Antalya Bölgesinde Gezilecek Yerler
-
Manavgatta olan arkadaslar.
Burada ucuza pansiyon nerde bulabilirim? Bayagi bur ucuza. Yeter ki disarda yatmayacagm cinste
Suan manavgat merkezdeyim.fikirlrrinizi bekliyorum
-
DrKill bunu yazdı
Hacım döşemealtı karain mağarasına götür,
Köprülü kanyon var orayada gidebilirsiniz,
Güver kanyonu var birde,
Antalya yat limanı,
yivli minare felan gezdir,
Merkezde börekçi tevfik'e götür kesin.
Antalya özdoyum'da piyaz yedirt. Cimrilik yapma köftede söyle.
Piknik felan yaptırt birde topçam'da felan,
Antalya'da tahtalı teleferik var kemerde. Kesin gidin.
Araba varsa gezecek yer bol.
Ha bu arada not : ukrayna'dan gelen adamları saklıkent'e götürme. Tereciye tere mi satacan.
do_som bunu yazdızeytinköy :d
Adamlar gezmeye gelecekmiş hacı, esrar çekmeye değil.
Gerçi zeytinköy'de eski zeytinköy değil. Eskisi kadar vukuat olmuyor. Ama hala torbacılarıyla ünlü ne yazık ki. Başka bir sebeple gittiğimi hatırlamıyorum.
Merkezde bôrekci nerdeymis yav, 13 yildir antalyadayim duzgun borekvciye rastgelemedim. Bu arada manavgati selaleyi unutun , 1 yildir da manavgattaym merkezin yollarına girer cikamazsın, tam sezon da kazdılar her yeri, selalede de cevre duzenlemesi vs var, yiktilar su an turist de giremior selaleye. manavgata gelmedn side yi antik sehri gezdirebilirsin. onun disinda kemer olympos tarafi eidir. antalya merkez desen zaten eskisi gibi degil bir sey yok. sıkıldım ben de zaten bu aptal sehirden, denizi silsen basit anadolu sehri
-
geberlan bunu yazdıDrKill bunu yazdı
Hacım döşemealtı karain mağarasına götür,
Köprülü kanyon var orayada gidebilirsiniz,
Güver kanyonu var birde,
Antalya yat limanı,
yivli minare felan gezdir,
Merkezde börekçi tevfik'e götür kesin.
Antalya özdoyum'da piyaz yedirt. Cimrilik yapma köftede söyle.
Piknik felan yaptırt birde topçam'da felan,
Antalya'da tahtalı teleferik var kemerde. Kesin gidin.
Araba varsa gezecek yer bol.
Ha bu arada not : ukrayna'dan gelen adamları saklıkent'e götürme. Tereciye tere mi satacan.
do_som bunu yazdızeytinköy :d
Adamlar gezmeye gelecekmiş hacı, esrar çekmeye değil.
Gerçi zeytinköy'de eski zeytinköy değil. Eskisi kadar vukuat olmuyor. Ama hala torbacılarıyla ünlü ne yazık ki. Başka bir sebeple gittiğimi hatırlamıyorum.
Merkezde bôrekci nerdeymis yav, 13 yildir antalyadayim duzgun borekvciye rastgelemedim. Bu arada manavgati selaleyi unutun , 1 yildir da manavgattaym merkezin yollarına girer cikamazsın, tam sezon da kazdılar her yeri, selalede de cevre duzenlemesi vs var, yiktilar su an turist de giremior selaleye. manavgata gelmedn side yi antik sehri gezdirebilirsin. onun disinda kemer olympos tarafi eidir. antalya merkez desen zaten eskisi gibi degil bir sey yok. sıkıldım ben de zaten bu aptal sehirden, denizi silsen basit anadolu sehri
Antalya'da olupta börekçi ttevfikte börek yemediysen çok şey kaçırmışsındır..
önce şunu izle (vedat milor'un ziyareti): https://tr-tr.facebook.com/671470829541390/videos/740770009278138/
https://foursquare.com/v/b%C3%B6rek%C3%A7i-tevfik/4da55b47f7b16ce044a20d14
Şu eski dershanelerin olduğu yer var ya hani antalya 2000 binasının orası. İşe orada hayvan çarşısında doğru iş hanının içinde küçük bir yerdir.
70 yıllık börekçi tevfik.
Pazar günü kapalı,
hafta içi saat 12:00 den sonra kapalıdır.
Cumartesi 13:00 e kadar felan açık..
https://www.youtube.com/results?search_query=b%C3%B6rek%C3%A7i+tevfik
DrKill tarafından 15/Nis/16 18:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Shephard bunu yazdı
antalyada olanlar eqlesin yeni dükkan açıyorum fikrinizi alayım hem
Elimizden geldiğince nacizane fikrimizi söyleyebiliriz.. Soru sormak isterseniz buralardayım tabi soruyla alakalı konuda bilgim varsa.. :)
darkroques61 tarafından 15/Nis/16 18:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Çizik.
-
HeadBanger bunu yazdı
Manavgatta olan arkadaslar.
Burada ucuza pansiyon nerde bulabilirim? Bayagi bur ucuza. Yeter ki disarda yatmayacagm cinste
Suan manavgat merkezdeyim.fikirlrrinizi bekliyorum
gel benim evde kal müdür
profilden ara