Annenize Ne Hediye Alacaksınız?
-
c_a_n bunu yazdı:
-----------------------------her pazar yaptığım gibi çiçek alıp kabrini ziyaret edecem
annelerinizin kıymetini bilin, insan kaybedince anlıyor değerini bi elini öpmeniz bile yeter...
-----------------------------
Allah rahmet eylesin kardeş.kim bilir annen ne mutlu oluyodur her pazar kabrine gittiğinde.helal olsun sana... -
c_a_n bunu yazdı:
-----------------------------her pazar yaptığım gibi çiçek alıp kabrini ziyaret edecem
annelerinizin kıymetini bilin, insan kaybedince anlıyor değerini bi elini öpmeniz bile yeter...
-----------------------------başın sağ olsun kardeş
-
abi ya ne zor bi bilseniz yanlız olmak tek çocuk olmak ayrı bi zormuş insan yapayanlız kalıyor dünyada
keşke gitmeseydi yanımdan bırakmasaydı beni!...
-
eywallah kardeşler sağolun!...
-
c_a_n bunu yazdı:
-----------------------------abi ya ne zor bi bilseniz yanlız olmak tek çocuk olmak ayrı bi zormuş insan yapayanlız kalıyor dünyada
-----------------------------sen sarıl hayata. kendini bırakma. elbet birgün mutlu olursun, yanlızlığın gider. Allah'dan ümit kesilmez. Benim de babam vefat etti, ablam ve annemle yaşıyorum...
-
buket aldim. 2 haftadir esidiyordu su cappuccino makinem olsaydi cok güzel olurdu diye falan. Bide onu aldim. Bide öpüstük koklastik ve sonra yemege götürdüm.
-
NighT-7 bunu yazdı:
c_a_n bunu yazdı:
-----------------------------abi ya ne zor bi bilseniz yanlız olmak tek çocuk olmak ayrı bi zormuş insan yapayanlız kalıyor dünyada
-----------------------------sen sarıl hayata. kendini bırakma. elbet birgün mutlu olursun, yanlızlığın gider. Allah'dan ümit kesilmez. Benim de babam vefat etti, ablam ve annemle yaşıyorum...
-----------------------------seninde başın saolsun
-
c_a_n bunu yazdı:
başın saolsun hocam.Gerçekten benim demek istediğim olayı belkide en iyi anlayanalrdan biri sensindir.Ne yazık ki bir çok annesini döven çocuk, annesine karşı gelen çocuk mayısın 2. pazarına geldiğinde anneler gününü kutluyor.Sonra?Sonrası aynı değerini ne zaman öğrenecekler.Annenin değeri 1 güne sığdırılır mı? -
karatahta bunu yazdı:
Size 3,5 ytl lik ama güzel bir hediye alternatifi sunayım..Ptt'nin e-telgraf diye bir hizmeti var,bütün işlemleri internet üzerinden gerçekleştiriyorsun,3,5 ytl lik faturayıda telefon faturasına ekliyorlar,tabi bu anasından ayrı olanlar için güzel,özel günler için hazır telgraf kartları var,doğumgününde arkadaşa göndermiştim,hem nostaljik birşey hem de mutlu ediyor
-----------------------------evet bu yolu tuttum şimdi bende gönderdim bi tane ksmetse yarın 12 de evde olucak :)
https://interaktif.ptt.gov.tr/etelgraf/
buradan sizde yapabilrsiniz
karatahta 3.5 demiş ama benimki 7.5 tuttu :):)
para işini ev e gelen telefonparasından kesiyolar çok güzel bi uygulama ;)
-
harbiden okdum da herkes finans kısmını düşünmüş :(
bi reklam geldi birden aklıma
bir kilo domatez 2 ytl
bir kilo soğan 1 ytl
bi adet çukulata 50 ykr
anneler gününde ufak bi hediye almak paha biçilemez ;)