Anonymous, 5 Kasım 2011‘De Facebook‘A Saldıracagını Bildirdi.
-
TBTde konusu açıldı 9 sayfa da yorum olmuş. ki dünyadaki bütün forumlarda bi konu açılsa milyonlarca konu olur. amaç da buydu sanırım...
-
-
facebooka degil bankalara saldırcakmış galiba öyle bi skim diyorlar beceremediler :D
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
-----------------------------THIS IS NOT ABOUT FACEBOOK! Stfu
olay tirt cikti glba
-----------------------------The destruction of Facebook was a fake. Anonymous didn't want to destroy Facebook. This video is about banks.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------facebooka degil bankalara saldırcakmış galiba öyle bi skim diyorlar beceremediler :D
-----------------------------ONLINE BANKING IS DOWN
-
bizim ekşide guru die bi yazar var "facebookta" system güvenlik "mühendisi" olarak çalışıodu, şimdi zynga'ya geçti hala orda çalışıyor. Zamanında formspringden kendisine facebook daface edilebilinir mi nasıl oluyo bu işler die sormuştum(ki ben anlmamam hiç) uzun bi cvp yazmıştı formspringte cvp içeriği bazı şeylerin o kadar söylenip lafta kaldığı ile ilgili ama en son kapadı formspringinide kopyalayamıyorum cevabı buraya malesef..yani orda burda 3.dünya ülkelerinin ergen hack sitelerini hackleyip bilgisayar programlama konusunda birşey bilmeyen bireylerin bu konularda atıp tutması bana komik geliyor.bu benim görüşümdür.herkesin görüşüne de saygım var.eğitim şart.
-
korhan bunu yazdı:
-----------------------------bizim ekşide guru die bi yazar var "facebookta" system güvenlik "mühendisi" olarak çalışıodu, şimdi zynga'ya geçti hala orda çalışıyor. Zamanında formspringden kendisine facebook daface edilebilinir mi nasıl oluyo bu işler die sormuştum(ki ben anlmamam hiç) uzun bi cvp yazmıştı formspringte cvp içeriği bazı şeylerin o kadar söylenip lafta kaldığı ile ilgili ama en son kapadı formspringinide kopyalayamıyorum cevabı buraya malesef..yani orda burda 3.dünya ülkelerinin ergen hack sitelerini hackleyip bilgisayar programlama konusunda birşey bilmeyen bireylerin bu konularda atıp tutması bana komik geliyor.bu benim görüşümdür.herkesin görüşüne de saygım var.eğitim şart.
-----------------------------Anonymous bir ergen topluluğu değil. Anonymous is a Legion. Bu operasyonda lulzsec ile birleştiler. Sony'i ayaklar altına alan grup bu ;)
-
Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------korhan bunu yazdı:
-----------------------------bizim ekşide guru die bi yazar var "facebookta" system güvenlik "mühendisi" olarak çalışıodu, şimdi zynga'ya geçti hala orda çalışıyor. Zamanında formspringden kendisine facebook daface edilebilinir mi nasıl oluyo bu işler die sormuştum(ki ben anlmamam hiç) uzun bi cvp yazmıştı formspringte cvp içeriği bazı şeylerin o kadar söylenip lafta kaldığı ile ilgili ama en son kapadı formspringinide kopyalayamıyorum cevabı buraya malesef..yani orda burda 3.dünya ülkelerinin ergen hack sitelerini hackleyip bilgisayar programlama konusunda birşey bilmeyen bireylerin bu konularda atıp tutması bana komik geliyor.bu benim görüşümdür.herkesin görüşüne de saygım var.eğitim şart.
-----------------------------Anonymous bir ergen topluluğu değil. Anonymous is a Legion. Bu operasyonda lulzsec ile birleştiler. Sony'i ayaklar altına alan grup bu ;)
-----------------------------ben zaten Anonymous'a söylemedim o lafı.
-
Anonymous Facebook'a saldıracağız diyordu ama safdışı bırakıcaz ya da erişime kapatıcaz demiyordu. Kim bilir neler yaptılar. Kendi lehlerine kullanacak mutlaka bir şeyler araklamışlardır. :) Anonymous sever böyle bilgileri alıp daha sonra internette yayınlamayı..
-
hani işi oldugu yok :S