folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Annenize Ne Hediye Alacaksınız?

Annenize Ne Hediye Alacaksınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    la cimri müritler sizi, hiç ferrari alacak mürit çıkmadı :))

///______________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    6yil birlikte oldum annemle ,bir anneler gununde hediye almadim :S ...hacilar degerini bilin ,hediye sart degil gidin sarilin opun,biseler yapin "Anne" lafi ciksin agzinizdan soyle bir sarilin...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abicim neden anneler gününde illa hediye mi laızm gidin çiçek alın.

Bence anneler günüde çok saçma.Ne yani sen anneni 1 keremi hatırlıyıcan.Anneler, babalar, sevgililer gününe karşıyım.Sevmiyorum tiskiniyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Birşeyleri özel kılmak,hatırlamak iyidir.İşin gücün arasında sevdiklerimizi ihmal edebiliyoruz.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    aLLah Nasip Ederse GüzeL BirşeyLer aLırım

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickimvar
    nickimvar's avatar
    Erkek
    ferrari deil ama bi tane opel c'mon aldım baya girdim içeri ama deger anneme :D:D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    olum nie böyle düşünüyorsunuz ya.olay annemizi yılda bi kere hatırlamak deil ki yani öle yorumlamamak lazım. yılda bir gün daha fazla hatırlamak die düşünmek lazım bence. yani doğum günü, sevgililer günü hakkında böle düşünmeseniz anlarım da. hem bence sizden hediye falan da beklemiyodur gidin öpün kutlayın yeter ,şüphesiz çok sevinecektir... şu kodumun makinası mı bizi böle duygusuzlaştırıyo anlamıyorum ki ben de. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------
    Birşeyleri özel kılmak,hatırlamak iyidir.İşin gücün arasında sevdiklerimizi ihmal edebiliyoruz.
    hocam.365 gün var.İŞin gücün yoğunda en azından ayda 1 10 dk tel açamıyor musun.Hiç görüşemesende.

9 ay karnında taşırken üşenmediler, bize ilgi, özen gösterirken üşenmediler onlarında işleir vardı, bizim her türlü sorunumuzla uğraşırken üşenmediler, hasta olduğumuzda onlarda hasta olsa sabahlara kadar başımızdan ayrılmadılar, her zaman bize karşılıksız gerçek sevgi ile sevdiler.

Kusura bakma ama iş gücün arasında bir insan annesini bunlara ramen ihmal ediyorsa diyecek hiç bir sözüm kalmıyor.Ne olursa olsun annedir.Nasıl biri olursa olsun annedir.Yani sinirlidir döver söver....Ama annelerin hakkı ödenmez.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    evet cennet annelerin ayağı altındadır diye boşuna denmemiş, analık hakkı ödenmez

///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:
    hocam.365 gün var.İŞin gücün yoğunda en azından ayda 1 10 dk tel açamıyor musun.Hiç görüşemesende.

9 ay karnında taşırken üşenmediler, bize ilgi, özen gösterirken üşenmediler onlarında işleir vardı, bizim her türlü sorunumuzla uğraşırken üşenmediler, hasta olduğumuzda onlarda hasta olsa sabahlara kadar başımızdan ayrılmadılar, her zaman bize karşılıksız gerçek sevgi ile sevdiler.

Kusura bakma ama iş gücün arasında bir insan annesini bunlara ramen ihmal ediyorsa diyecek hiç bir sözüm kalmıyor.Ne olursa olsun annedir.Nasıl biri olursa olsun annedir.Yani sinirlidir döver söver....Ama annelerin hakkı ödenmez.

Hoca ben genel konuşuyorum.Zaten evdeyim işim gücüm yok telefon açayım :) Diğer yandan olayı abartmamak gerek.Ayrıca kutlanan özel birgün işte.Sen ben unutmamış olabiliriz.Fakat bu bahaneyle mutlu olan annelerde vardır.Özel günler özel anlamlar taşır.Gerisi kişiye bağlıdır.O zaman milli,dini bayramlarıda kutlamamız saçma olur.Sen bir ramazan ayındamı müslüman oluyorsun yada bir 29 ekimdemi cumhuriyeti hatırlıyorsun.Çanakkale şehitleri bir 18 marttamı aklına geliyor gibi..

λ
Toplam Hit: 6250 Toplam Mesaj: 48