folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Annemi Nasıl Digiturk Almayı İkna Edebilirim

Annemi Nasıl Digiturk Almayı İkna Edebilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

50 lira param var digi turk açtırmayı düşünüyorum belgesel kanallarını ayda 20 lira para ödüyecem ama annem karşı çıkıyor  annemi nasıl ikna edebilirim  annem kesinlikle olmaz diyor paramız yetmez diyor. siz olsanız nasıl ikna ederdiniz.. belgesel seyretmeyi çok seviyorum özelikle  bililmsel belgeselleri , hikayeleri...

www.tekno50.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

Dertsiz başına dert almak istiyorsun yani? bence sokağa çıkıp beni öpecek (buraası biraz daha abartabilirsin) yokmu diye bağırsan daha iyi. digiturk tam bir başbelasıdır

edit: digiturk yerine kablotv varsa teledünya paketi alabilirsin bak onlardan

Gzx tarafından 27/Eki/12 15:38 tarihinde düzenlenmiştir

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Para konusunda sıkıntı çıkıyorsa Tivibu düşünebilirsin. Digiturkten fakrı kalmadı neredeyse tivibununda. Hem de oldukça ucuz.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek

Dsmart alın ozaman discovery de güzel belgeseller oluyor her ay para vermessin

Gimme Some Tits
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

alma zaten hocam netten falan indir. digiturk turkcell gibi bir şey sömürmekten başka bir şey bilmez.

=)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

d-smart a falanda bulaşma git sağlam bi uydu alıcısı canak al tek seferliğine 150-200 tl bayıl ömür boyu keyfine bak

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

Kablolu (varsa şayet) oldukca uygun fiyatlı ve bir çok belgesel kanalı var.

The Beginning and The End.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

netten indir, hepsi var torrentte, ben öyle yapıyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

tivibu al national ve discovery nin tüm kanlları var (science,world,id vs.) 10tl olması lazım.Ayrıca tivibuda seç izlede diziler var annennde mutlaka ve mutlaka izlediği diziler vardır böylece ikna etmesi kolay olur.Zaten 2 ay bedava bu tivibu denen şey.2 ayı geçince taahüt başlıo otomatik çaktırma 2 ayı geçsin istesenizde çıkamazsınız :) kolay gelsin

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Digitürk alma hocam uzak dur.Ben hala kapattıramadım nerdeyse 1 sene oldu,hep bahane çıkarıyolar.Yok fatura ödenmedi yok kart kayboldu başa bela amk.Her ay para verip 15 dakikada çıkan reklamlarla belgesel seyredeceğine git d-smart-tivibu-kaboluya falan geç.O 50 liranın kat be kat fazlasını verirsin..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

dreambox500s 2.el al.+server

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
Toplam Hit: 1846 Toplam Mesaj: 20