Annenize Ne Hediye Alacaksınız?
-
la cimri müritler sizi, hiç ferrari alacak mürit çıkmadı :))
-
6yil birlikte oldum annemle ,bir anneler gununde hediye almadim :S ...hacilar degerini bilin ,hediye sart degil gidin sarilin opun,biseler yapin "Anne" lafi ciksin agzinizdan soyle bir sarilin...
-
abicim neden anneler gününde illa hediye mi laızm gidin çiçek alın.
Bence anneler günüde çok saçma.Ne yani sen anneni 1 keremi hatırlıyıcan.Anneler, babalar, sevgililer gününe karşıyım.Sevmiyorum tiskiniyorum.
-
Birşeyleri özel kılmak,hatırlamak iyidir.İşin gücün arasında sevdiklerimizi ihmal edebiliyoruz.
-
aLLah Nasip Ederse GüzeL BirşeyLer aLırım
-
ferrari deil ama bi tane opel c'mon aldım baya girdim içeri ama deger anneme :D:D
-
olum nie böyle düşünüyorsunuz ya.olay annemizi yılda bi kere hatırlamak deil ki yani öle yorumlamamak lazım. yılda bir gün daha fazla hatırlamak die düşünmek lazım bence. yani doğum günü, sevgililer günü hakkında böle düşünmeseniz anlarım da. hem bence sizden hediye falan da beklemiyodur gidin öpün kutlayın yeter ,şüphesiz çok sevinecektir... şu kodumun makinası mı bizi böle duygusuzlaştırıyo anlamıyorum ki ben de. :(
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Birşeyleri özel kılmak,hatırlamak iyidir.İşin gücün arasında sevdiklerimizi ihmal edebiliyoruz.
hocam.365 gün var.İŞin gücün yoğunda en azından ayda 1 10 dk tel açamıyor musun.Hiç görüşemesende.9 ay karnında taşırken üşenmediler, bize ilgi, özen gösterirken üşenmediler onlarında işleir vardı, bizim her türlü sorunumuzla uğraşırken üşenmediler, hasta olduğumuzda onlarda hasta olsa sabahlara kadar başımızdan ayrılmadılar, her zaman bize karşılıksız gerçek sevgi ile sevdiler.
Kusura bakma ama iş gücün arasında bir insan annesini bunlara ramen ihmal ediyorsa diyecek hiç bir sözüm kalmıyor.Ne olursa olsun annedir.Nasıl biri olursa olsun annedir.Yani sinirlidir döver söver....Ama annelerin hakkı ödenmez.
-
evet cennet annelerin ayağı altındadır diye boşuna denmemiş, analık hakkı ödenmez
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------FireX bunu yazdı:
hocam.365 gün var.İŞin gücün yoğunda en azından ayda 1 10 dk tel açamıyor musun.Hiç görüşemesende.9 ay karnında taşırken üşenmediler, bize ilgi, özen gösterirken üşenmediler onlarında işleir vardı, bizim her türlü sorunumuzla uğraşırken üşenmediler, hasta olduğumuzda onlarda hasta olsa sabahlara kadar başımızdan ayrılmadılar, her zaman bize karşılıksız gerçek sevgi ile sevdiler.
Kusura bakma ama iş gücün arasında bir insan annesini bunlara ramen ihmal ediyorsa diyecek hiç bir sözüm kalmıyor.Ne olursa olsun annedir.Nasıl biri olursa olsun annedir.Yani sinirlidir döver söver....Ama annelerin hakkı ödenmez.
Hoca ben genel konuşuyorum.Zaten evdeyim işim gücüm yok telefon açayım :) Diğer yandan olayı abartmamak gerek.Ayrıca kutlanan özel birgün işte.Sen ben unutmamış olabiliriz.Fakat bu bahaneyle mutlu olan annelerde vardır.Özel günler özel anlamlar taşır.Gerisi kişiye bağlıdır.O zaman milli,dini bayramlarıda kutlamamız saçma olur.Sen bir ramazan ayındamı müslüman oluyorsun yada bir 29 ekimdemi cumhuriyeti hatırlıyorsun.Çanakkale şehitleri bir 18 marttamı aklına geliyor gibi..