Anlat Biz Yalanı Severiz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

yapacak çok şey var.

. . .. . ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

az önce victoria- new year partysindeydim lumizinde altın kaplama teli unuttunca tekrar arabaya koştum bide ne göreyim bizim  şoför  rus karılarla içerde  grup yapıyor...cemil abi bunuda mı görecektim dedim bi sn yanlış anladın dedi, - olm pipini kapa benle konuşurken dedim..çok öfkeliyim telden giriyorum tbt

....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

az önce mantadan ayrıldım yeni yıla 1-0 yenik başladık mk daha şimdiden :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nosso
    nosso's avatar
    Erkek

AlKolun Verdigi Kafayla KENDİMİ TAHRİBATIN KAPTANI İLAN EDİYORUMMMMMM         :)))))))

http://www.dotnetturkey.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    Media bunu yazdı

az önce victoria- new year partysindeydim lumizinde altın kaplama teli unuttunca tekrar arabaya koştum bide ne göreyim bizim  şoför  rus karılarla içerde  grup yapıyor...cemil abi bunuda mı görecektim dedim bi sn yanlış anladın dedi, - olm pipini kapa benle konuşurken dedim..çok öfkeliyim telden giriyorum tbt

70 lik vodka devirmiş aferin

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek
    nosso bunu yazdı

AlKolun Verdigi Kafayla KENDİMİ TAHRİBATIN KAPTANI İLAN EDİYORUMMMMMM         :)))))))

bence sen yine de fazla uçma kaptan :)

la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

2012 yarak gibi gecti bundan önceki 20 yıl gibi,, ne anlatalım abi

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

gaçın laa, bu saatte tüm adminler "online üyeler"de görüldüğü üzere sitede toplanmışlar. Kafaları güzelse kesin gömerler birilerine :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

Efsaneye göre adamın birisi oğlu ile beraber uladik dağından ANAVARZA kalesıne taş taşır iken bir kalabalık görür. Herkes ağamaklı ve üzgün oldugunu görünce kalabalığa hitaben "Ben bir taşı tek başıma götürüyorum, ama siz ne taşıyorsunuz da bu kadar insan hem yorgun hem de o kadar insansınız ama taşıyamıyorsunuz nereye gidiyorsunuz?" diye sorar. Kalabalıktan birisi "oglun öldü " der ve mezar kazıp gömeceğiz deyince adam bugüne kadar insanların öldüğünü hiç duymamış ve görmemiş olduğundan sırtında taşıdığı taşı yere atarak şöyle söylemiş; "Ben yediyüz yaşında kart tıraş oğlum dörtyüz yaşında ham tıraş bilseydim dünyada ölüm olduğunu koymazdim taş üstünde taş." demiş.   (Alıntıdır)

#....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=Ps5D4SaIqXo 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 4495 Toplam Mesaj: 37