Annemi Nasıl Digiturk Almayı İkna Edebilirim
-
50 lira param var digi turk açtırmayı düşünüyorum belgesel kanallarını ayda 20 lira para ödüyecem ama annem karşı çıkıyor annemi nasıl ikna edebilirim annem kesinlikle olmaz diyor paramız yetmez diyor. siz olsanız nasıl ikna ederdiniz.. belgesel seyretmeyi çok seviyorum özelikle bililmsel belgeselleri , hikayeleri...
-
Dertsiz başına dert almak istiyorsun yani? bence sokağa çıkıp beni öpecek (buraası biraz daha abartabilirsin) yokmu diye bağırsan daha iyi. digiturk tam bir başbelasıdır
edit: digiturk yerine kablotv varsa teledünya paketi alabilirsin bak onlardan
Gzx tarafından 27/Eki/12 15:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Para konusunda sıkıntı çıkıyorsa Tivibu düşünebilirsin. Digiturkten fakrı kalmadı neredeyse tivibununda. Hem de oldukça ucuz.
-
Dsmart alın ozaman discovery de güzel belgeseller oluyor her ay para vermessin
-
alma zaten hocam netten falan indir. digiturk turkcell gibi bir şey sömürmekten başka bir şey bilmez.
-
d-smart a falanda bulaşma git sağlam bi uydu alıcısı canak al tek seferliğine 150-200 tl bayıl ömür boyu keyfine bak
-
Kablolu (varsa şayet) oldukca uygun fiyatlı ve bir çok belgesel kanalı var.
-
netten indir, hepsi var torrentte, ben öyle yapıyorum
-
tivibu al national ve discovery nin tüm kanlları var (science,world,id vs.) 10tl olması lazım.Ayrıca tivibuda seç izlede diziler var annennde mutlaka ve mutlaka izlediği diziler vardır böylece ikna etmesi kolay olur.Zaten 2 ay bedava bu tivibu denen şey.2 ayı geçince taahüt başlıo otomatik çaktırma 2 ayı geçsin istesenizde çıkamazsınız :) kolay gelsin
-
Digitürk alma hocam uzak dur.Ben hala kapattıramadım nerdeyse 1 sene oldu,hep bahane çıkarıyolar.Yok fatura ödenmedi yok kart kayboldu başa bela amk.Her ay para verip 15 dakikada çıkan reklamlarla belgesel seyredeceğine git d-smart-tivibu-kaboluya falan geç.O 50 liranın kat be kat fazlasını verirsin..
-
dreambox500s 2.el al.+server