Ankara‘Dan Mersin‘E En Ucuz Gidiş-Geliş
-
abiler merhaba
şimdi arkadaşlar yanıma gelcekler mersine ama otobüs bileti 55tl olmuş açıkcası hepimiz öğrenci adamız haliyle parayı çok bulduk neyse daha ucuz bi çare lazım bize tren falan var mıdır ya da hangi tur şirketi daha ucuzdur
-
Galiba ankaradan direk mersin tren yok ancak adanaya gelirler adanadan mersine trenle gelirler bi ara arkadas gitmisti adana dan ankaraya 25 lira felandi galiba tam hatirlamiyorum tcdd nin sitesinde var bakabilirsin ordan
-
seagate189 bunu yazdı
Galiba ankaradan direk mersin tren yok ancak adanaya gelirler adanadan mersine trenle gelirler bi ara arkadas gitmisti adana dan ankaraya 25 lira felandi galiba tam hatirlamiyorum tcdd nin sitesinde var bakabilirsin ordan
tamamdır hocam bakıyorum
-
mettoman bunu yazdıseagate189 bunu yazdı
tamamdır hocam bakıyorum
Telefondan giriyorum tam bakamadim ama cukurova mavi tren tam 26 tl genç tarifesi (13-26 yas) 20 tl olarak gordun sen bak bi adana mersinde 4.5 yada 5 tl olmasi lazim
seagate189 tarafından 27/Tem/13 02:00 tarihinde düzenlenmiştir -
otostop :)
-
seagate189 bunu yazdımettoman bunu yazdıseagate189 bunu yazdı
tamamdır hocam bakıyorum
Telefondan giriyorum tam bakamadim ama cukurova mavi tren tam 26 tl genç tarifesi (13-26 yas) 20 tl olarak gordun sen bak bi adana mersinde 4.5 yada 5 tl olmasi lazim
ankaradan adanaya trenle geçcekler ordanda mersine trenle geçcekler demi
-
direk mersine bilet alabilirsin aktarmaya para vermemis olurlar.metro turizme baksinlar donus bileti 3 tl gibi biseyler gordum
-
ankaradan mersine direk yok yalnız şöyle bi aktarma oluyor sanırım pozantıdaydı veya yenice de olması lazım. yorulduğunuza değmez. ama eğlencelide oolabilir grupsanız.
hızlı treen yapılınca olabilir ilerde inşallah olur.
HeYeT tarafından 27/Tem/13 13:16 tarihinde düzenlenmiştir -
sağolun müritler anladığım kadarıyla otobüsle gelcekler
-
Mersin ankara arası tren yok mu ?
Yok ise mersinden adanaya 20 dakika da bi tren var nerdeyse. Onunla adana ya gelsinler. 4.75 tl olmalı. 1 saat sürüyor. Adanadan da ankara ya gitsinler. En ucuz böyle olur. Otostop dışında. -
cuneyd bunu yazdıMersin ankara arası tren yok mu ?
Yok ise mersinden adanaya 20 dakika da bi tren var nerdeyse. Onunla adana ya gelsinler. 4.75 tl olmalı. 1 saat sürüyor. Adanadan da ankara ya gitsinler. En ucuz böyle olur. Otostop dışında.ankaradan mersine gelcekler hocam