folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Anonymous, 5 Kasım 2011‘De Facebook‘A Saldıracagını Bildirdi.

Anonymous, 5 Kasım 2011‘De Facebook‘A Saldıracagını Bildirdi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

TBTde konusu açıldı 9 sayfa da yorum olmuş. ki dünyadaki bütün forumlarda bi konu açılsa milyonlarca konu olur. amaç da buydu sanırım...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

facebooka degil bankalara saldırcakmış galiba öyle bi skim diyorlar beceremediler  :D

=)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eredanne
    Eredanne's avatar
    Erkek

Proxykaspersky bunu yazdı:
    -----------------------------

THIS IS NOT ABOUT FACEBOOK! Stfu

olay tirt cikti glba 

The destruction of Facebook was a fake. Anonymous didn't want to destroy Facebook. This video is about banks.

http://194.71.107.80/ Thepiratebay.se'e burdan ulaşabilirsiniz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eredanne
    Eredanne's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:

facebooka degil bankalara saldırcakmış galiba öyle bi skim diyorlar beceremediler  :D

ONLINE BANKING IS DOWN

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek

bizim ekşide guru die bi yazar var "facebookta" system güvenlik "mühendisi" olarak çalışıodu, şimdi zynga'ya geçti hala orda çalışıyor. Zamanında formspringden kendisine facebook  daface edilebilinir mi nasıl oluyo bu işler die sormuştum(ki ben anlmamam hiç) uzun bi cvp yazmıştı formspringte cvp içeriği bazı şeylerin o kadar söylenip lafta kaldığı ile ilgili ama en son kapadı formspringinide kopyalayamıyorum cevabı buraya malesef..yani orda burda 3.dünya ülkelerinin ergen hack sitelerini hackleyip bilgisayar programlama konusunda  birşey bilmeyen bireylerin bu konularda atıp tutması bana komik geliyor.bu benim görüşümdür.herkesin görüşüne de saygım var.eğitim şart.

https://www.fitnessaktif.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eredanne
    Eredanne's avatar
    Erkek

korhan bunu yazdı:

bizim ekşide guru die bi yazar var "facebookta" system güvenlik "mühendisi" olarak çalışıodu, şimdi zynga'ya geçti hala orda çalışıyor. Zamanında formspringden kendisine facebook  daface edilebilinir mi nasıl oluyo bu işler die sormuştum(ki ben anlmamam hiç) uzun bi cvp yazmıştı formspringte cvp içeriği bazı şeylerin o kadar söylenip lafta kaldığı ile ilgili ama en son kapadı formspringinide kopyalayamıyorum cevabı buraya malesef..yani orda burda 3.dünya ülkelerinin ergen hack sitelerini hackleyip bilgisayar programlama konusunda  birşey bilmeyen bireylerin bu konularda atıp tutması bana komik geliyor.bu benim görüşümdür.herkesin görüşüne de saygım var.eğitim şart.

Anonymous bir ergen topluluğu değil. Anonymous is a Legion. Bu operasyonda lulzsec ile birleştiler. Sony'i ayaklar altına alan grup bu ;)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek

Eredanne bunu yazdı:

korhan bunu yazdı:

Anonymous bir ergen topluluğu değil. Anonymous is a Legion. Bu operasyonda lulzsec ile birleştiler. Sony'i ayaklar altına alan grup bu ;)

ben zaten Anonymous'a söylemedim o lafı.

https://www.fitnessaktif.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Anonymous Facebook'a saldıracağız diyordu ama safdışı bırakıcaz ya da erişime kapatıcaz demiyordu. Kim bilir neler yaptılar. Kendi lehlerine kullanacak mutlaka bir şeyler araklamışlardır. :) Anonymous sever böyle bilgileri alıp daha sonra internette yayınlamayı..

ne diyon?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hani işi oldugu yok :S

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 17982 Toplam Mesaj: 110