Anne Veya Babanızdan Hiç Dayak Yedinizmi?
-
Babamdan bi tokat bile yemedim ama...
-
Ben yemedim hiç dayak babamın bir bakışı yeterdi :D sağolsun abim aratmazdı ama çok kavga ederdik kolonya bile içirmişti bana :D:D
-
Bizde oklova vardı popom kıpkırmızı olurdu :D
-
babamın ve annemın attıgı dayakların faydasını gordum zararını gormedım ellerı dert gormesın allah razı olsun
-
allah allah sanki savasa qidioz evin odalarının hepsinin ayrı bir önemi var benim için =) duvarların dili olsa da konuşsa :)
-
toplasam o dayakları burdan köye yol olur zatne zopa yemeeen adamın temelinde eksiklik vardır ark
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
balkondan atmaya kalkmisti valide, sonra saclari dedem sifira vurmustu ben 8 yasindayken valide sofben'in o sapiyla kafama cok vurmustu birde rotring bir kalemi ayagima sokmustu he birde benim yegene tasolarimi vermiyorum diye beni yataga yatirdi ustume oturdu bir sag bir sol bayagi dovmustu. birde hic unutmadigim turkiyede ilkokuldayken mudur yardimcisi kiz ogrencileri jimnastik dersinde gozetledim dolapta diye islak hortumla dovmustu
-----------------------------baya acı çekmişsin be hocam kaba kuvvet kullanmıslar ben sakin olduğum için fazla dövmezlerdi hala sakinimdir:)
-
her çeşit dayak yedim anne, baba, abi, abla hepsinin bedebimde imzaları vardır.
-
7-19 bunu yazdı:
balkondan atmaya kalkmisti valide, sonra saclari dedem sifira vurmustu ben 8 yasindayken valide sofben'in o sapiyla kafama cok vurmustu birde rotring bir kalemi ayagima sokmustu he birde benim yegene tasolarimi vermiyorum diye beni yataga yatirdi ustume oturdu bir sag bir sol bayagi dovmustu. birde hic unutmadigim turkiyede ilkokuldayken mudur yardimcisi kiz ogrencileri jimnastik dersinde gozetledim dolapta diye islak hortumla dovmustu
Bide bide derken hocam baya sopa yemişsin hasar yoktur umarım :) -
Kutengri bunu yazdı:
Babam beni bakışlarıyla döverdi..