folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Anonymous'tan Dünya Kupası Tehdidi

Anonymous'tan Dünya Kupası Tehdidi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    HowL bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

Ben o firmaların sahibi ve içimde zerre iyilik barındırmasam. Varsın siteler çöksün derim hatta siteleri kapatırım under cons. Yaparım daha iyi. Ordaki fakirleri doyurmak mı pahalı iş websiteden kayıp mı. Empati kurarsak bu böyle kimse kusura bakmasın bi sike yaramaz.

Şu işe yarar mesela ben gıcığımdır bu anony falana. Bi sik yapabileceklerini düşünmüyorum. Holycat istediği kadar küfretsin ddostan öte bi sik yapamazlar diye düşünüyorum. Ama saygımı kazandılar.

Helal olsun anony

Derim ve dedim.

Başka bi işe yaramaz. 

Hocam oradaki fakirleri doyurmak daha karlı bir iş bence.. Adamlar tarihe geçer,reklam yapmış olurlar. Reklamdan bile o paralarını çıkartırlar. Ve saldırıyıda yedikleri zaman insanların gözünde daha da düşeceklerdir. 

Adamların düşünceainde iyilik yapmak yoksa hiçbi türlü yapmazlar bence. Coca cola dediğin gibi reklam için yapabilir ama websitesi hacklenmezse hiçbişey olmaz yani bi ikna olmaz.

Diğer firmalarda bahsedildiği kim para yığınla akıyor bugüne kadar yardım edilse zaten edilirdi.

İzleyelim görelim. Dediğim gibi bence kazanan anon oldu çünkü saygı kazandı. Daha da başka bir etkisi olmaz.

Şunu unutmayalım bu adamlar zamanında facebooku da hackliyorlardı saat falan vermişlerdi fos çıkmıştı. Göz önünde bulundurursak yardım yapılmaz.

Ama temennim yardım yapılsın. Adamlar benim rüyamda görmediğim parayı yönetiyorlar.

Son olarak; Şimdiden tebrikler anon zekiceydi

iyibu! yeniden..
Toplam Hit: 1853 Toplam Mesaj: 12