Anneme Kota Denen Zımbırtıyı Nasıl Anlatabilirim ?
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------
Anneme kota denen zımbırtıyı nasıl anlatabilirim ?
-----------------------------ben anlatırım istersen ?
-
Scabie bunu yazdı:
-----------------------------DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------
Anneme kota denen zımbırtıyı nasıl anlatabilirim ?
-----------------------------ben anlatırım istersen ?
-----------------------------:S:S
konuyu anlatmanız için açmıştım ben ya :S
-
bak hocam şöle anlat sen en iyisi:
''Anne bak şimdi sen biber dolması yapıosn tencere en fazla 40 tane alıo ama sen 60 tane koymaya çalışıosun
bende bu ay biraz fazla koymaya çalışmısım sitelere o yüzden fatura böle oldu ne sen kas kendini kawga edelim
boşuna nede ben azar işitiym elinde sonunda ödencek bu wer sen fatura mikrarını hepimiz mutlu olalım''
hocam dene böle istersen:D
-
Symbian bunu yazdı:
-----------------------------bak hocam şöle anlat sen en iyisi:
''Anne bak şimdi sen biber dolması yapıosn tencere en fazla 40 tane alıo ama sen 60 tane koymaya çalışıosun
bende bu ay biraz fazla koymaya çalışmısım sitelere o yüzden fatura böle oldu ne sen kas kendini kawga edelim
boşuna nede ben azar işitiym elinde sonunda ödencek bu wer sen fatura mikrarını hepimiz mutlu olalım''
hocam dene böle istersen:D
-----------------------------aaa evet
buldum :
anne bak şimdi sen biber dolması yapıyorsun elinde 10 tane biber dolması var sen bunun için 10 tane dolduracak kadar pirinç alırsın ama ben 12 tane dolduracak kadar pirinç almışım. yani 2 tane dolmanın parası o fazla gelen miktar :D:D
---------
diğeri kontor meselesi :D
---------
hepnize ayrı ayrı teşekkür ederim !
-
1.yol
anne bak sımdı dusunelımkı evde yemek yapcan ve 2 kılo domates lazım sen gıdıyorsun 1 kılo alıyorsun ama yetmıyo babamda her ne akdar kızsada tadı acı olmus dıye 2 kılo alınca kızıyo sana ve sen 2 kılo almak zorundasın sımdı ne yapabılırsın almasan ( yanı wındowsu update etmesen ) eksık kalıyo alsanda ( update edıncede gotune gırıyo kota :D ) babam kızıyo ..
bu ıyımı ? :D
-
sen hani kitap okucaktın sabahtan beri nettensin sonra diyon kota cok geliyo :D
-
**Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez.