Anneme Kota Denen Zımbırtıyı Nasıl Anlatabilirim ?
-
Beyler fatura geldiğinde babam ağzıma mıçıyor :D Annem MSN görüntülü görüşmelerin telefon gibi paralı olduğuna inanıyor (line kablosundan ötürü :S ). Oyun indirdi mdesem bile bu kadar pahlı oyunmu indirme demişti bir keresinde. Her ne kadar uğraşsamda bir türlü anlatamadım anne ve babama bir zahmet anlatın.
Not : Bilerek derin konulara açtım çünkü çoğu muridin baş belası olduğunu düşündüğüm felsefi bir konu bu :D
-
yuh aq alahtan adam gereksız konu çok açılıyor dedi bune ya bunun için konu mu açılır sırf sizler için bir topik açılması gerekir ve başlıgı şu olması gerekir tüm saçmalıkların toplandıgı yer
-
Veya teknolojik Güzin Abla Bölümü....
-
möhem bir konu arkadaşlar :D
sonunda internetin kesilmesi söz konusu :D
-
Limitsize geç mk.
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------
Veya teknolojik Güzin Abla Bölümü....
-----------------------------oda labilir :S siz nasıl modelsınız ya ben buraya yorum yazarken daha 3 tane buna benzer konu açıldı :(
-
de ki: anne belli bir kontor veriyorlar. 3000 kontor. onu geçmezsen aynı parayı ödüyosun hep. bende 3000 kontorü geçmiyom de :D
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Limitsize geç mk.
para ? :D -
baron_27 bunu yazdı:
de ki: anne belli bir kontor veriyorlar. 3000 kontor. onu geçmezsen aynı parayı ödüyosun hep. bende 3000 kontorü geçmiyom de :D
bir kenara not aldım mantıklı:Dgüzel fikirler çıkıyor devam :D
-
DEVSIRME bunu yazdı:
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Limitsize geç mk.
para ? :D
29 ytlyi veren 36 ytl yide verir mk 7 ytl için sıkıntıya gireceğine geç limitsize istediini indir izle pc yi downloada bırak git :| -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
DEVSIRME bunu yazdı:
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Limitsize geç mk.
para ? :D
29 ytlyi veren 36 ytl yide verir mk 7 ytl için sıkıntıya gireceğine geç limitsize istediini indir izle pc yi downloada bırak git :|
-----------------------------kotasız 49 değilmi. eğer 36 ytlyse hemen geçeyım