlendim.

*Standart bir şey olsun otel olsun diyorsan da.. Eğer düzgün bir yer istiyorsan taksiye binip beni bildiğiniz güzel bir otele götürün deme. Taksiciler çoğunlukla müşteri götürdükleri otellerden komisyon aldıklarından sana çok süper bir otel var oraya götüreyim seni der ama hem sen kazıklanırsın hem adam parasını alacağı için hiçbir şey umrunda olmaz, kış günü sıcak suyu olmayan ısınmayan yerlerde kalabilirsin. Beşevler temiz yerlerdir otel de çoktur, çık dışarı dolaş en fazla bir saat içinde bulursun kafana göre bir otel. Bir de mutlaka pazarlık yap. Mutlaka.

Gezilecek Yer

Gündüz:

Ankara kalesi tarafı, geceye kalmamak kaydıyla. Kahvaltısı falan güzeldir eski yerleri seviyorsan. Müzeler de var ufak tefek.

Anıtkabir, bilmiyorum ister misin gitmek ama Ankara deyince akla ilk gelen şeylerden.

Atakule, bence plastik bir koruma arkasından Ankarayı tepeden görmek çok da şahane bir şey değil ama istersen takıl, paran varsa üstündeki bar da iyidir.

Beypazarı, iki günlüğüne geliyorsan zor ama başka zamanlar için aklında bulunsun, ben pek bi severim.

Alışveriş merkezleri, bi ton var dolaşmak istersen, ne alırsın ne seversin onu bilmem.

Gölbaşı, bu soğukta gidilir mi gidilirse tek kişi ne yapılır bilmem ama beş altı kişilik göl manzaralı mangal olayı için fena değildir.

Kızılay, Karanfil sokak şahsi fikrimce İstiklal'in kötü bir çakması. Yine de yoklukta gidiyor işte. Kafeler iyidir, gündüz dolaşmaya da iyidir hareketlidir ufak tefek pasajlar bir şeyler satanlar oluyor. Geceye doğru işportacılar çıkıyor, gündüz bir şey almak istersen alma geceyi bekle, aynısı mutlaka daha ucuza orda olur.

Gece/Alkollü mekanlar:

Kızılay, Sakarya'daki barlar. Ucuza içmek için By Pass, Always Rock, Backhouse, Telwe, Eski Yeni. Kalabalık olsun dansedenler olsun gürültü olsun dersen Passage, Telwe ve Eski Yeni'nin alt katları.Rakı/meze/sanat müziği dersen Çıngı. Tek başımayım zaten güzel muhabbet olsun rakımı öyle içeyim diyorsan al bi 35lik Köfteci Doktor'a uğra, on numara adamdır.

Kızılay, Tunalı. Biraz daha düzenli yerlerdir. Corvus, Tutties, Random. Paran varsa Flat. Hayyami'de güzel sıcak şarap yapıyorlar.

Kızılay, Karanfil. Diogenes, Eskici, Orta Dünya. Meşrutiyete doğru Nedjima, ilk rock barlardan.

Bahçeli, 7. cadde. Göreceli olarak Kızılay'dan pahalıdır ama biraz daha düzenli yerlerdir. Fazla takılmadığımdan özellikle önereceğim bir yer yok.

Park Caddesi, çok paran varsa. City, Nemroute.

İyice içtim artık hatunlara takılayım dansedeyim falan dersen If, Overall. Ben pek sevmem ama seveni bol. Gece 1-2den sonra olmuşları toplarsın.

Alkol istemem dersen ne bileyim film al izle öyle dolaş molaş.

Ne desem başka bilmiyorum, bu kadarı geldi aklıma.

sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çok teşekkür ederim bilgiler için

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ama adamlar dogru soyluyor, Ankara hakkaten boktan bir sehir. Havasi, insani, her seyi boktan.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------

Ama adamlar dogru soyluyor, Ankara hakkaten boktan bir sehir. Havasi, insani, her seyi boktan.

aynen katılıyorum, kendine özgü tek yeri anıtkabir onu gezdiğinde gerikalanı görmenin hiç bir anlamı yok tamamen suni bir şehir, yani herhangi birşehirde yolda gezerken görebileceğine ilave herhangi birşey bulamazsın. bence hiç gezmeye tozmaya çalışma parana zamanına uğraşına yazık. anıtkabiri de gördüysen birde ulustaki devasa anıtı da sayalım ayıp olmasın ,  belki birde kuğulu park ve hemen yanındaki meşur kokoreççi kıtır (çok mühim yerler olmasa da) geri kalan zaman ve paranı sakarya cd denen leş mekanda bira içerek harcayabilirsin. 

herşeyin bir şeyi vardır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

İş için gittiğimden midir, bendeki ankara yarasındanmıdır bilemiyorum ama , sevemedim amk bu şehri..

Ostim'de aç kaldım resmen..

Havası, yağmuru bezdirdi..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Prognate bunu yazdı:

izzmarit bunu yazdı:

ankarakavaklidere.jpg%20%28578×338%29

İran caddesi üzerinde çok güzel bir italyan lokantası,
    Pizzalar 40 şaraplar 60 liradan başlıyor.
    Güzel bir et yemeği ve bira için ödeyeceğin hesap 60 lira.
    Gitmeni tavsiye ederim.

Sosyetikmiyiz arkadaş biz,
    Rakı-balık yapalım dersen bence ankaranı nen iyi rakı-balık lokantalarından birisi

Yosun Lokantası
    Bu mezaaluna'nın yukarısıdan iran caddesinde
    mezesi rakısı balığı ödeyeceğin hesap 70 lira.

Oturayım bara bira içeyim dersen:
    Random bar.Kuğulu parkın hemen yanında,mado'nun yanından yürüyerek gidersen görebilirsin tabelasını.
    Genelde üniversite öğrencileri gider,ucuzdur ve gece overall'a gitmeden uğradığım bir makandır.

Overall ankaranın en eski ve en iyi gece klublerinden giriş 20 lira.
    İçerde alkol bira 10 votkaburn 25 lira.
    Normalde damsız almazlar ancak,tipin düzgünse alabilirlerde,girebilmek sana kalmış.Cuma-Cumartesi kendini siktirmek isteyen ankaralı üniversitelilerin uğrak mekanı.Bu mekandan belimde çıktığım hiç bir kız otele hayır demedi.

Ne gece hayatı ne alkolu dersen,
    Kızılay-Konur sokak Ezgi çay evi.
    Üniversite-Lise öğrencileri hippiler,punk metalciler hepsi burdadır nargile içme,yemek yeme sadece çay iç gazeteni oku.Ankaralı ne yapar ne konuşur ne yer ne içer orda görebilirsin.Tam bir ortadirek çaybahçesi.

Acıktım nerde yemek yerim?

Kızılay-Leman Kafe,konur sokakda ezgi çay evinin 5 apartman yanında ortalama yemekler 7-10 lira arasında.
    Öğlen saatleri çok yoğun olur.Yemeğin geç gelirse bana kızma.

Otel işine karışmıyorum.

Konaklama:

*Favorim günlük kiralık evler. Gayet kocaman ev senin
    oluyor ve ne senin kaydın tutuluyor ne kim girecek çıkacak içerde ne
    yapacaksınız diye soran oluyor, fiyatları da uygun. Şuradan ilanlara bakabilirsin, kefilsiz mefilsiz falan yazıyor bazılarında da ben kefil isteyen görmedim hiç, istersen benim kaldığım yerlerin sahibinin telefonunu da verebilirim.

*Onun dışında couchsurfing olayını seviyorum ben. Eğer kalacak yere para harcamayayım hem de birileriyle tanışmış olurum diyorsan incelemeni öneririm. Temel mantık şöyle, örneğin diyelim ki 2 odalı bir evin var bir tanesi boş, oraya ilan veriyorsun bir ya da iki kişiyi misafir edebilirim diye. Sen de bu ilanı görüp arayıp soruyorsun şu tarihlerde orda olacağım uygun musunuz diye. Yurtdışındayken çok kaldım İstanbul ve Eskişehirde de kaldım epeyce, hiç saçma bir şey denk gelmedi hep çok tatlı insanlardı ve çok eğlendim.

*Standart bir şey olsun otel olsun diyorsan da.. Eğer düzgün bir yer istiyorsan taksiye binip beni bildiğiniz güzel bir otele götürün deme. Taksiciler çoğunlukla müşteri götürdükleri otellerden komisyon aldıklarından sana çok süper bir otel var oraya götüreyim seni der ama hem sen kazıklanırsın hem adam parasını alacağı için hiçbir şey umrunda olmaz, kış günü sıcak suyu olmayan ısınmayan yerlerde kalabilirsin. Beşevler temiz yerlerdir otel de çoktur, çık dışarı dolaş en fazla bir saat içinde bulursun kafana göre bir otel. Bir de mutlaka pazarlık yap. Mutlaka.

Gezilecek Yer

Gündüz:

Ankara kalesi tarafı, geceye kalmamak kaydıyla. Kahvaltısı falan güzeldir eski yerleri seviyorsan. Müzeler de var ufak tefek.

Anıtkabir, bilmiyorum ister misin gitmek ama Ankara deyince akla ilk gelen şeylerden.

Atakule, bence plastik bir koruma arkasından Ankarayı tepeden görmek çok da şahane bir şey değil ama istersen takıl, paran varsa üstündeki bar da iyidir.

Beypazarı, iki günlüğüne geliyorsan zor ama başka zamanlar için aklında bulunsun, ben pek bi severim.

Alışveriş merkezleri, bi ton var dolaşmak istersen, ne alırsın ne seversin onu bilmem.

Gölbaşı, bu soğukta gidilir mi gidilirse tek kişi ne yapılır bilmem ama beş altı kişilik göl manzaralı mangal olayı için fena değildir.

Kızılay, Karanfil sokak şahsi fikrimce İstiklal'in kötü bir çakması. Yine de yoklukta gidiyor işte. Kafeler iyidir, gündüz dolaşmaya da iyidir hareketlidir ufak tefek pasajlar bir şeyler satanlar oluyor. Geceye doğru işportacılar çıkıyor, gündüz bir şey almak istersen alma geceyi bekle, aynısı mutlaka daha ucuza orda olur.

Gece/Alkollü mekanlar:

Kızılay, Sakarya'daki barlar. Ucuza içmek için By Pass, Always Rock, Backhouse, Telwe, Eski Yeni. Kalabalık olsun dansedenler olsun gürültü olsun dersen Passage, Telwe ve Eski Yeni'nin alt katları.Rakı/meze/sanat müziği dersen Çıngı. Tek başımayım zaten güzel muhabbet olsun rakımı öyle içeyim diyorsan al bi 35lik Köfteci Doktor'a uğra, on numara adamdır.

Kızılay, Tunalı. Biraz daha düzenli yerlerdir. Corvus, Tutties, Random. Paran varsa Flat. Hayyami'de güzel sıcak şarap yapıyorlar.

Kızılay, Karanfil. Diogenes, Eskici, Orta Dünya. Meşrutiyete doğru Nedjima, ilk rock barlardan.

Bahçeli, 7. cadde. Göreceli olarak Kızılay'dan pahalıdır ama biraz daha düzenli yerlerdir. Fazla takılmadığımdan özellikle önereceğim bir yer yok.

Park Caddesi, çok paran varsa. City, Nemroute.

İyice içtim artık hatunlara takılayım dansedeyim falan dersen If, Overall. Ben pek sevmem ama seveni bol. Gece 1-2den sonra olmuşları toplarsın.

Alkol istemem dersen ne bileyim film al izle öyle dolaş molaş.

Ne desem başka bilmiyorum, bu kadarı geldi aklıma.
    bunlar lazım olacak :)

copy
Toplam Hit: 4419 Toplam Mesaj: 25