Anlat Biz Yalanı Severiz.
-
2013'ün Çok Güzel ve Bol Para , Sağlık , Mutluluk , Huzur ve En Önemlisi Rabbim'in Rahmeti , Bereketi , Merhameti Üzerimizden Eksik Olmasın. Hızır ( A.s ) 'ı Bizden Eksik Eylemesin. Amin
-
7 ocakta kar yağcakmış istanbula
-
Yarın uyandığımda ilk işim gidip bir gazete almak olacak ve büyük ikramiyenin bana çıktığını göreceğim işte o zaman hoş geldin 2013 diyeceğim eğer ikramiye yoksa taaaa amk 2013'ün
-
-
neler yazabilirimki bu yıl benim ebemi sikti resmen bir insan yüksek lisans yaparken aldığı dersten kalır mı ya hem de zorunlu ders hayır bu hafta atama olacak bi de atanırsam hayatta geçemem o dersi resmen boşu boşuna yüksek lisans yamış olacam sonracığıma bana ne kattı bu yıl bişi katmadı sadece beni tam 180 derece döndürdü şimdiye kadar yapmam yapmamalıyım dediğim herşeyi yaptım fornicationdan tut druga kadar herşey yani sonra daha ne diyim ya 2013 umarım hayatımdan 2012yi silerek geçer valla yalan yok boşluk kardeş bizde böyle kafamız güzel olmasa da senin kadar anca bu kadar yazabildim :)
-
Sakin.. Geçer..
-
Dostlarımı umursamıyorum.Çok vefasızım.Benden size hayır gelmez.Bırakın beni siz gidin girin 2013e.
-
6 7 8 8 3 0 4 sadece 2 rakamla kaçırdım güzel geçer herhalde diğer kuponada amorti tuttu :)
-
amk nokta
-
ben yaşlandığımı hissediyorum beyler