folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Anneler Günü İçin Ütü Tavsiyesi?

Anneler Günü İçin Ütü Tavsiyesi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

önce cevap vereyim:

@zalimadam

araştırdım bu ütüyü ama gariptir ki panasonic kendi sitesinde bile bu ütü yok. teknosa bimeks vatan ı saymıyorum interntee te bile zor. yani satılmayan ürünü almak biraz zor geldi :)) ama çift taban ilginçmiş gerçekten. bununla ilgili tek yorum sana ait

@taekwondo.

siemense bakmıştım ama yanlış markaya balmışım. bu dediğin ütü gerçekten eğer sorun çıkarmıyorsa piyasanın en iyi ütüsü şimdiye kada 1000- 700 lük ütülerin bile kapasitesinden fazla. 2800 güçte olurken bu 3300 olarak. gayet ucuz hem şuan kampanyada var. tek kötü mağzalara siemens hiçbirşeyini vermiyor kendi bayilerinden satış yapıyor nedense bunu anlamadım.

aslında düşünmem hemen alırım ama interntee bu ütüyü alan yada yorum yapan bir Allahın kulu yok. böyle olunca alınıp süprüz birşey çıkarsa diye düşünüyorum sitede garantilide yazmamış. ispanya malı..

@anarsistherif

:) bayanları hiç tanımıyorsun canım be. bak senin anlayacağın dilden şöyle söyleyeyim.

sen şimdi minnacık bir büroda çalışıyorsun.   patron gelse "senin burası çok sıkışık seni büyük komforlu bir odaya alayım" dese şöylemi söyleyeceksin. "amaan böyle kıyak mı olur. daha çok çalış diyemi yapıyorsun" demekle bana verdiğin cevap aynı :)) yada baban senin murat 131 kötü oldu alayaım sana bir mercedes. yok baba ya hepsinde tekerlek var.... gibi.

bayanların iş yapmadığı düşünülür ama ev hanımları çok yoruluyor. siz  akşam 5 de paydos derken onlar 24 saatlik sorumluluk tanıyorlar. 2 saatte biten ütü  için yarım saatte bitmesi çok büyük bir nimettir.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

''siemense bakmıştım ama yanlış markaya balmışım. bu dediğin ütü gerçekten eğer sorun çıkarmıyorsa piyasanın en iyi ütüsü şimdiye kada 1000- 700 lük ütülerin bile kapasitesinden fazla. 2800 güçte olurken bu 3300 olarak. gayet ucuz hem şuan kampanyada var. tek kötü mağzalara siemens hiçbirşeyini vermiyor kendi bayilerinden satış yapıyor nedense bunu anlamadım.

aslında düşünmem hemen alırım ama interntee bu ütüyü alan yada yorum yapan bir Allahın kulu yok. böyle olunca alınıp süprüz birşey çıkarsa diye düşünüyorum sitede garantilide yazmamış. ispanya malı..''

10 numara ütüdür 

Siemens Ts12xtrm Şok Buharlı Anticalc Özellikli Ütü

Geliştirilmiş Active Control Sistemi: Entegre buhar jeneratörü sayesinde ütünün sapına dokunduğunuz anda buhar çıkışı başlar. Bıraktığınız anda ise otomatik olarak kesilir.
    Xtrm yoğun buhar: Entegre buhar motoru sayesinde çamaşırların en derinine işler
    Buhar ayar düğmesi "Set": 3 farklı ayarda ütü yapma imkanı- eco/maksimum/kuru ütüleme
    "eco" buhar ayarı: "max" buhar ayarı ile karşılaştırıldığında % 25'e kadar elektrik, % 40'a kadar su tasarrufu sağlar
    3 aşamalı buhar düzeni ve özel buhar kanalları ile ideal buhar dağılımı ve mükemmel kayganlık sağlayan Titanium-glissée taban
    Advanced Steam System: Yeni üstün taban tasarımı sayesinde ideal buhar dağılımı
    4AntiCalc: kendi kendini temizleme, calc'n clean sistemi, entegre anti kireç kartuşu ve kireç arındırma solüsyonu sayesinde ütünüzü kireçten korumanın 4 kat etkili çözümü
    Ekstra uzun 2,5 m kablo (esnek bağlantı yeri ve kablo toplayıcı sayesinde rahat kullanım)
    Kolay doldurulabilen transparan, 400 ml kapasiteli su tankı
    Güç: 3300 W
    Damlama emniyeti
    Buharlı ve kuru ütüleme
    Nemlendirici sprey düzeni
    Performans

Sabit buhar çıkışı: 40 g/dk
    Şok buhar çıkışı: 200 g/dk
    Güvenli otomatik kapanma özelliği sayesinde ütü hareketsiz bırakıldığında otomatik olarak elektriğini keser ve kapanır
    Geniş su doldurma yeri sayesinde kolay su doldurma ve boşaltma olanağı
    Tüm ütülenebilir kumaş türleri için Auto buhar ayarı

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

anneniz hizmetçi değil onlara anneler gününde küçük ev aletleri alıp durmayın

bir çiçek bi öpücük

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

ben keçen yıl philips almıştım.Sorun çıkmadı,memnun.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    snnyk bunu yazdı

bir çiçek bi öpücük

Kesinlikle !

Güzel bi video

http://www.youtube.com/watch?v=b8ZNAz-Zy2s

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek

hocam bi çeyrek yada yarım altın al hiç kasmaya gerek yok :) altın oldumu dayanamıyorlar en pahalı ütüyüde alsan altının yanına yaklaşamaz :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    snnyk bunu yazdı

bir çiçek bi öpücük

denk getiriyorsun güne özel kendinede aliyorsun, ama bu damping vs fiyatlarla baslayan eiketlere aldanmamak lazim..
    tavuk ceviren firin lazim :P

firinda guvec yapicam :D RitmFarbRacourci tarafından 08/May/14 17:10 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Hiç kaçarı yok pazar günüde mesaiye gidecek onun en mutlu olduğu zaman çalıştığı zaman :P

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Bizimkisi buymuş eğer pahalı demezsen baya iyimiş ve kullanışlıymış,

http://i.hizliresim.com/lY3R6r.jpg

Bunu al bunu bizdde bu var ben utu yapmayi beceremezdim bu merette alistim buhar olayida guzel 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

teknoloji mağazasında çalışırken en çok bu ütüyü seviyordum tamamen dokunmatik dakikada 65 gram buhar gücü var. altı kesinlikle yapışmıyor hatta test için poşet ütülüyorduk :D olaki ütü unutuldu dokunmatik olduğundan kendi kendine kapanıyor. garanti servisi çok iyi ürün bozulduğunda kapınızdan alıyor 48 saat içinde yapılıp gelmezse yenisi geliyor. 

not: homend alman markasıdır. esse mağazalarında bulunmakta :)

https://www.homend.com.tr/adventouch1109.asp 

furkiak tarafından 08/May/14 21:59 tarihinde düzenlenmiştir

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
Toplam Hit: 4500 Toplam Mesaj: 39