Anlat Biz Yalanı Severiz.
-
yapacak çok şey var.
-
az önce victoria- new year partysindeydim lumizinde altın kaplama teli unuttunca tekrar arabaya koştum bide ne göreyim bizim şoför rus karılarla içerde grup yapıyor...cemil abi bunuda mı görecektim dedim bi sn yanlış anladın dedi, - olm pipini kapa benle konuşurken dedim..çok öfkeliyim telden giriyorum tbt
-
az önce mantadan ayrıldım yeni yıla 1-0 yenik başladık mk daha şimdiden :S
-
AlKolun Verdigi Kafayla KENDİMİ TAHRİBATIN KAPTANI İLAN EDİYORUMMMMMM :)))))))
-
Media bunu yazdı
az önce victoria- new year partysindeydim lumizinde altın kaplama teli unuttunca tekrar arabaya koştum bide ne göreyim bizim şoför rus karılarla içerde grup yapıyor...cemil abi bunuda mı görecektim dedim bi sn yanlış anladın dedi, - olm pipini kapa benle konuşurken dedim..çok öfkeliyim telden giriyorum tbt
70 lik vodka devirmiş aferin
-
nosso bunu yazdı
AlKolun Verdigi Kafayla KENDİMİ TAHRİBATIN KAPTANI İLAN EDİYORUMMMMMM :)))))))
bence sen yine de fazla uçma kaptan :)
-
2012 yarak gibi gecti bundan önceki 20 yıl gibi,, ne anlatalım abi
-
gaçın laa, bu saatte tüm adminler "online üyeler"de görüldüğü üzere sitede toplanmışlar. Kafaları güzelse kesin gömerler birilerine :D
-
Efsaneye göre adamın birisi oğlu ile beraber uladik dağından ANAVARZA kalesıne taş taşır iken bir kalabalık görür. Herkes ağamaklı ve üzgün oldugunu görünce kalabalığa hitaben "Ben bir taşı tek başıma götürüyorum, ama siz ne taşıyorsunuz da bu kadar insan hem yorgun hem de o kadar insansınız ama taşıyamıyorsunuz nereye gidiyorsunuz?" diye sorar. Kalabalıktan birisi "oglun öldü " der ve mezar kazıp gömeceğiz deyince adam bugüne kadar insanların öldüğünü hiç duymamış ve görmemiş olduğundan sırtında taşıdığı taşı yere atarak şöyle söylemiş; "Ben yediyüz yaşında kart tıraş oğlum dörtyüz yaşında ham tıraş bilseydim dünyada ölüm olduğunu koymazdim taş üstünde taş." demiş. (Alıntıdır)
-