folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara‘Dan Mersin‘E En Ucuz Gidiş-Geliş

Ankara‘Dan Mersin‘E En Ucuz Gidiş-Geliş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek

abiler merhaba

şimdi arkadaşlar yanıma gelcekler mersine ama otobüs bileti 55tl olmuş  açıkcası hepimiz öğrenci adamız haliyle parayı çok bulduk neyse daha ucuz bi çare lazım bize tren falan var mıdır ya da hangi tur şirketi daha ucuzdur 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Galiba ankaradan direk mersin tren yok ancak adanaya gelirler adanadan mersine trenle gelirler bi ara arkadas gitmisti adana dan ankaraya 25 lira felandi galiba tam hatirlamiyorum tcdd nin sitesinde var bakabilirsin ordan

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    seagate189 bunu yazdı

Galiba ankaradan direk mersin tren yok ancak adanaya gelirler adanadan mersine trenle gelirler bi ara arkadas gitmisti adana dan ankaraya 25 lira felandi galiba tam hatirlamiyorum tcdd nin sitesinde var bakabilirsin ordan

tamamdır hocam bakıyorum 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    mettoman bunu yazdı
    seagate189 bunu yazdı

tamamdır hocam bakıyorum 

Telefondan giriyorum tam bakamadim ama cukurova mavi tren tam 26 tl genç tarifesi (13-26 yas) 20 tl olarak gordun sen bak bi adana mersinde 4.5 yada 5 tl olmasi lazim

seagate189 tarafından 27/Tem/13 02:00 tarihinde düzenlenmiştir

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

otostop :)

ZzZzZzZ...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    seagate189 bunu yazdı
    mettoman bunu yazdı
    seagate189 bunu yazdı

tamamdır hocam bakıyorum 

Telefondan giriyorum tam bakamadim ama cukurova mavi tren tam 26 tl genç tarifesi (13-26 yas) 20 tl olarak gordun sen bak bi adana mersinde 4.5 yada 5 tl olmasi lazim

ankaradan adanaya trenle geçcekler ordanda mersine trenle geçcekler demi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

direk mersine bilet alabilirsin aktarmaya para vermemis olurlar.metro turizme baksinlar donus bileti 3 tl gibi biseyler gordum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

ankaradan mersine direk yok yalnız şöyle bi aktarma oluyor sanırım pozantıdaydı veya yenice de olması lazım.  yorulduğunuza değmez. ama eğlencelide oolabilir grupsanız.

hızlı treen yapılınca olabilir ilerde inşallah olur.

HeYeT tarafından 27/Tem/13 13:16 tarihinde düzenlenmiştir

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    sağolun müritler anladığım kadarıyla otobüsle gelcekler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Mersin ankara arası tren yok mu ?
    Yok ise mersinden adanaya 20 dakika da bi tren var nerdeyse. Onunla adana ya gelsinler. 4.75 tl olmalı. 1 saat sürüyor. Adanadan da ankara ya gitsinler. En ucuz böyle olur. Otostop dışında.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı
    Mersin ankara arası tren yok mu ?
    Yok ise mersinden adanaya 20 dakika da bi tren var nerdeyse. Onunla adana ya gelsinler. 4.75 tl olmalı. 1 saat sürüyor. Adanadan da ankara ya gitsinler. En ucuz böyle olur. Otostop dışında.

ankaradan mersine gelcekler hocam

Toplam Hit: 2876 Toplam Mesaj: 21