Anonymous, 5 Kasım 2011‘De Facebook‘A Saldıracagını Bildirdi.
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
kesin gogıl destekliyordur bu sefer gogıl plusın tavan yapması lazım demek ki neymiş 5 kasımda gogıl plus tam anlamıyla aktif olacakmış :F
-----------------------------katılıyorummmmm....
-
gerçek bir operasyon olduğunu düşünmüyorum. 5 kasımda facebook la uğraşmazlar büyük ihtimalle. habersiz bi yere girerler buda amerikadaki bi istihbarat örgütünün bi şeysi olur diye düşünüyorum. saldırmayı düşünseler zaten facebook bişey yapamaz. lulz la beraber zikertirler zuckerbergi :D
-
interfector bunu yazdı:
gerçek bir operasyon olduğunu düşünmüyorum. 5 kasımda facebook la uğraşmazlar büyük ihtimalle. habersiz bi yere girerler buda amerikadaki bi istihbarat örgütünün bi şeysi olur diye düşünüyorum. saldırmayı düşünseler zaten facebook bişey yapamaz. lulz la beraber zikertirler zuckerbergi :D
-----------------------------Ne anlatıyosunuz aq adamlar yazmış işte;
Anon_Support Anonymous@lalalaliberte attacking facebook is the plan -.- -
Eredanne bunu yazdı:
interfector bunu yazdı:
Anon_Support Anonymous@lalalaliberte attacking facebook is the plan -.-
-----------------------------twitter şeysim yok bakmıyorum twittera hacı :D ama saldırsınlar ipnelere iyi olur. sanki küfür etmişim gibi ne şekil yapıyosun arkadaş :D
-
YasamaK bunu yazdı:
Lan Video daki sese bakın :D google translaterdeki cevirideki lavuğun sesi :D Biraz Orjinal olmayı öğrensinler
-----------------------------microsoft text to speech
-
Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------interfector bunu yazdı:
Anon_Support Anonymous@lalalaliberte attacking facebook is the plan -.-
adamlar twitter dan çatır çatır yazıyorlar neden gidip yakalamıyorlar ? -
inşallah çökeydi de kurtulaydık şu illetten :)
-
recobaba bunu yazdı:
siyahbereli bunu yazdı:
bu adamlar kaç kişi nerden organize oluyorlar,dergahları nerede?
plan güzel video seslendirme filtrelenmiş
-----------------------------irc server
http://cbe001.chat.mibbit.com/?server=194.8.74.43&channel=%23opTurkey
twitter
http://twitter.com/#!/Anon_Support
diamonique bunu yazdı:
Anonymous da ne bok yiyeceğini şaşırdı. Face, bilgilerimizi devlet kurumların veriyormuş. Veriyosa üye olma aq, bizim niye paylaşım yapma hakkımızı elimizden alıyor ki bu kendini liberal zanneden grup?
-----------------------------ne hakkında, kim hakkında yorum yaptığını bile bilmiyosun sen daha seni anca AYT paklar...
BlackApple bunu yazdı:
konuyu daha önce açacaktım fakat bu videonun fake olduğu söylentileri var
-----------------------------video fake zaten boyle bir operasyon yok
dede bunu yazdı:
kendi sitelerini korumayı becersinler önce iyice götleri kalktı :)
-----------------------------cahil e yanıt vermek adetim değildir ancak sana bir ayrıcalık yapayım Anonymous un herhangi bir sitesi yok !
saqeslanger bunu yazdı:
lulz dese inanırım da bunlar yapamaz bi de resmen açık kapatın 3 ay biz sonra gelicez diyolar resmen
-----------------------------lulzsec i kim kurdu sanıyosun ? haberleri iyi takip edin lulz ile anonymous birleşti ki bu bir taktiktir lulz üyeleri zaten anonymus içinden geliyordu.
Adamların avukatımısın ?
-
vurun facenin kafasına g...ü kalktı ibnelerin anonoymusa tam destek hep destek diyorum
-
la dalga geçtiğiniz adamlar geçen LulzSec ile federal polislerin datalarını çaldı nete koydular :D Facebook'u tabi alaşa etmek kolay değil ama buldukları bir açık olmalı ki saldıracaklar :)