Ankara‘Dan Mersin‘E En Ucuz Gidiş-Geliş
-
Hoca trenle ankaradan adanaya gelcekler 26,00 tl
adana'dan mersine yarım saatte bir tren var oda 4.5 tl
30 liraya gelirler hoca
-
mettoman bunu yazdıcuneyd bunu yazdıMersin ankara arası tren yok mu ?
Yok ise mersinden adanaya 20 dakika da bi tren var nerdeyse. Onunla adana ya gelsinler. 4.75 tl olmalı. 1 saat sürüyor. Adanadan da ankara ya gitsinler. En ucuz böyle olur. Otostop dışında.ankaradan mersine gelcekler hocam
Ne fark eder hocam. Söylediğim yöntemi tersine çevir :)
Ankaradan adana'ya,oradan da mersine gelsinler :)
-
cuneyd bunu yazdımettoman bunu yazdıcuneyd bunu yazdıMersin ankara arası tren yok mu ?
Yok ise mersinden adanaya 20 dakika da bi tren var nerdeyse. Onunla adana ya gelsinler. 4.75 tl olmalı. 1 saat sürüyor. Adanadan da ankara ya gitsinler. En ucuz böyle olur. Otostop dışında.ankaradan mersine gelcekler hocam
tamam haklısın :)
sağolun beyler peki trenle tam nerde inerler çünkü benim kaldığım ev susanoğlunda da
-
Tren mantıklı fiyat açısından.
Ama hız kosunu düşünmek lazım.
-
Hocam ankara tandoganda binip yenice de insinler. Yenice ile mersin arasi 40 dakika trenle. Orada 5 dakika bekleyerek mersin trenine binebilirler.
-
mettoman bunu yazdıcuneyd bunu yazdımettoman bunu yazdıcuneyd bunu yazdıMersin ankara arası tren yok mu ?
tamam haklısın :)
sağolun beyler peki trenle tam nerde inerler çünkü benim kaldığım ev susanoğlunda da
Susanoğlu baya baya batıda kalıyor ya.
Mersinin doğu tarafında Gar. Oradan inip sorsunlar, ama baya yol sürer ordan :|
Gar ile susanoğlu arası 40 km falan. maps ten baksana hocam :|
-
adamları gardan alıver bi zahmet la nolacak
-
Ankaradan direk Mersin e bilet alsinlar yoksa aktarma parasi verirler.
aksam9 gibi Ankara dan binerler sabah 7 gibi Yenicede konduktor uyandirir inip baska bilet vermeden ayni biletle Mersin garinda inerler. Garin karsisindan Bahcelievler otobusune binip Susanoglu minibuslerinin gectigi yerde ineceklerini soylerler.Minibusle yaklasik 40dk da susanogluna gelirler toplam yolculuk 12saat cogu uykuda.
Otobusle 7saat civari surer fakat gunleri olur. 4sene boyunca Ankara-Mersini trenle gelmis biri olarak yaziyorum.
-
real_agabey bunu yazdı
Ankaradan direk Mersin e bilet alsinlar yoksa aktarma parasi verirler.
aksam9 gibi Ankara dan binerler sabah 7 gibi Yenicede konduktor uyandirir inip baska bilet vermeden ayni biletle Mersin garinda inerler. Garin karsisindan Bahcelievler otobusune binip Susanoglu minibuslerinin gectigi yerde ineceklerini soylerler.Minibusle yaklasik 40dk da susanogluna gelirler toplam yolculuk 12saat cogu uykuda.
Otobusle 7saat civari surer fakat gunleri olur. 4sene boyunca Ankara-Mersini trenle gelmis biri olarak yaziyorum.
hocam ne işle meşgulsünüz mersinde
-
frq23 bunu yazdı
adamları gardan alıver bi zahmet la nolacak
Alcam zatende gara nasıl gitcem bilmiyorum o yüzden sordum