Anlam Karmaşası
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
Olmaması gereken bişi..
Kavga çıkcak !
Kahveden adam toplayıp geliyom :|
-----------------------------Bende onu bekliyorum (=
-
ula ne adamlarsınız :)
-
ilk önce şuraya bi bakın :
http://www.rususa.com/dictionary/alphabet.asp
şimdi arkadaşın nickine baktığınızda ne kadar benzerlik gördünüz dimi ? Örneğin k harfine bakın ve benzerliği görün..
Ayrı bi olaysa arkadaşın nickin bazı harfleri türkçe bazı harfleri rusça..Yani sadece süs değil ! Bunu r harfindende anlayabilirsiniz..
Burda anlayamadığınız ne var ? Evet arkadaş nickini gerçektende türkçe yazmamış..
-
Hoca sıçtın şimdi sıvamaya çalışıyorsun o yüzden sus :))
-----------------------------yaa mal mal konuşma.. şıçmak la sıvamakla alakası yok.. sen önce oku anla sonra gel..
-----------------------------Sabahtan beri mal mal konuşan senmisin benmiyim! Bi bak mesajlarına dilden dine geçti manyak
-
birinin anlatmak istediğiyle, diğerinin anlamak istediği şey farklı.Problem bu
-
MikRoBiT bunu yazdı:
ilk önce şuraya bi bakın :
http://www.rususa.com/dictionary/alphabet.asp
şimdi arkadaşın nickine baktığınızda ne kadar benzerlik gördünüz dimi ? Örneğin k harfine bakın ve benzerliği görün..
Ayrı bi olaysa arkadaşın nickin bazı harfleri türkçe bazı harfleri rusça..Yani sadece süs değil ! Bunu r harfindende anlayabilirsiniz..
Burda anlayamadığınız ne var ? Evet arkadaş nickini gerçektende türkçe yazmamış..
-----------------------------"R" harfini gözden kaçırdığımı belirtmiştim..
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
Hoca sıçtın şimdi sıvamaya çalışıyorsun o yüzden sus :))
-----------------------------yaa mal mal konuşma.. şıçmak la sıvamakla alakası yok.. sen önce oku anla sonra gel..
-----------------------------Sabahtan beri mal mal konuşan senmisin benmiyim! Bi bak mesajlarına dilden dine geçti manyak
-----------------------------bana manyak diyen çok akıllı olsa gerek.. ulan bak bakalım Dine ben mi geçmişim ?
Neden öyle yazmışım ..
-
ne siz benim anlatmak istediğimi anlıyorsunuz..Nede ben sizi..
Lütfen kimse birşey yazmasın...
-
böyle bi konudan bile din tartırşması çıkardınız ya helal olsun ne diyeyim = ) ayrıca bu konuda seviye çok düştü. artık bi kilit bekliyoruz. aslında kilite gerek yok. genelde ben mesaj yazdıktan bi daha sonra kimse mesaj yazmıyor nedense = )
-
hokkabaz bunu yazdı:
-----------------------------pessimist bunu yazdı:
-----------------------------hokkabaz bunu yazdı:
-----------------------------Bu sivri zekalı arkadaşımız Türkçe'yi comic sans fontundan ibaret sanıyor.. Bende Türkçe'nin karakter değil.. Anlam kelime olduğunu anlatamadım..
-----------------------------yahu ben sana orada font mu dedim? orada kullandığın harfler hangi alfabeden gelme bilgin var mı?
уα Tüякçє кσηυş .. уα ∂α ѕiктiя giт
şu kurduğun cümlede kaç tane türkçe alfabesinde olmayan harf var farkında değil misin? bi ben mi görüyorum bunu?
я - є - к - η - ∂ - α - т
bu yukarıda verdiğim hiç bi harfin türkçede yeri yoktur..
-----------------------------Orada sadece "R" ters.. Şekilli nick yazan bir sitede yapmıştım.. ve gözümden kaçmış.. Bak bakalım orada Türkçe olmayan bir harf var mı ?
E-K-R-D-A-T.. Türkçe değil mi ? Sadece yazılış biçimi (fontu) farklı..
-----------------------------sen öyle zannet
grekçede
є epsilon
η eta
∂ delta(yanlış hatırlıyor olabilirim)
α alfa
к kappa
neyi savunuyorsun sen anlamıyorumki
büdüt birde burada sigma varmış
σ sigma