Anlam Karmaşası
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
kavga çıkar...
-----------------------------ne kavgası kan çıkar :)
-
HeroiquE bunu yazdı:
türkçemiz bi yanada, şu nette Allah'ın ismini bile kısaltan gavatlara hasta oluyorum ulan nasıl öle bi hak bulursun kendinde (alla alla ) yazıyolar.
bsgit derim adama.
-----------------------------alla alla?
-
Daha da kötü olan yazdığı yazı stilini savunuyor olması :D
Neyse çocukla çocuk olunmaz :)
-
HaYVaN bunu yazdı:
Daha da kötü olan yazdığı yazı stilini savunuyor olması :D
Neyse çocukla çocuk olunmaz :)
-----------------------------hay senin anlayışını ... ne diyeyim ki sana.. Allah yardım etsin..
-
Sana allah bile yardım edemiyeceği için bişey diyemiyorum :D
-
Ben r harfi dışında Türkcede olmayan bir karakter göremedim.He eğer bu Türkce değilse el yazısıyla yazılan yazılarda Türkce değildir.
-
bayzin bunu yazdı:
Ben r harfi dışında Türkcede olmayan bir karakter göremedim.He eğer bu Türkce değilse el yazısıyla yazılan yazılarda Türkce değildir.
-----------------------------Hoca el yazısıyla yazılan yazı da kelimenin ortasındaki harf küçük diğerleri büyük yazılmaz :\ Hepimiz ilkokul okuduk. Güzel konuşma yazma dersi gördük. Divit kalemle en yazısı yazdık :D Ama böyle bi kelimeyi kaç kişi gördü acaba: кσηυş :\
Ha yazıya kızmıyorum ama böyle yazıpta türkçeyi ölümüne savunan bi adama kızıyorum tabii ki :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Hoca el yazısıyla yazılan yazı da kelimenin ortasındaki harf küçük diğerleri büyük yazılmaz :\ Hepimiz ilkokul okuduk. Güzel konuşma yazma dersi gördük. Divit kalemle en yazısı yazdık :D Ama böyle bi kelimeyi kaç kişi gördü acaba: кσηυş :\
Ha yazıya kızmıyorum ama böyle yazıpta türkçeyi ölümüne savunan bi adama kızıyorum tabii ki :D
-----------------------------nerede gördün bunu ? Divit kalemle istediğin fontta yazı yazabiliyormusun ?
-
HaYVaN bunu yazdı:
Sana allah bile yardım edemiyeceği için bişey diyemiyorum :D
-----------------------------Aklından şüphe ediyordum.. Şimdide dininden şüphe etmeye başladım.. Allah'ın yapamayacağı birşey yoktur !
-
hokkabaz bunu yazdı:
Aklından şüphe ediyordum.. Şimdide dininden şüphe etmeye başladım.. Allah'ın yapamayacağı birşey yoktur !
-----------------------------Allah kimin dinine bağlı olup olmadığını bildiği için senin dinimden şüphe etmenin bir önemi yok hacı :)