Ankaralı Müritler Biralama
-
ne zaman,,,,,,,,*
-
Bira haramdır
-
^^/) afiyet olsun
Geçmişte alkol almıyorum demiştim ama, eksik söylemişşim.
İki arkadaşa birara bir değişiklik olsun, içek mi dedim, içelim dediler. Aileyi gönderdiler Antalya`ya tatile. Artık, hediye, satın alma, ne kadar alkol çeşidi varsa(sanırım bir altı-yedi çeşit vardı), içtik. öyle böyle değil, yüzelli-ikiyüz mlt`lik su bardağıyla, shot bardağıyla değil; viski, konyak, rakı (sek ^^D), burbon, bira, şampanya içtik. İlk yarım saat, hiç birşey olmadı. tabi kendimi de gözlemliyorum, düz çizgide yürümeye çalışıyorum vs. sonra bir bulantı, ardından mutfak lavabosu. Bir güzel ...... .en son, wc yerine mutfak lavabosunu temizlediğimi, ve ateşim çıktığı için halının üzerine kıvrandığımı(çünkü soğuktu) hatırlıyorum. diğer ikisi, koltukta ve kanepedeydi. ^^D ) sonra taşındılar, başka şehre gittiler, bizde. iletişim koptu. gözden uzak olunca, gönülden de uzak düşüyor nas. bu da böyle uzun bir paragraf olsun.
@1234567b ^^D
RitmFarbRacourci tarafından 04/May/18 23:12 tarihinde düzenlenmiştir -
güzel konu her ilden toplanabilir aslında
-
Kismet olursa devamli da olur paslasiriz. Katılmak isteyenler dm den tel yazsin wp de grup aciyorum beyler
-
haybeci bunu yazdı
Kismet olursa devamli da olur paslasiriz. Katılmak isteyenler dm den tel yazsin wp de grup aciyorum beyler
Wp grup deme kotu olur :)) geliriz ramazan gelmeden olursa daha iyi olur
-
Konu benim şehir dışına çıktığım gece açılmış :d önümüzdeki hafta katılabilirim galiba
-
Bu gece ve yarın gece ben de katılabilirim. Eğitim için Ankara'ya geldim
-
JpnTr bunu yazdı
Kardeş seninle içilmiyor çok içiyosun . Bu gelirse ben gelmem beyler
-
Easx bunu yazdıJpnTr bunu yazdı
Kardeş seninle içilmiyor çok içiyosun . Bu gelirse ben gelmem beyler
Hahahahaha Ankarada olsam kesin katılırdım da, feleğin gözü çıksın. Ha en az içen benimdir genellikle. :))