Anne Veya Babanızdan Hiç Dayak Yedinizmi?
-
babamdan bir kere hatırlıyorum ekmek alayım diye fırına gidiorum diye çıkmış ateriye gitmiştim tokatladı :D Onun haricinde hatırlamam.
Annemde 3-4 kere terliklerle atış yaptı :D Hep bilgisayarın b.k yemesi :D -
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------
babamdan bir kere hatırlıyorum ekmek alayım diye fırına gidiorum diye çıkmış ateriye gitmiştim tokatladı :D Onun haricinde hatırlamam.
Annemde 3-4 kere terliklerle atış yaptı :D Hep bilgisayarın b.k yemesi :D
hocam harbi güldürdü aynı olay başıma gelmişti ekmek parasıyla ateri :D -
zefyhr bunu yazdı:
aile çocuğu , okul çocuğu , askerde erkeği.. sonra erkek kadını...
bildiğin KISIR DÖNGÜ işte..
facebookmu burası.. 51456565 tane dayak yiyen arıyonuz
-----------------------------dayak olmasın gibi bi cümle,ama feminist kaçmış biraz :|
not: bende çok dayak yedim :F
-
wasd bunu yazdı:
zefyhr bunu yazdı:
aile çocuğu , okul çocuğu , askerde erkeği.. sonra erkek kadını...
bildiğin KISIR DÖNGÜ işte..
facebookmu burası.. 51456565 tane dayak yiyen arıyonuz
-----------------------------dayak olmasın gibi bi cümle,ama feminist kaçmış biraz :|
not: bende çok dayak yedim :F
-----------------------------ne, humanizm kime kaçmış?
-
lanet olsun aklıma getirdiniz ahh be babam olsada hergün dövse :(
-
okulda 27 gğn devamsızlıgım vardı. eve kagıt gonderiolardı. hr gelişinde yırtıordm. tabi kaıdı gonderdkten sora velinin okula gelemsini bekliolar :D sonunda veli toplantısında oğrenmişler :D eve geldi bi güzel dövdü :S hiç unutmam annem ayırmaya çalıştı onuda yere fırlatmıştı :W o günden sora babamdan soumaya başladım S:S
-
peder arabayı yeni almıs ama kullanmayı bilmediği için kapı önündeydi bende ilk araba hevesi gittim bi yıkayayım dedim bizim ufak kardeş sen git direksiyonu çevir direksiyon kitlendi adam geldi kontaga vuruyor kontka donmuyor cıldırdı ne oldu buna dedi sonra ufaklıgın yuzunden dayagı yıyen biz olduk
-
Rahmetli Dedem "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. " sözünü çok söylerdi ve ders vermek için dövülmesi gereken çocuksa şunu söylerdi hep "Kafaya vurma kaçırır, sırtına vurma sıçırır, zoona ha zoona " - @meali : veledin kafasına vurma deli olur, sırtına vurma gece yatağa işer, poposuna vur vurabildiğine .." ama bizimkilerde kafa göz farketmedi :|
-
babam ve annem hafta sonu tatiline gitmişlerdi. banada kredi kartı bıraktı 50 lira yeter sana 50 lirayı gecmesin demişti. 400 liralık alışveriş yapmışım eve geldiğinde tekme tokat daldı evdeki odaları teker teker gedik o gün yediğim dayağı baska zaman yemedim en sonunda kaçtım evden halamlara gittim 2 gün sonra geldim Özür diledi benden ilk defa dövmüştü bende ondan özür diledim. Sonra bi daha benden haversiz böle bişe yaparsan sikerim belanı dedi şakayla karışık :)) o gündür babamdan habersiz 1 kuruş harcamam (onun parasını)
-
burası türkiye sence