Anne-Babaya Almalık Telefon Önerileri - Maksimum 1.000 TL
-
Macidor bunu yazdımkyb bunu yazdıMacidor bunu yazdı
Selamlar. Babaya bi telefon alcaz. Alo desin, arada foto çekiyor, facebooka, mynete falan giriyor. Gezerken GM20 yi gördüm. 1750-1800₺ bandında. Kullanan yada anne babaya alan var mıdır? Alınır mı?
Alınmaz.
Aga ne alalım peki. Anneme geçen mayıs redmi 8 64gb almıştım 1750₺ falandı. Üstüne 1000₺ eklemiş 5 ayda.
Kaçak Redmi Note 8 ve 8 Pro al geç. 3-3,5 liradan aşağı güzel telefon yok şuan.
-
Macidor bunu yazdı
Selamlar. Babaya bi telefon alcaz. Alo desin, arada foto çekiyor, facebooka, mynete falan giriyor. Gezerken GM20 yi gördüm. 1750-1800₺ bandında. Kullanan yada anne babaya alan var mıdır? Alınır mı?
general mobile marka olarak pek tavsiye edilmiyor, bence bulaşmayın.
-
Kendini bırak anne babaya 2500 den aşağısı kurtarmaz yarın telefon şişti güncellemiyor şurası olmuyor falan filan .
-
mkyb bunu yazdıMacidor bunu yazdımkyb bunu yazdıMacidor bunu yazdı
Alınmaz.
Aga ne alalım peki. Anneme geçen mayıs redmi 8 64gb almıştım 1750₺ falandı. Üstüne 1000₺ eklemiş 5 ayda.
Kaçak Redmi Note 8 ve 8 Pro al geç. 3-3,5 liradan aşağı güzel telefon yok şuan.
@SaviorAngel beyle iletişime geçelim o zaman
-
Macidor bunu yazdı
@SaviorAngel beyle iletişime geçelim o zaman
En temizi. Faturalı telefon almak bu saatten sonra akıl karı değil.
-
https://www.gittigidiyor.com/xiaomi-redmi-note-9_spp_780360
Muhtemelen hatalı fiyat. 128 GB 2.015 lira ve 64 GB'tan daha ucuz. Diğer sitelerde 2.500 lira.
-
Bi up yapsak
Whatsapp youtube anne telefonu önerisi var mı
Çiçek fotoğrafı çekmeyi de çok sever
-
RETRET bunu yazdı
Reeder p13 blue.
4000mah batarya parlak ekran kocaman yazılar. 800 falan.
Arduinolardaki işlemci daha moderndir bundan hocam yau. Iki Pinterest WhatsApp kurmaya kalkıyorsun bacakları sakat it gibi sürünüyor telefon.