Annemi Nasıl Digiturk Almayı İkna Edebilirim
-
hocam dsmartın maxi paketini kullanıyorum 1.5 sene oldu cok memnunum +18 dışında bütün kanallar acık aylık 29 tl ödüyorum hiç bi sıkıntısıda yok kesinlikle tavsiye ederim. bende spor ve belgesele cok meraklı oldugum icin almıstım
AasakLie tarafından 27/Eki/12 17:36 tarihinde düzenlenmiştir
bi arkadasta bahsetmiş bende digiturke hiç bulasma başa bela -
netten indir adam gibi bir arşiv yap. Hem istedğiin zaman izlersin
-
eger ailen alamayiz butcemiz yetmez diosa demekki yetmez zorlama bence ailenide uzmemis olursun bolece
-
beni full hd diye kandırmışlardı dsmart için :|
-
diğer müritlerde söylemiş dreambox hocam araştır derim
bu arada tivibu cep paketi alayım dedim sadece ttnet aboneleri kullanabiliyırmuş biz ne yapacağız?Yok mu bi yolu yorda mı?
-
Hocam digiturk pişmanlıktır.
En basitinden sorun olduğunda servisini çağırdığında hiçbir şey yapmasalar ayak bastı parası alırlar. Verdikleri decoderda zaten ısınma sorunu kronik olduğu için kendinizin bir tane almanız gerekiyor, ona da ayrıca para vermek ne kadar mantıklı olur bilemem. Kendi decoderlerini kullanırsanız illa ki servis çağırmak zorunda kalacaksınız.
Benim tavsiyem kablolu tv ye yönelmenizdir. Sokağınızda varsa bağlattırmak kolaydır. Eğer sokağınızda yoksa Türksat'a dilekçe vererek sokağınıza gelmesini isteyebilirsiniz. Eğer dilerseniz Kablolu Tv üzerinden hem internet (Uydunet) hem de Teledünya hizmet paketi kullanabilirsiniz. Servis ise eve ücretsiz geliyor. Gece 3'te geldiklerini bilirim.
-
ip tv satayım sana istersen 6 aylık felan anlık mac zamanlarıda mevcut
-
digitürkde eğitim videoları veriyolarmış de , dışarda para vericeğimize tv dan izlerim dışarıda çıkmam bu sayede hep evde otururum gözünüzün önünde olurum dışarda tinerciler yol kesiyor milleti bıçaklıyor dershaneler bidunya para vs.. vs.. :D
-
digiturk 10 yıllık üyesiydim kapattırttım rahatım.
internet al onun yerine hızlı ve birde hdmi kablosu
profit