Anket Arkadaşlar Yorumlarınızı Bekliyorum!!!
-
Arkadaslar size bi sor benim kafama takıldı !
Derlerki insan harbiden sevdiği kızı mikmez ! Bana ters geldi sizce çünkü sexdede duygu ve his olmadan gerçek tadını alamazsınız en azından bu benim görüşüm . Onu söyleyenlere bu soruyu sordum '' ewleneceğin kızıdamı sewmeyeceksin we seweceksin elini sürmeyecemisin?'' Cewap gelmedi :D Sevdiğiniz kızın elini tutunca bile içiniz bi hoş oluyosa öpüşüp koklasıp mikişmek daha fazla haz weriyo bana hiç tanımadığım bi hayat kadınıyla olan ilişkiden hoşlanmıyorum para wererek hiç hoşlanmıyorum :D amk 1 postaya dünya para we gerçek zewki we hisleri yasayamıyosun .
Sizin yorumlarınızı bekliyorum -
gözünün yaşına bakmadan...
-
Fish güzel bi konuya değinmişsin dostum.
Biraz mantıklı geliyo aslında. Sewdiğin kızı çükmeyeceksen nie gidip başka kızlarla ilişkiye girip sewdiğin kızı aldatasın ki ? Dimi -
evet bence dogru insan kiyamio :) sahsen ben sevgilim vardi walla asiktim yani ole uzerinde hardcore dusunmedim :S
-
Eee baska bu konuda fikri olan yokmu amk
-
dai sevdigim kızı zevklen zikiyom valla.ama ziktikden sonra acıyom lan kza.yazıııkkk.
zikecen affetmiyecen.affedersen eger baskası affetmez abii..kız milleti bu.daha cözemedik bunları.ne yaapacagı hiç belli olmaz.sen istedigin kadar gwen neye yarar.eline gectimi affetmiyecen.üzülürse o üzülsün sonrada sen niye üzülcen.... -
hoja olay çok basit aslında sen onu istiyosun o da seni istiyo o zaman sorun yok demektir :)))
-
mcyargic +9999
-
la fisch senin için farketmez.
idolunden belli senin şahin kmıdır nedir :D
kızdan adım gelmezse ben şee etmem.yani kızla yatma planları yapmam
ne abazan adamlarsınız ak :D -
walla o anki abazalııma bağlı:)
-
yatırdıım gb
Toplam Hit: 2518 Toplam Mesaj: 17