Ankara‘Nın Zamına Koydular
-
kazasker1 bunu yazdı
Ankara ve İstanbulda şikayetler hiç bitmiyor, iktidarlar AKEPE
İzmirden şikaye gelmiyor, iktidar CHP
Sen seç ben seçeyim farketmez. Dinleri imanları para. Bunu görmemek için 3 seçenek var;;
1- Kör.
2-Geri zekalı.
3-Kötü niyetli.
hocam bu mantıkla gidersen çuvallarsın.. izmir hakkında şikayetler olduğunu duydum, izmir de yaşayanlar varsa dile getirriler..
ben kendi bildiğim yeri söyleyeyim muğla.. gidin muğla merkeze ulaşımı sorun öğrencilere bakın ne diyor.. genelde öğrenciler kullanıyor toplu taşımayı.. afedersiniz ama bu kadar şerefsizi bir arada toplayabilen tek belediye sanırım chp belediyesi dir..
muğla merkezin yollarına bakın özellikle üniversitenin olduğu kötekli böglesi, hala delik deşik su toplanıyor ,kışın yürümek eziyet.. hayatımda gördüğüm en kötü belediyecilik muğla da yapılıyor..
drkill e de sana da cevap vermek istiyorum, sorun akp ya da chp değil. sorun particilik zihniyetinde. sen demokrasi gibi bir yalanı ortaya atarsan, halk başkaldırmasın, bak senin de yönetimde söz hakkın var diyerek sahte bir sistem kurarsan ister a partisi ister b partisi olsun bir şekilde bir yerden patlak verir.. sorun parti ve particilik sisteminde..
-
kazasker1 bunu yazdı
Sen seç ben seçeyim farketmez. Dinleri imanları para. Bunu görmemek için 3 seçenek var;;
1- Kör.
2-Geri zekalı.
3-Kötü niyetli.
Helaaaaal. Çözmüşsün lem olayı.
Töbe töbe.
-
kazasker1 bunu yazdı
1- Kör.
2-Geri zekalı.
3-Kötü niyetli.
"Tamam" yazmalık yorumdu da, daha önceden ban yemiştim bu konuda.
Bunu yazıp da başkalarını koyunlukla suçlama, lüften. Kaç tane şehire gittim chp belediyesine ait, hepsi birbirinden rezaletti. Ama aralarında en kötüsü, açık ara farkla Mersin'dir. Ben hayatımda böyle rezalet bir şehir görmedim. 2 kere gittim, Allah düşürmesin bir daha.
Edit: hatta tahribat'tan belediye seçimlerinde CHP'ye oy veren kaç tane müridin yorumu vardı, Allahın Konya'sı, Kayseri'si ne hale geldi diye. Konya'lıyım, apaçi gençliğini hiç sevmem, ama belediyesini her zaman takdir etmişimdir. Türkiye'de şehir planlamasının yapıldığı belki de tek şehirdir. En azından benim gittiğim şehirler arasında en düzgünü Konya'dır.
Edit2: Hiç tahmin etmezdim ama, ekşisözlük'te bile çok güzel yorumlar yazılmış Konya hakında.
https://eksisozluk.com/konya--60967?p=72
sadece 72. ve 73. sayfayı okudum, yeterli.
Bunlar haricinde, belediye seçimlerinde holiganlık yapmaya gerek yok. Mersin gibi bir çok şehir var yıllardır CHP'de, bi bok yapılmamış şehre, CHP'ye oy vermiş 10larca arkadaşım da aynı şeyi söyledi. Ama eskişehir gibi bir örnek var mesela, gene CHP'de ama adam şehrine bakıyor. Gene ekşi'de yazıyordu, bu eskişehir ve izmir belediyelerinin kıyaslamaları. Konya'da da herkes belediyeden memnun, kısaca tek akıllı siz değilsiniz amk. Kim neyin hizmet yaptığını düşünüyorsa ona veriyor. Eskişehir'de olsam CHP'ye verebilirdim belki, şehri doğru düzgün görmediğim için yorum yapamıyorum ama okuduğum kadarıyla herkes memnun. İzmir'de olsam hayatta vermem CHP'ye, nasılsa bunlar bize oy verecek diyerek bildiğin koyun muamelesi yapıyor CHP belediyesi. Konya'da AKP belediyesi oyu hakediyor, gelip gören herkes de bunu söylüyor zaten.
pcdoktor636 tarafından 15/Haz/14 14:25 tarihinde düzenlenmiştir -
pcdoktor636 bunu yazdıkazasker1 bunu yazdı
1- Kör.
2-Geri zekalı.
3-Kötü niyetli.
"Tamam" yazmalık yorumdu da, daha önceden ban yemiştim bu konuda.
Bunu yazıp da başkalarını koyunlukla suçlama, lüften. Kaç tane şehire gittim chp belediyesine ait, hepsi birbirinden rezaletti. Ama aralarında en kötüsü, açık ara farkla Mersin'dir. Ben hayatımda böyle rezalet bir şehir görmedim. 2 kere gittim, Allah düşürmesin bir daha.
+1
Antalya bu sene niye CHP'den çıktı hiç düşünen yok. Antalya'daydım seçime 1-2 ay kala. Taksiciyle muhabbet ediyoruz. Adam dediki "Abi bu gördüğün viyadükler, yollar hepsi AKP döneminde yapıldı. CHP buraya geldi geleli hiçbirşey yapmadı. Cahillik ettik CHP'ye oy verdik ama bundan sonra töbe. Bu seçim daha da CHP alamaz Antalya'yı". Tabi taksicinin ağzı biraz bozuktu, bayağı saydırdı oraları yazmıyorum.
Ayrıca İzmir'den şikayet gelmiyor nedir mk. Kayıp şehir atlantis mi orası
-
Dolmuşumuz var sevinmedim.
Millet yol parasını ucu ucuna denkleştiricem diye götü çıkıyor. Tabi milleti düşünen nerde amk...
Her yerden kazanıyolar taşıma ücreti artınca.
Fiyat talebası var ya hani her dolmuşun yada otobüsün önünde asılı olan hah her fiyat değiştiğince o göt kadar kağıda 100 liradan fazla para veriliyor.
Şimdi diyebilirsiniz dolmuşcusunuz paraya para demiyonuz insanları mal taşır gibi taşıyosunuz.
Gidin o şekilde taşıyanlara sövün beyler sonuna kadar hakediyolar.
Biz gittik adam akıllı aldık j10 u millet rahat binsin diye.
Ve emin olun bulunduğumuz hatta öyle uçuk paralar kazanmıyor.
Günlük benzini felan bize kalan en fazlataş çatlasa 120 lira..
Satsan dolmuşu alan yok.
Orospu M.G. Şoförler odasını elinde tutuyo o kadar yalakaya normal tabi.
Bütün otobüsler minibüsler dolmuşlar adamın ağzına bakıyor ne zaman kaldırcak korkusuyla.
Hatırlarsanız yeşil otobüsleri bi gecede silip atmıştı gereksiz diye.
Hiç arkasına dönüp baktımı hayır.
Millet naparsa yapsın kafasında hala.
Her neyse sövmeye başlıcaktım durduruyorum kendimi. Sakinmiyim HAYIR.......
-
kazasker1 bunu yazdı
1- Kör.
2-Geri zekalı.
3-Kötü niyetli.
Hocam şu saçma sapan PARTİCİLİK mantığıyla bu ülke yürümez. Ne yani her CHP li belediye başkanı daha mı iyi? Ya da her AKP belediye başkanı hep kötü mü?
Yazık...
-
Müstehak beylerrrrr Asgari ücretle çalışan bi işçi
http://www.csgb.gov.tr/csgbPortal/cgm.portal?page=asgari
ASGARİ ÜCRET 1071,00 SGK PRİMİ % 14 149,94 İŞSİZLİK SİG. FONU % 1 10,71 GELİR VERGİSİ %15 (*) 56,22 ASGARİ GEÇİM İNDİRİMİ 80,33 DAMGA VERGİSİ % 07,59 8,13 KESİNTİLER TOPLAMI 225,00 NET ASGARİ ÜCRET (**) 846,00 http://www.sefersaatleri.net/tag/aylik-akbil-2014/7
Aylı akbil fiyatı 180 TL
666 TL kaldı.
666 TL ile gül gibi geçinip gidersiniz, yersen.
-
unbalanced bunu yazdı
bazı arkadaşlar başka ülkedeki paralarla karşılaştırmışlar.. burada da normal birinin ödediği tek gidiş yol 2.5 euro civarında ama asgari ücret 3000 euro.. türkiyede asgari ücret 300 euro tam 10 kat daha fazla.. yani yol parasının 0.25 euro olması lazım türkiyede. bu da 70 kuruş ediyor.. ve öğrenci falan değil.. ayrıca aylık bilet 55 euro civarında.. türkiyede sanırm bu olayı kaldırdılar hat sahpileri az kazanıyorlar diye..
çek cumhuriyetinde ben 5.5 ay için 80 lira para ödemiştim otobüs ve tramvaylar için.. oradaki asgari ücret de türkiye ile aynı seviyelerde.. karşılaştırmanı böyle yaparsan daha sağlıklı olur..
ankaralılar hak etmişler, melik reis seçimden sonra güzel icraatlarına başladı... inşallah beter olsunlar, ekmek bulamayıp da tüm paraları böyle vergilere, ulaşıma harcasınlar.. hak edene sonuna kadar eziyet olay budur benim açımdan.. sen seçtin, o zaman sen çekeceksin..
çok güzel demiş abimiz...
-
Her ormanda çürük ağaç olabilir. Chp si akp si ayrımından çok baştaki adamın ne olduğuna bakmalı. Tabi önce baştakine adam denilirmi ayrımını yapın.
Toplu taşım konusunda bu aralar en baba belediye tuncelide biryerleri kazanan qomünist partinin belediyesi. Başkanın ilk icraatı toplu taşıma olmuştu.
2 küçük şehirden biliyorum chp li başkanlar ulaşılabilir insanlar. Sokakta tek başına gezerken görebiliyorsunuz. Adamlar bazıları ile değil herkesle iyi geçinmeye çalışıyor. i.melih gökçek tekbaşına sokağa çıksın 100.metreye varmadan sataşanlar olur. Heleki yanında koruma olmasın 1-2 saate kalmaz döverler.çanakkalede önceki gün ülgür bey'i sokakta tekbaşına gezerken gördüm. Yanaştım dedimki şehir kameraları yok web sayfanıza koyarsanız fena olmaz. Arkadaşlara iletirim dedi. Yaparmı, yaptırırlarmı bilmem ama yönetici kendini halktan soyutladığı sürece hata yapar diye düşünüyorum. Elinde nokia e71 (yada e72. çok benziyorlar) telefonla konuştu sonra beni dinledi. yağmasada gürlediya yeter.
Giresunda kerim bey (giresun tarihinde üst üste ikinci kez seçilen ilk belediye başkanıymış. öyle sevecen ve halkla içiçedir.), çanakkalede ülgür bey (daha çok noel babayla nasrettin hoca arası tonton biridir.) toplu taşıma fiyatlandırmasında hep asgariyi planlamıştır. -
yarın ilk iş öğrenci pasomu çıkartmak olacak sanırım